Fastighetsbyrån Gamlestaden

Fastighetsbyrån Gamlestaden

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears

Välkommen till Fastighetsbyrån Gamlestaden! Vi har funnits i branschen i över 50 år och då gällde det att få ordning på en oreglerad marknad. Skillnaden från då till nu är att idag handlar om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. Letar du efter bostad i Gamlestaden, Lexby, Partille, Sävedalen,...

839 omdömen om Fastighetsbyrån Gamlestaden

Sedan starten hos Reco 2020

Elin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Gamlestaden

Evelina var mycket trevlig och hjälpsam. Hon förklarade på ett begripligt sätt och kändes trygg och proffsig. Hon bidrog till att mitt bostadsköp gick snabbt och smidigt. Tack!

Soroush Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Werner en del av Fastighetsbyrån Partille
Öjersjö

Victor är en professionell mäklare med ett lugnt och trevligt bemötande. Hans strategi och marknadsanalys är en stor tillgång för att uppnå en god försäljning. Jag rekommenderar honom varmt.

Merja H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Gamlestaden

Evelina var mycket trevlig o givande bemötande. Trodde aldrig att köpet skulle gå så snabbt som det gjorde. Hon var fantastiskt. Rekommenderar Evelina Sjöberg till alla som skall sälja sin lägenhet

Cassandra K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Kviberg

Jag är mycket nöjd med våran mäklare Sargon Yelda och hans insats. Jag har blivit bemött med stor vänlighet, professionalism och ett genuint engagemang. Hela processen har gått till på ett väldigt smidigt och snabbt sätt. Jag kan definitivt varmt rekommendera Sargon till andra, då han verkligen lever upp till alla förväntningar på en mäklare!

Suzana H
Kviberg

Förväntningarna uppfylldes till 100%. Mäklaren Sargon Yelda visade stor förståelse, kompetens och hjälpsamhet på alla plan. Hans kunskap och mina förväntningar möttes på bästa sätt. Att få hjälp med att organisera upp alla papper, kunna ha en bra kontakt vid frågor som man hade och få snabba svar gjorde att allt gick väldigt lätt och smidigt. Jag kände mig trygg igenom hela försäljningsaffären. Affären genomfördes snabbt, lätt, smidigt och framförallt på ett professionellt sätt. Sargons glada och positiva bemötande, tillsammans...

Joni S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Kviberg

Jag är väldigt nöjd med Sargon. Han har varit trevlig och hjälpsam genom hela processen. Han har alltid varit snabb på att återkoppla och tydlig i all information samt varit tillgänglig under både dag och kvällstid. Rekommenderas starkt!

Inga P
Sålde sitt hus med hjälp av John Englund en del av Fastighetsbyrån Partille
Utby

Erfaren o kunnig mäklare som kände väl till Utby. Han gav oss information och stöd oavsett tid o dag o var hela tiden uppkopplad vilket gjorde att vi kände oss trygga.

Svar från John Englund

Tack Inga för gott samarbete under försäljningen av er villa. Verkligen kul att ni fick köpa lägenheten ni så gärna ville ha.

Philip W
Gamlestaden

Evelina har varit till stor hjälp genom hela processen, från flera olika visningar på olika objekt, till budgivning, kontraktsskrivning och även hjälp med banken. Hon är trevlig, behjälplig och har bra kommunikativ förmåga. 10/10

Victoria L
Gamlestaden

Jag är väldigt nöjd med Evelina! Försäljningen gick fort på en marknad som fortfarande är lite seg. Jag fick tyvärr inte vad jag ville ha för min lägenhet men jag har insett att det skulle vara svårt på marknaden så uppskattade en snabb affär mer än priset.

Håkan Viktor Olof L
Öjersjö

Victor hjälpte oss med vår försäljning och vi är väldigt nöjda med hans arbete. Han har i en orolig och lite trög marknad hela tiden hållt lugnet och vart bra på att uppdatera oss om läget. Han är trevlig, seriös och bra på att återkoppla. Vi rekommenderar absolut Victor! 😊

Fia J
Kviberg

Evelina har varit trygg hela vägen.

Birgitta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jasmine Johansson en del av Fastighetsbyrån Partille
Öjersjö

Fick ett bra förtroende för Jasmine. Lugnt förklarade hon. Affären gick smidigt tillväga. Kan verkligen rekommendera Jasmin. Birgitta Stranne

Anna C
Öjersjö

Jasmine inger förtroende bra att förklara o informera. Hjälpsam o kompetent i sin yrkesroll!

Per T
Gamlestaden

Hon har varit engagerad och mycket professionell

Ira G
Gamlestaden

Evelina har på ett professionellt och personligt sätt skött vår lägenhetsaffär. Hon har varit tydlig i kommunikationen mellan oss köpare, och säljaren, samt att vi lätt kunnat nå henne med frågor och snabbt fått svar. Att hon varit informativ, objektiv och trevlig är för mig som köpare viktigt, men också att det är I lagom mängd, och det har fungerat klockrent! Evelina har hjälpt och guidat oss genom köpet på ett sätt som gjort det enkelt för oss som köpare att känna oss trygga.

Judit R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Werner en del av Fastighetsbyrån Partille
Björndammen

Bra mäklare Trevlig Alltid tillgänglig

Mikael D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jasmine Johansson en del av Fastighetsbyrån Partille
Öjersjö

Trevlig/Kunnig/Bra Kontaktnät på tänkbara kunder.

Helen P
Öjersjö

En väldigt sympatisk och hjälpsam mäklare som gav mig en trygghet och ett förtroende att göra mitt livs största affär .

Christine D
Öjersjö

Det är andra gången som vi anlitar Jasmine i en fsg av lgh. Jasmine är en fena på att nyttja sitt klientnät och är kreativ vilket var väldigt positivt i denna försäljning då budgivningen gick upp jättemycket tack vare att Jasmine tänkte ett varv extra om vilka som kunde vara intresserade. Vi är så klart jättetacksamma för det. Jasmine är väldigt proffsig. Hon är lätt att få kontakt med och har korta svarstider. Kan varmt rekommendera henne.

Anna T
Furulund

Väldigt proffsig. Ger bra intryck. Lyhörd. Ödmjuk. Lösningsorienterad.

Nazli O
Öjersjö

Victor Werner bemöter oss alltid med professionalism, engagemang och ett genuint intresse för att hjälpa oss. Processen har känts trygg, smidig och organiserad, och Victor är alltid tillgänglig när vi har frågor och det är lätt att prata med honom. Vi är väldigt nöjda med hans insats och kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa eller sälja bostad.

Moa S
Öjersjö

Vi är väldigt nöjda med Victor som har väglett oss genom en svår marknad och tack vare honom har vi fått sålt vår lägenhet. Tack!

Monica H
Gamlestaden

Vi är väldigt nöjda med Victor. Han är både engagerad och proffsig.

Linus O
Centrala Partille

Enkel och bra att ha att göra med.

Thomas K
Köpte sitt hus med hjälp av Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille

Frida Thorell hade ett professionellt kundbemötande.

Christine K
Centrala Partille

Mycket trevlig och tillmötesgående stort tack för gott jobb!

Karin B
Kviberg

Professionell, kunnig och jag upplevt en trygghet med Evelina under min första bostadsaffär.

Stina A
Gamlestaden

Allt fungerade bra och smidigt.

Sanna A
Gamlestaden

Evelina är professionell, trygg och varm. Hon har följt våra behov genom vår försäljning, anpassat sig till det och alltid varit tillgänglig. Drivande och inlyssnande för såväl säljare som köpare.

Ingemar L
Kviberg

Evelina var väldigt proffsig från början till slut av säljprocessen. Snabbt på plats för ett första möte och vi kom igång snabbt med På Gång processen. Kontinuerliga återkopplingar på allt som hände gjorde att vi kände oss trygga med hur allt fortlöpte. När vi sedan gick från På Gång till Till Salu så tog det inte lång tid innan affären var klar. Bra och rimlig värdering och bra råd under tiden fram till påskrivet kontrakt. Rekomenderas starkt!

Elnaz S
Furulund

Hej Han var så trevlig, han visade 2 gånger den här lägenheten med tålamod, svarade mina frågor. Mvh/Elnaz

Elisabeth H
Furulund

Mycket duktig och engagerad mäklare.

Arvid T
Centrala Partille

Väldigt trevlig och oerhört hjälpsam. Tar verkligen sin tid när man har frågor och dylikt.

Sandra E
Centrala Partille

Proffesionell och duktig, snabb på återkoppling.

Henrik H
Sålde sitt hus med hjälp av John Englund en del av Fastighetsbyrån Partille
Utby

Vi anlitade John för försäljningen av vårt hus och är väldigt nöjda med hans insats. Han var lätt att få kontakt med och uppträdde alltid professionellt genom hela processen. Vid värderingen var han saklig och baserade sina bedömningar på fakta, samtidigt som han kunde väga för- och nackdelar med olika försäljningsmetoder på ett tydligt sätt. Hans största styrka ligger helt klart i själva försäljningsdelen, där han verkligen levererade. Vi kan varmt rekommendera John till andra som står inför en bostadsförsäljning!

Dick E
Mellby

Trevligt bemötande, han hade bra kunskap om fastigheten. Jag fick förtroende för honom.

Eskil S
Gamlestaden

Förståelse för förstagångslöparen och tydlighet i genomgång av kontrakt. Tack för det!

Johanna F
Utby

Stabil mäklare som med god kunskap, engagemang, hjälpsamhet och insikt guidat oss genom hela processen till inköp av ny bostad. Vi är mycket nöjda med den service, tillgänglighet samt uppföljning vi fått genom John Englund.

Johan G
Utby

John ger ett lugnt, samlat, korrekt och proffesionellt intryck. Han är saklig med en öppenhet för frågor och upplevs trygg i kunskapen om den bostad han visar. Han är medveten om att husköp är en stor investering och att man som köpare inte alltid är införstådd i allt vad det innebär.

Helena N
Kviberg

Så trevlig, inkännande, lugn, saklig och informativ. Bra stöd under försäljning. Glad att jag valde Evelina! Fick lägenheten såld inom 2 mån.

Filip B
Centrala Partille

Fantastiskt bemötande och bra informerat om allt.

Timmie B
Kviberg

Jag köpte en lägenhet av Evelina och jag fick ett fint bemötande och hon försökte verkligen få affären att bli så bra som möjligt. Upplever henne som ärlig och mån om sina köpare.

Kali M
Centrala Partille

En oerhört professionell, engagerad och ärlig mäklare. Alltid punktlig och konstruktiv. Utgångspriset kunde ha varit högre satt, vilket kan ses på gott och ont. Mycket nöjd och rekommenderas varmt.

Ann-Britt B
Furulund

Jag tyckte vi fick en bra hjälp, var sakkunnig trevlig han förklarade så vi förstod vi se fram emot fortsatt samarbete MVH AnnBritt

Göte S
Furulund

Vi är mycket nöjda med Victor som mäklare vid vårt bostadsköp. Victor har på ett noggrant och trevligt sätt hjälpt oss från visning till genomfört köp.

Ulf M
Furulund

Victor är en väldigt lyhörd och trevlig mäklare som sätter sina kunder i första rummet, är snabb på återkoppling när man har lite frågor. Vi har varit mycket nöjda genom hela processen med försäljningen. Victor har ett väldigt gott bemötande och är mycket trevlig! Vi är jättenöjda!

Joakim H
Furulund

Sjukt bra på alla sätt och vis!

Julia K
Kviberg

Hon gjorde det som kändes omöjligt - att sälja i en marknad som stannat av.

Eva-Lena A
Kviberg

Jag har blivit så väl bemött, Evelina har ett lugnt och fint sätt. Mån om att alla ska vara nöjda, och hon har gått igenom alla paragrafer på ett tydligt sätt. Henne kan jag verkligen rekommendera.

Jelena O
Furulund

Vi är mer än nöjda med Victor. Vi har sålt vår bostadsrätt i en mycket långsam och osäker marknad, med många visningar och fallande bostadspriser. Victor har lett oss igenom hela försäljningsprocessen på ett mycket kompetent sätt. Han har en förmåga att skapa trygghet och lugn, vilket vi tyckte var väldigt viktigt när man gör en av sitt livs största affärer. Han är väldigt kunnig och ger kompetenta råd, samtidigt som han är bra lyssnare och har gehör för kunden. Alla beslut var våra, men stärkta med hans kunnande och förhandlingsförmåga....