Vi är supernöjda med Teberia! Hon har inte bara hjälpt oss att sälja vår bostad, utan även att hitta vårt nya hem. Hon är lyhörd, engagerad och snabb i sin kommunikation. Vi rekommenderar henne varmt!
Teberia Budak
Teberia Budak är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Teberia Budak har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Teberia Budak har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 4.9. Teberia Budak har haft 45 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
221 omdömen om Teberia Budak
man kunde alltid kontakta henne om man hade några frågor eller så, väldigt hjälpsam
Det bästa mäklaren som man kan få , väldigt bra service, tar hannd om sin köpren från början till slutet, till och med efter om allt har gått bra super super🌺
Väldigt trevlig och bra mäklare!
En väldigt duktig och professionell mäklare, kan varmt rekomenderas.
Trevlig och duktig på sitt jobb
Vi är väldigt nöjda med Teberia, hon är alltid tillgänglig, svarar tydligt och enkelt på frågor man har. Tack för all hjälp!
Trevlig, transparent, kommunikativ och anpassningsbar mäklare. Jag är väldigt nöjd och kan rekommendera Teberia.
Väldigt bra bemötande, tydlig information och smidig process. Vi är mycket nöjda.
Jag upplever hela erfarenheten som professionell och oerhört kunnig! Hon har alltid varit tillgänglig även på helger och alltid ställt upp då man har varit fundersam över något! Skulle varmt rekommendera henne tusen om!