Frida Thorell
Frida Thorell är mäklare på Fastighetsbyrån Partille
.Frida Thorell har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Frida Thorell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-09 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.6. Frida Thorell har haft 1 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
36 omdömen om Frida Thorell
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sitt hus med hjälp av Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille
Frida är professionell på sitt jobb. hon är super trevlig, alltid har en vacker leende på sina läppar vilket det känns välkomnande när man träffar henne, hon är super duktig och vet vad hon gör och vad måste göras för att få såld ett hus. jag är supernöjd att ha henne som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille
Tillgänglig, vänlig, snabb och tydlig.
Nu var jag köpare, skall jag sälja igen vet jag vem jag kommer kontakta! -
Världens bästa mäklare! Fick en otroligt bra service utav Frida som gjorde försäljningen så smidig och utan krångel, hon var extremt noga och tydlig med kontrakten och bostads beskrivningen, hon fick en att känna sig trygg och säker, rekommenderar starkt att fler mäklare tar lärdom utav hennes kunskaper och service förmåga.
sålde sitt hus med hjälp av Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille
Har sålt villa och blivit mycket väl bemött
Sålt och köpt bostad
Vi har bemötts av en mycket glad och lyssnande person
Vi hade förväntat oss ett högre pris
All personal har varit tillmötesgående -
Jättebra mäklare som verkligen bryr sig om sina kunder.
Köpt nybyggd lägenhet och blev hela tiden mycket trevligt
bemött. -
skrev om Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille
Bra bemötande, lättillgänglig och väldigt hjälpsam. Kom med bra råd under säljprocessen. Även efter försäljningen fortfarande lika hjälpsam.
skrev om Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille
Frida is strong communicator between seller and buyer.
skrev om Frida Thorell en del av Fastighetsbyrån Partille
Frida is strong in communicating customer's expectation and her final proposal was very effecient both for buyer and seller.