Jasmine Johansson

Jasmine Johansson

Jasmine Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Partille

Jasmine Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Jasmine Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 339 omdömen med ett betyg på 4.8. Jasmine Johansson har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

339 omdömen om Jasmine Johansson

Sedan starten hos Reco 2015
Birgitta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jasmine Johansson en del av Fastighetsbyrån Partille
Öjersjö

Fick ett bra förtroende för Jasmine. Lugnt förklarade hon. Affären gick smidigt tillväga. Kan verkligen rekommendera Jasmin. Birgitta Stranne

Anna C
Öjersjö

Jasmine inger förtroende bra att förklara o informera. Hjälpsam o kompetent i sin yrkesroll!

Mikael D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jasmine Johansson en del av Fastighetsbyrån Partille
Öjersjö

Trevlig/Kunnig/Bra Kontaktnät på tänkbara kunder.

Helen P
Öjersjö

En väldigt sympatisk och hjälpsam mäklare som gav mig en trygghet och ett förtroende att göra mitt livs största affär .

Christine D
Öjersjö

Det är andra gången som vi anlitar Jasmine i en fsg av lgh. Jasmine är en fena på att nyttja sitt klientnät och är kreativ vilket var väldigt positivt i denna försäljning då budgivningen gick upp jättemycket tack vare att Jasmine tänkte ett varv extra om vilka som kunde vara intresserade. Vi är så klart jättetacksamma för det. Jasmine är väldigt proffsig. Hon är lätt att få kontakt med och har korta svarstider. Kan varmt rekommendera henne.

Anna T
Furulund

Väldigt proffsig. Ger bra intryck. Lyhörd. Ödmjuk. Lösningsorienterad.

Stina A
Gamlestaden

Allt fungerade bra och smidigt.

Charlotta N
Centrala Partille

Proffsig, saklig och trevlig!!

NINA N
Furulund

NINA N
Björndammsterrassen

Tycker Jasmine är väldigt inkännande, har ett fint bemötande och är en mäklare att lita på! Vid framtida försäljningar kommer jag kontakta Jasmine igen och rekommenderar gärna henne till de som går i tankar att sälja sin bostad.