Fastighetsbyrån Ale

Fastighetsbyrån Ale

Vackra Ale är placerat mellan Göteborg och Trollhättan. Här hittar du härliga naturområden, landsbygd och skogar. Kommunikationen är bra med perfekt pendlingsavstånd för dig som vill jobba inne i city.

Är Ale en plats för dig? Då ska du ta kontakt med oss på Fastighetsbyrån på kontoret på Vendergatan 4. Vi kan Ale som område och vet precis hur bostadsmarknaden fungerar. Vare sig du ska köpa eller sälja kan vi guida dig rätt och ge dig goda råd längs vägen, vi har all den erfarenhet som krävs.

Varmt välkommen!

Utmärkelser

677 omdömen om Fastighetsbyrån Ale

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-22 Verifierad kund
    Emma är proffsig, tillgänglig och bra att bolla tankar med. Hon har bra koll på marknaden och det kändes bra i dessa tuffa tider.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Josefin Andersson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
    2023-03-22 Verifierad kund
    Jättetrevligt bemötande, positiv attityd.

Hörde av sig snabbt när vi kom med frågor.

Jag hade inte en längre kontakt med henne, men hon fick snabbt sålt min lägenhet och jag blev jättenöjd.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
    2023-03-21 Verifierad kund
    Tycker att jag fått ett bra bemötande och han hade kunskap om föreningen och lägenheten. Det var lätt att få kontakt med honom och han var klar och tydlig och lätt att förstå när han förklarade allt med köpet.
    2023-03-19 Verifierad kund
    Väldigt engagerad och proffsigt bemötande
    Stort tack för förtroendet att förmedla er fina gård! Jag strävar alltid efter att du och mina köpare ska uppfatta mig både som engagerad och proffsig så jag uppskattar verkligen dina ord. Tack igen! Anton Södersten
    2023-03-17 Verifierad kund
    En proffs o trevlig mäklare .
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Rydberg en del av Fastighetsbyrån Ale
    2023-03-17 Verifierad kund
    Trevlig och hjälpsam! Tack för hjälpen
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
    2023-03-16 Verifierad kund
    Ett bra bemötande och kunnig inom sitt yrke
    2023-03-15 Verifierad kund
    Trevlig, kunnig och saklig. Väldigt tillmötesgående och det var en trygg affär.
  • sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Bååth en del av Fastighetsbyrån Ale
    2023-03-06 Verifierad kund
    Hej,

Lovisa har skött försäljningen av vårt hus på ett mycket proffsigt sätt.

Vi kan varmt rekommendera henne.

Mvh
    Derry
  • köpte sitt hus med hjälp av Lovisa Bååth en del av Fastighetsbyrån Ale
    2023-02-26 Verifierad kund
    Lätt att kommunicera med, proffsigt och vänligt
    2023-02-19 Verifierad kund
    Professionell, trevlig, kunnig och bra bemötande.
    2023-02-19 Verifierad kund
    Bästa mäklaren, super proffsigt bemötande vi är otroligt nöjda
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Josefin Andersson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
    2023-02-16 Verifierad kund
    Josefin var väldigt trevlig och professionell, kände mig trygg som oerfaren köpare.
    2023-02-15 Verifierad kund
    hon är trevlig och har bra tålamod.
    hon är hjälpsam .
    • Alvhem
    2023-02-05 Verifierad kund
    Som förstagångsköpare fick vi ett tydligt och trevligt bemötande. Fick svar på alla de frågor vi hade (och det var en hel del). Glada att vi fick Emma som vår mäklare.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
    2023-02-05 Verifierad kund
    Bra, genomförde köp som vi önskade
    2023-01-08 Verifierad kund
    Vänligt och stöttande hela vägen. Tappade inte tron när vi själva gjorde det. Blev en affär till slut trots att vi själva slutat tro.
    Skönt att höra att jag gav er ett stöd på resan! Den kan vara omtumlande, speciellt när marknaden vänder till en annorlunda sådan. Mitt mål är dock att vara positiv alltid och till slut löste det sig fint! Hoppas ni ska trivas utanför Älvängen och Ales gränser nu :) Anton Södersten
    2022-12-27 Verifierad kund
    Mycket trevlig och tillmötesgående
    • Kungälv centrum
    2022-12-20 Verifierad kund
    Bemöttes på ett mycket varmt och revligt sätt

Under hela processen har Josefin varit en stor trygghet. Kände från första kontakten att hon var proffsig, förtroendeingivande och lugn.

Processen har varit utdragen pga hur det ser ut på bostadsmarknaden idag, trots detta har
    Josefin varit lugn och aldrig visat mig någon oro.
    Hon har uppdaterade, ärlig och informerat mig under hela processen.

Önskar henne allt gott!

Mvh Pernilla
    2022-12-15 Verifierad kund
    Emma är otroligt duktig, engagerad, ärlig och lyhörd och vi har känt ett stort förtroende för henne genom hela processen. Trots en skakig bomarknad har vi aldrig varit otroliga eller nervösa kring försäljningen då Emma verkligen fick oss att känna oss trygga. Hade valt Emma som mäklare varje dag i veckan!
    Bra bemött
    Ärlig
    Saklig
    Bra kompetens
    Lätt att kommunicera med
    2022-12-15 Verifierad kund
    Emma is so attencious and professional. She is simply amazing!
    2022-12-15 Verifierad kund
    Everything was perfect. She is very supportive. We are very happy.
    2022-12-12 Verifierad kund
    Vi är otroligt nöjda med Josefin!
    Vi har alltid fått ett professionellt bemötande utav henne och alltid uppdateringar på hur försäljningen går, vi har känt oss delaktiga.
    Alltid varit tillgänglig och svarat på frågor och funderingar vi haft. Våra förväntningar var att få sålt till ett rimligt pris och det lyckades hon med, vi blev mer än nöjda.

Vi kommer absolut välja Josefin som mäklare vid framtida försäljningar också!
    Super gullig och trevlig mäklare.

Vänligen Emelie Ransteg Forsblom
    2022-12-07 Verifierad kund
    Emil har varit tillgänglig, lösnings orienterad och tillmötesgående under hela processen.
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Södersten en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-12-06 Verifierad kund
    Trevlig mäklare och alltid snabba svar. Rekommenderas
    Tack för orden och din rekommendation Henrik! Nu kan ni fokusera helt på nästa. Hoppas ni ska trivas fint i nya huset. Anton Södersten
  • Annette B
    sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-12-05 Verifierad kund
    Min upplevelse av Emma är:
    lugn, varm, professionell, driven, glad och empatisk person.
    Emma förklarade och visade tydligt vad som händer vid en försäljning, hur hon har tänkt lägga upp uppdraget.
    Emma är snabb på att återkoppla, om hon inte svarar direkt så gör hon det så fort hon får den tiden. Emma är noga förberedd och lite steget före utan att jäkta.
    2022-12-03 Verifierad kund
    En duktig och driven mäklare med ett proffsigt bemötande från första visning till kontraktsskrivning. Väldigt lyhörd, flexibel, kunnig och noggrann.

Alltid tillgänglig i kombination med en tydlig kommunikation. Mycket väl insatt i nuvarande bostadsmarknad med en god lokalkännedom!

Skulle mer än gärna anlita Emil vid framtida försäljningar eller vid nya bostadsköp. Rekommenderas varmt, 5/5 i betyg!
    2022-11-30 Verifierad kund
    Emma var mycket välinformerad och lät oss både titta på huset själva innan vi pratade. Kunde svara på de flesta frågor. Kändes även som att Emma gav mycket bra tips och var en bra advokat för oss köpare utan att inskränka på sitt arbete som advokerande för säljaren. Upplevde och upplever stort förtroende för Emma, hade gärna bett henne om hjälp vid ev försäljning av eget hus i framtiden.
    2022-11-30 Verifierad kund
    Super bemötande med proffsighet, personlig och trevligt bemötande
  • sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Bååth en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-11-21 Verifierad kund
    Hon är rak öppen och ärlig
    Hon gav ett intryck av att vet vad som gäller
    2022-11-17 Verifierad kund
    Tydlig och snabb kommunikation gjorde att köpet gick smidigt och enkelt! Jättetrevlig mäklare, rekommenderar!
    2022-11-15 Verifierad kund
    Vi är jätte nöjda med bemötandet angående vårlöksvägen 61
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emil Rydberg en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-11-08 Verifierad kund
    Professionellt och grymt bemötande.
    Har koll på marknaden och håller båda parter uppdaterade under försäljningen.
    Rekommenderar starkt Emil!
    2022-11-07 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, snabba svar och smidig affär. Inget att klaga på.
    2022-11-05 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med Josefin och är glad att jag valde henne. Jag har hela tiden kunnat bollat mina frågor med henne, både kring sälj och köp av lägenhet. Hon har känts väldigt trygg, lugn och ärlig. Jag har haft stort förtroende för henne genom hela processen. Känt att hon även velat hitta den bästa lösningen för mig. Josefin får mina allra bästa rekommendationer.
  • Sonja G
    2022-11-04 Verifierad kund
    Josefin är proffsig, hon är tillmötesgående och snabb i hanteringen av vår lägenhetsaffär.
    Josefin var precis som jag anser en mäklare ska vara, hon fanns där och var informativ men trängde sig inte på. Vi fick chansen att titta på lägenheten i lugn och ro.
    Sedan var hon snabb med att återkoppla, då hon inte fick tag på säljaren direkt informerade hon oss om det och att hon skulle återkomma snarast.
    Även vid kontraktskrivningstillfället upplevde jag Josefin som kunnig, lugn och informativ.
    Under processen kände vi oss alltid välinformerad.
    Skulle jag sälja en lgh eller ett hus i Kungälv skulle jag gärna anlita Josefin!
    2022-10-30 Verifierad kund
    Vi har en positiv upplevelse av Emma Walther. Hon gjorde alltid återkoppling och uppdateringar under hela säljprocessen.
    Vi är supernöjda med valet av mäklare i samband med vår husaffär.
  • sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-10-25 Verifierad kund
    Mycket tillfredsställande, och bästa bemötande.

Rekommenderas varmt
    MVH Elaine Lindh
    2022-10-24 Verifierad kund
    Jag har fått ett bra bemötande av Anton. Mycket bra tillgänglighet och svarar snabbt på frågor.
    Försäljningen är inte klar ännu men hittills är jag jättenöjd med hur snabbt och smidigt det har gått.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Södersten en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-10-20 Verifierad kund
    En rak och ärlig mäklare !

Fick den info jag ville ha som köpare vilket gjorde att jag valde att göra affär .

Rekommenderas starkt .
    Stort tack för din rekommendation och din ärlighet också Jean! Hoppas att ni kommer att stortrivas. Hör av dig om det blir ett extra rum eller inte, vill se resultatet sen. Anton Södersten
    • Centrum
    2022-10-14 Verifierad kund
    Väldigt personlig, professionell och lätt att jobba med.
    Kan starkt rekommendera Josefin.
    • Nol
    2022-10-14 Verifierad kund
    Upplevde en kommunikation med raka och ärliga svar. Alltid tillgänglig och tillmötesgående i processen till beslut.
    • Nol
    2022-10-14 Verifierad kund
    Emma har givit ett proffesionellt intryck från start till slut. Mycket förtroendeingivande och saklig. Väl påläst om objektet och en vänlig själ som vill alla väl.

Med detta sagt så kan jag starkt rekommendera Emma att förmedla nästa försäljning!
  • köpte sitt hus med hjälp av Emil Rydberg en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-10-12 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda! Emil är supertrevlig!
    • Centrum
    2022-10-11 Verifierad kund
    Josefin är en mycket bra mäklare som har kämpat med vårt objekt i 4månader. Som alla vet är det svåra tider att sälja med inflation och räntehöjningar .
    Men det vi uppskattar mest är att Josefin har hela tiden varit anträffbar Svarat på mail och telefonsamtal nästan omgående.
    Vi önskar Josefin allt gott med sitt jobb som mäklare

Mvh Gunnbritt och Mats Pantzar
  • köpte sitt hus med hjälp av Emil Rydberg en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-10-11 Verifierad kund
    Vi blev bemötta väldigt bra! Vi är jättenöjda med Emil.
  • sålde sitt hus med hjälp av Emil Rydberg en del av Fastighetsbyrån Ale
    2022-10-11 Verifierad kund
    Emil är väldigt trevlig, glad och har en positiv anda runtomkring sig. Han har varit lätt att nå och har alltid varit kommunikativ med oss både genom mail, samtal och sms. Genom gott samarbete lyckades vi sälja vårt hus i en tuff ekonomiskt tid som är just nu. Jag kan varmt rekommendera Emil som mäklare!
    2022-10-10 Verifierad kund
    Proffsig och bra på alla sätt.
    2022-10-10 Verifierad kund
    Emma är fantastisk
    Oerhört kunnig och ingav stort förtroende
    Kunde inte fått bättre hjälp vid försäljningen