Fastighetsbyrån Ale

Fastighetsbyrån Ale

• BadgeNineYears
4.7
Ring 0303-550 50 Dela

Vackra Ale är placerat mellan Göteborg och Trollhättan. Här hittar du härliga naturområden, landsbygd och skogar. Kommunikationen är bra med perfekt pendlingsavstånd för dig som vill jobba inne i city. Är Ale en plats för dig? Då ska du ta kontakt med oss på Fastighetsbyrån på kontoret på Vendergatan 4. Vi kan Ale som område...

873 omdömen om Fastighetsbyrån Ale

Sedan starten hos Reco 2013

Sofie P
Skepplanda

Kunnig och tillmötesgående. Hon är har en hög social kompetens och läser in situationen mellan köpare och säljare bra.

Johan S
Älvängen

Professionell med ett stort kontaktnät av potentiella köpare och säljare.

Berit H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Emma är professionell samtidigt som hon är kunnig, engagerad, trevlig och inte minst ödmjuk i sin yrkesroll.

Ulrika S
Älvängen

Emma är en väldigt engagerad, målmedveten och mycket kunnig mäklare. Hon gav ett tryggt intryck från start, var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Noggrann, superproffsig och lättsam. Rekommenderas varmt!

Eva B
Skepplanda

Vi har varit mycket nöjda med Emma, hon har gjort sitt uppdrag snabbt och sakligt. Har förklarat för oerfaren hussäljare så man har förstått processen. Drivet processen framåt i lagom takt.

Bengt H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
Bohus

Vi har köpt en lägenhet via Emma. Det fungerade mycket bra och vi uppskattar tydligheten och att få snabb återkoppling på våra frågor. Dessutom upplevde vi att Emma hade en ödmjuk och en god kommunikation med oss som köpare!

Camila B
Älvängen

Emma är en mycket bra yrkesperson, engagerad och transparent. Vi kommer definitivt att anlita Emma som mäklare för att hantera vår nästa affär.

William O
Älvängen

Väldigt trevlig och kunnig, man får bra hjälp vid funderingar.

Gabriella W
Nol

Hon är professionell, lagom under en visning med att finnas till hands för frågor men låter en gå och känna in på egen hand vilket är en approach som passar oss väldigt bra. Tydlig kommunikation och trevlig.

Cim W
Nol

Kommunikativ, hjälpsam, trevlig och informerad

Therese O
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nol

Snabba svar, trevligt bemötande. Väldigt nöjd som förstagångs köpare

Richard O
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nol

En Mäklare i toppklass som svara på allt man behöver veta som förstagångsköpare. Jag kan varmt rekommendera Jonas

Malihe S
Älvängen

Emma är superpositiv, lyhörd och verkligen engagerad i sitt jobb. Man känner sig trygg med henne, vilket betyder mycket i den stressiga processen – från att sälja till att hitta ett nytt hem. Hon tar sig tid att lära känna både människor och deras behov, smak och förväntningar, och guidar en hela vägen till rätt bostad och rätt köpare. Vi är så glada att vi hade just henne som mäklare – hon är helt enkelt bäst!

Anton H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Älvängen

Mycket god bemött av mäklaren. Hade inga speciella förväntningar. Mycket lätt och luftigt med kommunikationen svarade nästan allltid när jag svarade och det var inte svårt att få fram det jag vikle med mäklaren.

Niklas L
Bohus

Tydlig och bra kommunikation. Engagerad i försäljningen och lyssnade in både säljare och köpare.

Omar A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
Surte

Mer engagerad och grym mäklare finns inte. Emma gjorde det vi trodde var omöjligt och lyckades. Vill man få sitt boende sålt så skall man absolut välja denna stjärna till mäklare.

Toraj V
Nödinge

Vi har köpt och sålt med Emma. Det har fungerat alldeles utmärkt och kan inte vara nöjdare.

Veronika L
Nödinge

Väldigt engagerad och driven, mån om både säljare och köpare för att hitta en perfekt match! Uppskattar hennes arbete enormt mycket!

Kourosh H
Älvängen

Hon är bäst. Hon vet vad du behöver och läsa tänker från köpare och säljare.

Stavroula P

Fint bemötande, engagemang, hög kompetens! Allt perfekt! 😌🙏

Carina L
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Friman en del av Fastighetsbyrån Ale
Surte

Lugn, noga, trevlig, gick smidigt.

Martin V
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Friman en del av Fastighetsbyrån Ale
Surte

Överlägset den trevligaste mäklaren vi träffat på de 1.5 åren som vi har letat bostad.

Patricia V
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Friman en del av Fastighetsbyrån Ale
Surte

Väldigt trevlig och hjälpsam!

Vasileios M
Älvängen

Fantastiskt mäklaren. Jätte trevligt och hon hjälpte jättemycket

Peter K
Nödinge

Emma levererar alltid på högsta nivå. Proffsig, kommunikativ och konsultativ om läget på marknaden. Mina varmaste rekommendationer.

Hanna A
Nödinge

En mäklare i toppklass! Hon är kunnig, lyhörd, lättsam och framförallt väldigt professionell.

Emelie H
Älvängen

Snabb återkoppling, kunnig och trevligt bemötande. Det hon inte visste tog hon reda på och allt gick smidigt.

Emelie H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale
Älvängen

Emma är snabb och vi hade tät kontakt. Jag upplevde att hon var kunnig och påläst. Jag var noga med att inte sälja under ett visst pris vilket Emma ordnade galant. Hon är väldigt duktig på det hon gör och det hör man även ryktesvägen.

Per A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale
Nödinge

Erfarenhet av området och realistisk inställning till antalet/ vilka spekulanter som var intresserade.

Jane T
Älvängen

Vi hade nöjet att arbeta med Emma på Fastighetsbyrån när vi sålde vårt hus, och vi kan inte nog betona hur fantastisk hon var genom hela processen. Från första mötet till den slutliga försäljningen visade Emma enastående professionalism, engagemang och expertis. Emma var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och ge oss råd, vilket gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Hennes djupa kunskap om marknaden och hennes strategiska tillvägagångssätt hjälpte oss att få bästa möjliga pris för vårt hus. Hon...

Ciccilia G
Älvängen

Mycket professionell och otroligt trevligt bemötande!

Natalie A
Skrev om Jonas Andreasson en del av Fastighetsbyrån Ale

Otroligt besviken. Var intresserad av ett objekt och försökte få tag på mäklaren, vid flera tillfällen på olika sätt. Tillslut tog jag kontakt med en kollega samt chef och först då fick jag återkoppling snabbt därefter. Jag bad om visning och kunde inte gå på den planerade tillfället samt så fick jag att inga privata visningar görs vilket man kan förstå, så anordna en representant för mig till den offentliga visningen. Dagen innan visningen på eftermiddagen ser jag av ren slump att objektet är sålt. Men jag hade inte...

Svar från Jonas Andreasson

Hej Natalie Tråkigt att du känner på det här sättet, sms har skickats ut om att visningen är inställd, om ni inte fått det skall jag undersöka varför. Jag finns i stort sett på telefonen 24/7 och svarar jag inte så ringer jag alltid upp. Jonas

Linus H
Surte

Väldigt trevlig och informativ. Snabb på respons när jag haft frågor och väldigt hjälpsam.

Mona-Lisa W
Älvängen

Vi blev väldigt bra bemötta av Emma. Det blev en positiv upplevelse. Emma är kunnig, ärlig och kan marknaden. Vi blev hela tiden uppdaterade. Bostaden såldes på förhand.

Björn A
Nödinge

Tydlig , lättillgänglig och kunnig inom sitt område!

Maria B
Skepplanda

Jag kan bara beskriva henne med ett ord Outstanding👌

Amanda E
Nödinge

Emma gjorde verkligen sitt yttersta för att jag och min sambo skulle hitta vårat nya hem! 🏠 Hon var aktiv och svarade väldigt fort när vi hade frågor, när vi inte lyckades vinna det huset vi ville ha, hittade Emma snabbt (inom 7 dagar) ett nytt radhus som vi sedan köpte! Mycket trevlig och kunnig mäklare, vi kommer absolut anlita henne om vi någon gång skulle sälja radhuset! 🌸🌸 10 av 10 stjärnor.

Hussein A
Nödinge

Jag tycker mycket om Emma ansvarsfullt person trevligt bemötande noggrann hjälpsam ärligt mäklare jag har haft kontakt med henne redan för 3 år sedan, uppskattar henne väldigt mycket för min bostad försäljning Rekommenderar folk som bor i Ale kommun anlita henne vid köp eller sälj av bostäder

Mehmet U
Nödinge

Emma har varit lösningsorienterad och hjälpsam. Hon hade svar på alla våra frågor gällande huset. Utöver detta så var hon även väldigt hjälpsam med våra frågor om området, förskola och dagis. Vidare, vi köpte och skrev kontrakt under mellandagarna, det var inte problem alls att få kontakt med henne under den tiden. Rekommenderar henne starkt!

Elif U
Nödinge

Bemötte oss proffsigt och var jordnära, svarade på våra funderingar och frågor med gott bemötande. Vi fick bra hjälp och det var över förväntan.

Peter D

Trevligt bemötande, snabb återkoppling

Josefin J
Älvängen

Man möts av energi, engagemang och ett stort driv när man träffar Emma. Det jag uppskattade mest var den snabba återkopplingen och att man kunde lita på att hon gjorde allt och lite till för att vi skulle bli nöjda.

Tobias A
Älvängen

Proffsigt bemötande & snabb återkoppling!

Lisbeth J
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Friman en del av Fastighetsbyrån Ale
Nol

Anna är en jätte trevlig mäklare. Hon levererade vår gård till någon som vill ta efter det som min far en gång har ärvt och byggt upp under sin tid som Jordbrukare. Hon gjorde det lilla extra för oss. Hon hade fin kontakt med mina föräldrar och intressanta kunder. Hon var inte rädd för att göra ett extra besök för att se på markerna runtomkring gården. Mvh A J

Dijana S
Nödinge

Vi har köpt och sålt med Emma och har känt oss väldigt fint bemötta och omhändertagna. Emma är kunnig och vi har upplevt henne som en väldigt proffsig mäklare. Den trygghet och kommunikation hon har bidragit med är vi oerhört tacksamma för. Vi rekommenderar Emma start i val av mäklare.

Maria K
Älvängen

Väldigt flexibel och trevlig!

Ingrid R
Nödinge

Jag hade inte större förväntningar mer än att det skulle vara en mäklare som känner väl till Nödinge och den prisbild som gäller i Nödinge vid den tid vi sålde vårt hus, samt vara stöttande i hela säljprocessen. Emma var väldigt bra stöttning när vi sålde vårt hus. Emma svarade näst intill alltid när vi ringde. Ibland kunde man ju komma på en fråga och inte vilja vänta tills måndag kom.

Monika R
Älvängen

Detta är hus nr 2 Emma har sålt för oss och det säger väl en del!

Lena E
Nödinge

Lyhörd, professionell med god kunskap om kommunen, rekommenderar henne varmt!

Ibrahim N
Nol

Jag är otroligt nöjd med Emma som mäklare! Hon är både skicklig och professionell i sitt arbete. Emma tar sig verkligen tid att lyssna på sin kund och förstå behoven, vilket gör hela processen både smidig och trygg. Hennes engagemang och kunskap märks i varje steg längs med hela processen. Jag kan varmt rekommendera Emma till alla som söker en mäklare som är lyhörd, pålitlig och kunnig.