Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Khaibar Khisrawi har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Khaibar Khisrawi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 5.0. Khaibar Khisrawi har haft 40 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

85 omdömen om Khaibar Khisrawi

Sedan starten hos Reco 2024
Anette O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Khaibar Khisrawi en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Kvillebäcken

Khaibar är en mycket kunnig och ödmjuk mäklare och informativ.. vill varmt rekommendera , honom samt Fastighetsbyrån .

Ahlam Lla Abdikarim A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Khaibar Khisrawi en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Från första mötet med Khaibar kände vi oss 100% trygga! Han såg hela tiden till att finnas tillgänglig för alla våra frågor och förvandlade det som kunde ha varit en stressig process till en smidig och gynnsam affär. Han var väldigt strategisk och engagerad, vilket tydligt också märktes i hans arbete. En otroligt proffsig och ärlig kille med ett driv utöver det vanliga🌟🌟

Alen T
Hisings Backa

Mäklaren är jätte trevlig och utför sitt jobb korrekt, proffesionellt och på bästa sätt. Vi är jätte nöjda över hur allt gått med han och vår bostad, vi kommer att rekommendera han i fortsättningen. I framtiden i nästa bostad, kommer vi att kontakta han igen

Agnieszka N
Hisings Backa

Vi blev professionellt bemötta av Khaibar som visade ett stort intresse samtidigt som vi fick all information vi har förväntat oss. Duktig och trevlig.

Hanna S
Kvillebäcken

Har haft en fantastisk upplevelse vad gäller försäljning av min lägenhet tack vare Khaibar! Khaibar gav extremt snabb och god service och han är också mycket pedagogisk. Rekommenderar verkligen Khaibar och Fastighetsbyrån som mäklare! 🙂

Gazmend G
Hisings Backa

Mycket bra mäklare som är lätt att jobba med. Professionell, tillgänglig och engagerad genom hela försäljningen. Vi kände oss trygga från start till mål och är väldigt nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!

Fatlume F
Centrala Hisingen

Vi blev bemötta av mäklaren på ett professionellt och vänligt sätt, med tydlig kommunikation och god tillgänglighet. Våra förväntningar var att få stöd genom hela försäljningsprocessen, med transparens kring budgivning och trygg vägledning i de olika stegen. Mäklaren levde väl upp till dessa förväntningar genom att vara engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Han guidade oss steg för steg och uppmuntrade oss genom hela processen. Han överträffade våra förväntningar och lyckades dessutom förhandla fram ett riktigt bra...

Sebastian G
Centrala Hisingen

Oerhört bra bemötande genom hela processen. Blev en snabb affär, men trots det inget påskyndande från Khaibar. Ordnade även en andra visning dagen efter ordinarie visning för att reda ut frågetecken. Oerhört proffsig hela vägen!

Marianne B
Centrala Hisingen

Khaibar Khisrawi har under hela säljperioden varit omtänksam, hört av sig, gett bra information, ingett stort förtroende. Khaibar har varit tydlig och levt upp till mina förväntningar. Rekommenderar Khaibar Khisrawi som mäklare till det bästa.

Pasi H
Centrala Hisingen

Alltid trevlig och lyhörd. Khaibar får jobbet gjort.