Lotta Svensson

Lotta Svensson

Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 212 omdömen med ett betyg på 4.8. Lotta Svensson har haft 22 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

212 omdömen om Lotta Svensson

Sedan starten hos Reco 2015
Christian M
Köpte sitt hus med hjälp av Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Tuve

Lotta var väldigt trevlig och professionell genom hela processen. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad och gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg. Rekommenderas varmt!

Carl R
Sålde en tomt med hjälp av Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Tuve

Lotta lyssnar verkligen på kunden, hon är strategisk och tålmodig.

Alketa M
Tolered

Hon var jätte bra mäklare och hon hjälpte oss med allting

Martin L
Sålde sitt hus med hjälp av Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Lotta har ett fint bemötande, tydlig och saklig återkoppling och arbetar målmedvetet för att nå köpare och skapa en affär för mig som säljare!

Svar från Lotta Svensson

Hej Martin och tack för ett fint omdöme och bra samarbete.Jag ser fram emot att få höra vart du hittade för lägenhet när vi ses vid tillträdet längre fram i sommar

Salko K
Hisings Backa

Allt var mycket bra, fastighet presentation, försäljnings (budgivning) process, möte med säljaren, kontrakt påskrivning.

Svar från Lotta Svensson

Hej Salko - tack för fina ord Jag hoppas era köpare får samma upplevelse och att ni som säljare känner er trygga med det.

Emira K
Hisings Backa

Erfaren och ärlig, väldigt bra intryck som ger förtoende

Svar från Lotta Svensson

Hej Emira och tack för ett fint omdöme. Jag passar på att önska er lycka till med försäljningen och ser fram emot att ses igen i juni

Ricard Z
Kyrkbyn

Lotta drev försäljningsuppdraget med säker hand och till vårt förtroende.

Svar från Lotta Svensson

Tack för förtroendet Ricard - med lite envishet och tålmod kommer man långt. Ta hand om er och hälsa din syster

Hysein M

En professionell mäklare som hela tiden var noga att informera när något nytt hände och har glimten i ögat. Kändes väldigt tryggt med henne genom hela processen.

Svar från Lotta Svensson

Tack Hysein - dina fina ord värmer. 21 år i branschen skapar såklart erfarenhet som isin tur leder till en trygghet - härligt att höra att ni upplevde det så. Ser fram emot när vi ses igen i samband med inflyttning - tiden går fort

Ulf L
Tuve

Lotta är mycket kunnig och arbetsam Visade att hon kan jobba i lite motvind också Bra gjort

Svar från Lotta Svensson

Hej Ulf - motvind är en utmaning och det gillar vi - tacksam för ert förtroende och bra samarbete. Det är väl så viktigt när det inte går som på räls. Jag hoppas ni trivs utanför stan och önskar er lycka till framöver - vill ni flytta tillbaka hör ni av er så löser vi det

Britt G
Tuve

Jag blev väl bemött av Lotta Svensson. Hon levde upp till de förväntningarna jag hade på en mäklare. Jag upplevde att perioden innan försäljning och vid försäljningen var utomordentligt proffsiga.

Svar från Lotta Svensson

Tack Britt - ser fram emot att få ses igen och alltid härligt att kunna leva upp till förväntningarna utan besvikelse