Krister är flitig, tillmötesgående och tar väl hand om alla spekulanter
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Här på Hisingen har Fastighetsbyrån funnits sedan 60-talet. Vårt verksamhetsområde är Norra Älvstranden, Tuve, Lundby, Backa samt Kärra-Rödbo. Vi förmedlar allt från bostadsrättor till villor och fritidshus här i området och vår styrka är att vi har lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Är Hisingen ett område som lockar? Eller...
2362 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Sedan starten hos Reco 2013
Han kämpar och är otroligt lojal
Flexibel och snabb affär, mycket tack vare Krister.
Väldigt flitig och tillmötesgående i sitt sätt att arbeta. Säljprocessen gick hur smidigt som helst och jag hade gärna anlitat Krister igen.
Är mycket smidig och hjälpsam, vi fick en extra visning, vilket ledde till ett köp av lägenhet. Jag är mycket nöjd med min kontakt med Krister Nohra som löste allt som behövdes efter bästa förmåga. Så ett stort tack. Kan varmt rekommendera Krister.
Bästa mäklaren på Hisingen! Lyhörd, omtänksam, ger goda råd och är mycket hjälpsam. Jag rekommenderar Dogan till alla människor som funderar på att sälja samt köpa bostad! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Proffsig, trevlig och alltid lätt att få tag på när jag hade några frågor. Försäljningen gick smidigt och betydligt snabbare än vad jag trott. Rekommenderas varmt.
Lotta var engagerad på ett utmärkande sätt. Hade svar på det mesta om huset och tog reda på och följde upp alla frågor vi hade. Har sprungit på Lotta på flera andra hus i vårt bostadsletande och alltid kännt högt förtroende!
Jätte duktig och lätt att nå!
Han är mycket snäll person och skjutsar bra sätt sitt jobb
Skicklig på att hantera och underlätta avtal mellan köpare och säljare
Hon tog sig tiden och ordnade en extra visning, hon lyssnade både på mig och säljaren. Väldigt lugn och trevlig, glad tjej.
Engagerad, driven, lätt att kontakta, höll mig uppdaterad. Bra marknadsföring
Sett gick snabbt och smidigt!
Engagerad, kunnig och en väldigt trevlig personlighet.
Pervoja ime me Labinotin si mäklare eshte perfekte shum i sakte ne pershkrimin e baneses njeri shum i zgjuar dhe shum i sjellshem.Jemi shum te kenaqur me zgjedhjen qe kemi bere.
Faleminderit shumë për fjalët e mira dhe për besimin që keni treguar ndaj meje! Është kënaqësi e madhe të punoj me njerëz të tillë si ju. Jam shumë i lumtur që jeni të kënaqur me zgjedhjen tuaj dhe gjithmonë do të jem këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap tjetër. Ju uroj të gjitha të mirat dhe shpresoj që të bashkëpunojmë edhe në të ardhmen! Më Mirë, LABI
Om jag skulle beskriva Labinot som en mäklare skulle jag säga att han är fantastiskt. Jag är mycket nöjd med Labinot.
Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket för mig att höra att du är nöjd med mitt arbete. Det har varit ett sant nöje att få hjälpa dig, och jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden!
Vi har känt Carl Boman i flera år i samband med andra lägenhetsförsäljningar. Han är engagerad och kunnig samt har en förmåga att få med sig folk. Han är alltid på ett strålande humör och är väldigt snäll och hjälpsam! Carl var tydlig med vilka förväntningar vi kunde ha på försäljningen då priserna gått ner i vårt område, han var rak och ärlig och även om det var tungt att höra så är det ju verkligheten. När Carl sedan lyckades sälja vår lägenhet snabbt och smidigt för ett acceptabelt pris blev vi väldigt glada trots att...
Tiberia har visat stort engagemang och positivitet sedan start. Hon har vart tydlig och strukturerad. Samtidigt har hon varit lätt tillgänglig vid eventuella frågor och funderingar.
Trevlig och hjälpsam mäklare. rekommenderar starkt.
Jag är otroligt nöjd med Labinot som mäklare! Från början till slut var han både professionell och engagerad. Han lyssnade noggrant på mina behov och förväntningar, och lyckades överträffa dem genom hela processen. Labinot var alltid tillgänglig, höll mig uppdaterad och gav mig den trygghet jag behövde. Hans djupa kunskap om marknaden och hans förmåga att förhandla gjorde att jag kände mig i trygga händer.Han är bästa mäklare!
Tusen tack för dina fantastiska ord! Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd med mitt arbete. Jag strävar alltid efter att ge det lilla extra för mina kunder, och att veta att jag kunnat överträffa dina förväntningar gör mig extra glad och tacksam. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och jag är så glad att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Tack igen för ditt förtroende – jag ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! All well, Labinot Aruqaj
En kompetent och kunnig mäklare med bra lokalkännedom.
Alltid trevlig, professionell och med bra upplägg på försäljningen!
Jag upplever Labinot som mycket engagerad och kunnig. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och försäljningen av lägenheten
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med vårt samarbete och försäljning av lägenheten. Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen, och ditt förtroende betyder mycket för mig. Stort tack igen, och jag önskar dig all lycka framöver! Labinot Aruqaj
Hon är jättebra och professionell
På vilket sätt blev du bemött av mäklaren? Trevligt, proffsigt och förtroendeingivande. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem? Inga speciella förväntningar. Men det var lätt att ha kontakt och det flöt på smidigt. Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid köpet av din bostad på Brunnehagen 151. Det var bra och vi blev nöjda med snabba affären.
Jag har blivit bemött av Carl väldigt bra. Mina förväntningar var att få bra pris från min lägenhet och det levererade mäklare. Han har informerat mig från första första början till slutet av försäljningen så att det har inte funnits frågetecken. Han har varit väldigt tydligt trevligt sett från första mötet till försäljningen .
Grym mäklare, årets anställd! Mvh Eldin
Hon är snäll och professionell
Dogan var alltid professionell, tillgänglig och trevlig i sitt bemötande. Han lyssnade på mina behov och gav mig tydlig och bra information genom hela processen. Jag kände mig trygg från första mötet till avslutad försäljning. Mina förväntningar på en smidig och snabb försäljningsprocess infriades, och Dogan överträffade dem till och med genom att vara mycket proaktiv och hålla mig uppdaterade hela tiden.
Kände mig trygg med hela processen från början till slut. Rekommenderar Joachim.
En fantastisk bra mäklare. Engagerad, kunnig och mycket förtroendeingivande. Allt gick så lätt från början till slut. Rekommenderas varmt.
Pålitlig, kunnigt , trevlig, vet sin sak
Lisa har hjälpt oss med en snabb affär och varit toppenbra hela vägen. Väldigt engagerad och noggrann mäklare med stenkoll på marknaden kring centrala Hisingen. Rekommenderar starkt!
Blev väldigt bra bemött. I mina ögon en kunnig, trevlig och smidig mäklare. Förväntningarna vi hade var att huset skulle säljas och han vet ju hur det blir bra. Och han löste det perfekt. Sammanfattning av det hela är att han var lätt att prata med och lättillgänglig när vi behövde fråga något. I det stora hela "det kunde inte vara bättre" . Tack Ola för hjälp och engagemang
Krister was exceptionally efficient, adaptable, quick & to the point, clear and at the same time thorough.
En väldigt trevlig mäklare ………………….
Sålde med hjälp av Carl. Bästa mäklaren jag har varit med om. Engagerad, hjälpsam, trevlig och empatisk. Rätt val helt enkelt 🌟🌟
Om Khaibar är kvar nästa gång vi säljer eller köper hus/ lägenhet. Så är de ingen mäklare i Sverige jag skulle välja om och om igen än Khaibar. Professionell lyhörd och väldigt kunnig, har även ett öga för små viktiga detaljer.
Toppen mäklare, kunde inte vara bättre. Kunnig, snabb och effektiv samt mycket trevlig. Fick ett bra pris och en snabb försäljning. Kan varmt rekommendera Teberia Budak.
Trevlig och gott bemötande med humor. Han gled in och gjorde sitt jobb superbra :)
Dogan är en mycket bra mäklare, kan varmt rekommenderas. Dogan är lyhörd, har förmågan och sätta sig in i kundens efterfrågan, är hjälpsam och ger goda råd. // Julia Fernandes
Ola är den bästa tänkbara mäklaren man kan önska sig. Han är lyhörd, positiv, engagerad, lätt att prata med och driftig. Hörde av sig till mig dagligen och rapporterade, även om inget speciellt fanns att rapportera. Detta uppskattade jag verkligen. Kan verkligen rekommendera Ola. Marianne
Mycket trevligt och professionellt utfört arbete Känns trygg och bra
Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med detta, roligt att höra att du är nöjd :) Vi ses på tillträdet! MVH Lisa
Trygg och säker på sin sak, bra dialog
Super trevlig kille! Duktig på sitt jobb och tillmötesgående. Hjälpsam i hela processen vilket va tryggt för mig som aldrig sålt lägenhet innan.
Vår familj har haft tur att träffa en mäklare så som Khaibar. Khaibar passar perfekt i sitt yrke. Vi har fått: Väldigt tydlig information ( det var lätt att fråga, och fick enkla tydliga och snabba svar). Fick mycket hjälp att komplettera nödvändiga dokument. Han är mycket tillmötesgående, vi kunde ringa alla timmar på dygnet och Khaibar är alltid lika glad och trevlig. För att ge honom ett betyg från en skala 1 till 10 skulle jag säga 100.
Bra bemötande och han är engagerad och kunnig.
Jätte hjälpsam och har tålamod och jätte snäll.
Han var jätte snäll mot oss och jätte hjälpsam. Bästa mäklaren i Göteborg !