Lisa är en perfekt mäklare. Hon är mycket kunnig och synnerligen seriös
Lisa Johansson
Lisa Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Lisa Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Lisa Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Lisa Johansson har haft 27 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
159 omdömen om Lisa Johansson
Jag tycker att Lisa har gjort ett så fint jobb, hon har varit hjälpsam och så trevlig. Jätte duktig verkligen
Vi är supernöjda med Lisa som mäklare. Hon var väldigt tillmötesgående, effektiv och man kände att hon gjorde det lilla extra för att det skulle bli en bra affär.
Tusen tack för era fina ord! Det har varit jätteroligt att få hjälpa er med försäljningen :)
Mäklaren Lisa, alltid varit glad och positiv. Man märkte direkt att hon var väldigt påläst, om både bostadsrätten och all information rörande. Trevlig och professionell till högnivå, hjälpsam och tillgänglig vid frågor samt funderingar. Inga smådetaljer gick förlorade heller, allt var verkligen på plats. Tacksam att få haft Lisa som mäklare och skulle rekommendera henne stort. Mvh Glad och nöjd bostadsrätt ägare
Tusen tack för de fina orden Siavosh! Det värmer att höra :) Vi ses snart igen och hör av dig om det är något du funderar på. MVH Lisa
Väldigt professionell och tydlig kommunikation. En bra strategi och rimliga mål med försälningen. Bra kännedom om området och koll på läget i föreningen där försäljning skedde.
Tack Kristoffer! Roligt att höra att du varit nöjd med försäljningsprocessen och tack själv för bra kommunikation, det underlättar!
Mycket bra, jag kommer att rekommendera denna plats till andra vänner som funderar på att köpa ett hus.
Tusen tack Xin! Vi ses på tillträdet :)
Lisa var mycket engagerad i min bostadsförsäljning. Hon svarade alltid på alla mina funderingar och återkopplade alltid. Ställde direkt upp på visningar med kort varsel. Hon är verkligen en klippa som tog oss igenom denna försäljning trots lite sval marknad. Rekommenderar Lisa!
Tusen tack Sofia för ett gott samarbete! Det har varit jätteroligt att få hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet. Tack för förtroendet!
Lisa har varit väldigt trevlig och hjälpsam med processen och fått det att kännas rätt tryggt som ny på bostadsmarknaden
Tack Martin! Alltid roligt att få vara en del av det första bostadsköpet och skönt att höra att det har varit en trygg upplevelse. Vi ses på tillträdet men vi hörs innan dess också. MVH Lisa
Lisa träffade jag första gången i egenskap av potentiell köpare av en lägenhet och fick direkt förtroende för Lisa i den rollen. Lisa har en behaglig personlighet, är lyhörd för sin klients önskemål och balanserar det på ett exceptionellt professionellt sätt i relation till marknadsläge. Jag hade min lägenhet ute på förhand i 1,5 år och när jag väl var beredd att sälja, visste Lisa direkt vilken typ av köpare hon skulle vända sig till och allt gick snabbt och smidigt (i dessa tider). Kan varmt rekommendera Lisa...
Tusen tack Carina! Tack för ett gott samarbete och för förtroendet att hjälpa dig med din försäljning. Hoppas allt går bra med flytten så ses vi på tillträdet! MVH Lisa
“Väldigt nöjd med hjälpen och bemötandet! Lisa Johansson var professionell, vänlig och gjorde köpet av mitt nya hem enkelt och smidigt. Rekommenderas varmt!”.
Tack Arash! Väldigt roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen av att köpa bostad genom mig! Vi ses på tillträdet :) MVH Lisa