Emma Walther
Emma Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Ale
.Emma Walther har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 5.0. Emma Walther har haft 31 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 23 Läs vad Emma Walther
2021-01-08Verifierad kund
Vi köpte en fastighet som Emma sålde. Hon gav oss ett bra intryck direkt, mycket driven tjej.
Isamband med att vi visade intresse, frågade hon direkt hur våran situation var och vad vi hade för bostad. Denna vile hon sälja direkt! Vilket var mkt possetivt.
Hon sålde lägenheten, direkt, hennes kontakt nät verkar brett, och hon verkar lyhörd och se till både säljarens/köparens behov.
Vi hade länsförsäkringar hemma innan vi hittade Emma.
Dom gav inte alls samma intryck. Att Emma är så framåt och pratar mkt gillade jag. Hon återkopplade så fort det var något, och svarade direkt när vi undrade något.sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale -
2020-12-28Verifierad kund
Vi fick hjälp med att sälja vårt hus i Nödinge. Emma har varit helt fantastisk och stöttat samt rådgivit under hela processen. Med sitt engagemang, driv och sin positiv inställning toppade hon våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Emma en toppmäklare.
2020-11-22Verifierad kund
Köpte tomt. Emma var engagerad och kunnig.
köpte en tomt med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale -
2020-11-20Verifierad kund
Trevlig och tålmodig. Gav ett mycket seriöst intryck.
köpte en tomt med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale -
2020-11-11Verifierad kund
Vi har med Emmas hjälp haft en lyckad försäljning av vår bostad! Vid första mötet med Emma fick vi en väldigt go känsla av hennes sätt att arbeta. Detta har vi fått bekräftat genom hela processen då hon alltid varit tillgänglig för våra funderingar, lyhörd för våra önskemål och flexibel i upplägget. Vi är tacksamma att Emma hjälpt oss med vår försäljning!
2020-11-02Verifierad kund
Våran mäklare emma har varit engagerad, haft ett bra bemötandr och mycket drivande i hela pressen från dag 1. Hon. Har hela tiden gett oss feadbak under hela prossesen och varit lyhörd om våra önskemål.
2020-10-29Verifierad kund
Sålt radhus i Nödinge.
Grymt kompetent mäklare. Alltid snabba svar på mail, sms och annan korrespondens.
Rekommenderar starkt Emma till vänner mm.
Även fastighetsbyrån i ale rekommenderas .sålde sitt hus med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale -
2020-10-17Verifierad kund
Emma har varit helt fantastisk i våra kundmöten. Hon har uppdaterat oss dagligen under våran fastighetsaffär.
Jag kan verkligen rekommendera Emma för framtida affärersålde sin lägenhet med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale -
2020-09-22Verifierad kund
Vi har sålt ett radhus.vi blev mycket väl
Bemötta.Emma är en jättefin och trevlig
Mäklare.Kunnig informativ och engagerad.Vi känner oss väldigt nöjdasålde sitt hus med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale -
2020-09-19Verifierad kund
Vi har sålt en villa med Emmas underbara sätt! Allt har gått över förväntan!
sålde sitt hus med hjälp av Emma Walther en del av Fastighetsbyrån Ale