Evelina Sjöberg

Evelina Sjöberg

Evelina Sjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån Partille

Evelina Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Evelina Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-06 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Evelina Sjöberg har haft 2 försäljningar sen 2026-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-05 - 2026-06

53 omdömen om Evelina Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2026
Sandra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Partille
Centrala Partille

Fint bemötande och väldigt behjälplig.

Lucas M
Centrala Partille

Väldigt trevlig och lätt att prata med samt kunnig och professionell.

Sadik K
Paradiset

Jättetrevlig bemötande. Kunnig och saklig i sin kommunikation.

Iulian P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Partille
Paradiset

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Evelina. Från första kontakten upplevde jag henne som professionell, lyhörd och engagerad. Hon tog sig tid att lära känna mina önskemål, förklarade tydligt hur hon arbetar och gav ett seriöst och förtroendeingivande intryck. Hon har varit mycket tillgänglig och snabb med att återkoppla när jag haft frågor. Det som särskilt imponerade på mig var hennes proaktivitet. Bland annat hjälpte hon den blivande köparen att komma i kontakt med en bank och få ett bättre låneerbjudande, något som...

Elin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Gamlestaden

Evelina var mycket trevlig och hjälpsam. Hon förklarade på ett begripligt sätt och kändes trygg och proffsig. Hon bidrog till att mitt bostadsköp gick snabbt och smidigt. Tack!

Merja H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Sjöberg en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Gamlestaden

Evelina var mycket trevlig o givande bemötande. Trodde aldrig att köpet skulle gå så snabbt som det gjorde. Hon var fantastiskt. Rekommenderar Evelina Sjöberg till alla som skall sälja sin lägenhet

Philip W
Gamlestaden

Evelina har varit till stor hjälp genom hela processen, från flera olika visningar på olika objekt, till budgivning, kontraktsskrivning och även hjälp med banken. Hon är trevlig, behjälplig och har bra kommunikativ förmåga. 10/10

Victoria L
Gamlestaden

Jag är väldigt nöjd med Evelina! Försäljningen gick fort på en marknad som fortfarande är lite seg. Jag fick tyvärr inte vad jag ville ha för min lägenhet men jag har insett att det skulle vara svårt på marknaden så uppskattade en snabb affär mer än priset.

Fia J
Kviberg

Evelina har varit trygg hela vägen.

Per T
Gamlestaden

Hon har varit engagerad och mycket professionell