Kunnig och tillmötesgående. Hon är har en hög social kompetens och läser in situationen mellan köpare och säljare bra.
Emma Walther
Emma Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Ale
.Emma Walther har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Walther har haft 115 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
316 omdömen om Emma Walther
Professionell med ett stort kontaktnät av potentiella köpare och säljare.
Emma är professionell samtidigt som hon är kunnig, engagerad, trevlig och inte minst ödmjuk i sin yrkesroll.
Emma är en väldigt engagerad, målmedveten och mycket kunnig mäklare. Hon gav ett tryggt intryck från start, var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Noggrann, superproffsig och lättsam. Rekommenderas varmt!
Vi har varit mycket nöjda med Emma, hon har gjort sitt uppdrag snabbt och sakligt. Har förklarat för oerfaren hussäljare så man har förstått processen. Drivet processen framåt i lagom takt.
Vi har köpt en lägenhet via Emma. Det fungerade mycket bra och vi uppskattar tydligheten och att få snabb återkoppling på våra frågor. Dessutom upplevde vi att Emma hade en ödmjuk och en god kommunikation med oss som köpare!
Emma är en mycket bra yrkesperson, engagerad och transparent. Vi kommer definitivt att anlita Emma som mäklare för att hantera vår nästa affär.
Väldigt trevlig och kunnig, man får bra hjälp vid funderingar.
Hon är professionell, lagom under en visning med att finnas till hands för frågor men låter en gå och känna in på egen hand vilket är en approach som passar oss väldigt bra. Tydlig kommunikation och trevlig.
Kommunikativ, hjälpsam, trevlig och informerad