Fastighetsbyrån Ale

Fastighetsbyrån Ale

• BadgeNineYears
4.7
Ring 0303-550 50 Dela

Vackra Ale är placerat mellan Göteborg och Trollhättan. Här hittar du härliga naturområden, landsbygd och skogar. Kommunikationen är bra med perfekt pendlingsavstånd för dig som vill jobba inne i city. Är Ale en plats för dig? Då ska du ta kontakt med oss på Fastighetsbyrån på kontoret på Vendergatan 4. Vi kan Ale som område...

950 omdömen om Fastighetsbyrån Ale

Sedan starten hos Reco 2013

Fredrik K
Skepplanda

Mycket professionell och driven.

Emelie L
Nol

Super trevlig mäklare som var tydlig och hjälpsam!

Johan L
Nödinge

Emma är enormt service minded och hjälpsam vid både köp och försäljning. Jag rekommenderar henne varmt.

Johannes E
Älvängen

Professionell, snabb och alltid tillgänglig. Löste vårat köp som var beroende av att ett annat köp skulle ske på ett snyggt sätt. Ibland blir det lite intensivt och det är bra att dubbelkolla detaljer själv.

Erika S
Skepplanda

En riktig kämpe! Emma fick efter mycket motgångar sålt vårt hus. Hon har under hela resan varit positiv och stöttande. Vi har varit supernöjda!

Tony M
Älvängen

Tillmötesgående, öppen och duktig.

Sabine W
Skepplanda

Emma har varit både professionell och personlig genom hela affären. Det har varit lätt att komma i kontakt med henne och hon har hållit oss löpande uppdaterade om försäljningen. Kan varmt rekommendera henne.

Jennie F
Älvängen

Att köpa utav Emma gick supersmidigt! Snabba svar och hon var mycket flexibel. Är så himla nöjd!

Noa W
Köpte sitt hus med hjälp av Malou Braf en del av Fastighetsbyrån Ale
Älvängen

Bra återkoppling och tydlig kring allt runt bostadsköp. Vi är väldigt nöjda!

Svar från Malou Braf

Stort tack Noa, väldigt roligt att få hjälpa er!

Njomza S
Skepplanda

Smidig affär med husförsäljning och smidig affär för framtida köp.

Kristoffer C
Bohus

Väldigt proffesionell och hjälpsam. Enkel att prata med på ett sätt som känns mänskligt.

Svar från Malou Braf

Stort tack Kristoffer, tacksam för förtroendet!

Johanna O
Nol

En bra och trevlig person som är duktig på det hon gör.

Lillemor S
Älvängen

Emma är förtroendeingivande. Har en behaglig framtoning. Svarade snabbt på frågor jag funderade på. Nu gick min försäljning väldigt snabbt men de önskemål angående tillträde mm tillmötesgick.

Hamidullah R
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nödinge

Mycket kompetent och lyhörd mäklare. Dessutom trevlig, rolig och allmänt behaglig. Seriös och jobbar hårt. Lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Kan varmt rekommenderas.

Jonas A och Hamidullah R gillar detta
Jennifer C
Sålde sitt hus med hjälp av Malou Braf en del av Fastighetsbyrån Ale
Älvängen

Malou är lyhörd och lugn, hon lyssnar på säljaren och försöker möta alla önskningar. Hon är lätt att samarbeta med och väldigt trevlig. Hon tar reda på fakta och förmedlar information effektivt.

Svar från Malou Braf

Stort tack för fina ord Jennifer, så roligt att få hjälpa er. Tack för förtroendet!

Rasmus B

Engagerad, hjälpsam, kompetent

Bianca B
Älvängen

Väldigt duktig och engagerad mäklare som hjälper hela vägen

Monica F
Älvängen

Jag tycker Emma är en trevlig och tillmötesgående mäklare. Ordnade snabbt en visning av en lägenhet som visade passa mig perfekt.

Yaran K
Bohus

Att ha Emma Walther som mäklare har varit en fantastisk upplevelse för oss. Hon har stått bredvid oss i nästan 8 månader och under tiden har vår resa i att hitta bostad tagit en massa olika svängningar såklart. Där har Emma alltid visat på att hon är inlyssnande, hjälpsam och att hon anpassar sig efter kundens behov på ett flexibelt sätt. Därutöver är hon enkel att kommunicera med och väldigt tillgänglig i alla möjliga lägen. Hon har alltid bemött oss med värme och omtanke vilket uppskattas enormt och ger oss en stor trygghet...

Rasmus B
Bohus

Emma är professionell, strukturerad och hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Fredrik K
Älvängen

Mycket professionell och hjälpsam. Tar väl hänsyn till mina behov både som köpare och säljare.

Sara M
Älvängen

I vår senaste bostadsaffär representerade Emma Walther både oss som säljare och som köpare av huset vi var intresserade av. Med hjälp av Emma lyckades vi få till en dubbelaffär där vi kände oss rättvist behandlade och representerade både som köpare och säljare. Efter att ha genomfört vår fjärde bostadsaffär varav den första med Emma kan varmt rekommendera henne när du ska sälja din nästa bostad. Det finns nog ingen mer kvalificerad och hårt jobbande mäklare i Ale kommun.

Jessica I
Skepplanda

Kontakten har varit enkel med Emma, positiv och trevlig och lätt att prata med. Och om jag hade frågor och frunderingar så återkom hon snabbt med svar. Allt flöt på väldigt enkelt.

Lotta L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
Älvängen

Jag är mycket nöjd med Emma som hjälpt mig genom hela säljprocessen. Rekommenderar starkt!

Lisbet R
Nol

Engagerad. Mycket bra bemötande. Klar och tydlig information.

Wolfgang F
Sålde sitt hus med hjälp av Malou Braf en del av Fastighetsbyrån Ale
Skepplanda

Malou är en mycket trevlig person. Uppdraget utförde hon med stor entusiasmen och stor arbetsinsats. Trots att det det verkade hopplöst ibland tappade Malou aldrig geisten utan visade hela tiden en positiv attityd . Stort tack Malou. Mvh. Wolfgang

Svar från Malou Braf

Stort tack för fina ord Wolfgang, det värmer att höra. Tack för förtroendet!

Sebastian E
Bohus

Fantastisk hjälp genom hela processen.

Svar från Malou Braf

Stort tack för förtroendet Sebastian!

Maria M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malou Braf en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Enkel att få tag i, supersnabb på återkoppling. Alltid hjälpsam och otroligt trevlig!

Svar från Malou Braf

Stort tack Maria, så roligt att få hjälpa dig!

Ante M
Nödinge

Hårt jobbande med ett oslagbart nätverk

Enver S
Skepplanda

Jag är otroligt nöjd med Emma som mäklare! Hon är lätt att prata med och lyssnar verkligen på ens behov. Under hela processen kändes hon trygg, pålitlig och lösningsorienterad – hon fixade allt på ett smidigt sätt. Dessutom är Emma både snäll och trevlig, vilket gjorde samarbetet väldigt behagligt. En mäklare som verkligen gör skillnad och som jag varmt kan rekommendera!

Johanna O
Alafors

En trevlig och hjälpsam mäklare

Joakim S
Älvängen

En mycket proffsig och lyhörd mäklare. Har både sålt och köpt genom henne och hon är proffsig rakt igenom.

Dennis O
Älvängen

Emma har väldigt bra koll på Älvängen, vilket har hjälpt när vi som kommer utifrån Älvängen skulle navigera oss till rätt köp. Vidare så har hon koll på detaljer, är tillgänglig och är snabb i kommunikationen när saker händer på marknaden

Eva L
Bohus

Om jag någon gång skulle sälja i de trakterna igen skulle jag absolut anlita Malou. Rekommenderar varmt.

Svar från Malou Braf

Stort tack Eva för fina ord, det värmer att höra. Tack för förtroendet!

Kjell S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malou Braf en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Trevlig lugn ger bra intryck bra information

Svar från Malou Braf

Stort tack Kjell, roligt att få hjälpa dig!

Jenny J
Älvängen

Emma har varit väldigt engagerad i vår försäljning och mån om att nå ett bra avtal för både oss och köparen.

Diana K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Friman en del av Fastighetsbyrån Ale

Trevlig och hjälpsam Mäklare! Rekommenderar

Hasan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Friman en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Väldig trevlig och hjälpsam person.

Sabine W
Älvängen

Emma var snabb på att svara på de frågor vi hade om fastigheten och vi kände oss trygga med henne som mäklare.

Moi M
Älvängen

Väldigt proffesionell, kunnig och trevlig.

Annika S

Kunnig Driven Hjälpsam Vill säljarens bästa Du känner Tillit

Alf Stefan H
Älvängen

Superproffsig och engagerad i alla lägen!

Joakim S
Älvängen

En mycket proffsig mäklare som lyssnade på våra krav och såg till att affären gick väldigt smidigt för oss och köparna. Hennes kompetens är vi oerhört nöjda med.

Åsa S
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nödinge

Tillmötesgående, lättsam och skötte hanteringen på bästa sätt för oss.

Emma E

Emma är trevlig, duktig och lättillgänglig. 5 stjärnor till Emma

Göran D
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nödinge

Väldigt trevlig och tillmötesgående!

Sara E
Älvängen

Jag och min sambo är supernöjda. Emma har full koll på vårt område, har mycket kontakter/spekulanter inom området och vet vad hon pratar om. Vi är nöjda rakt igenom. Emma var snabb på att svara, såg till vårt bästa och gjorde vår försäljning till en smidig process.

Annika J
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Vi upplevde Jonas som väldigt rörig svår att förstå och ej påläst, med bristande kunskap. Han hade sällan svar på frågor och kom sent till visningarna. Var ej nåbar på morgon eller förmiddagar och saknar förmåga att återkoppla även om han lovat det. Pressade på försäljningsprocessen helt i onödan.

Alexander S
Älvängen

Emma har levererat på topp! Vid varje möte och samtal har hon varit engagerad och haft bra med information. Varma rekommendationer och ett stort tack!

Martin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nödinge

Jonas är en bra mäklare för han har kunskaper inom sitt arbete som gör det enklare för oss köpare/säljare. Han har en god personlig som gör att det känns bra hela vägen genom sitt bostadsköp. Jag kan starkt rekommendera Jonas som din mäklare.

Svar från Jonas Andreasson

Tack Martin, det var roligt att samarbeta med dig och hjälpa till med ditt köp.