Fastighetsbyrån Kungsbacka

Fastighetsbyrån Kungsbacka

• BadgeTenYears
1 685
4.8

I Kungsbacka bor du centralt, havsnära och lantligt - på samma gång! En småstad 25 minuter från Göteborg. Gamla trähus runt Kungsbacka Torg skapar en riktig idyll och här blandas villaområden med både nya och äldre hyreshus. Här byggs mycket nytt och Kungsbacka växer. Vill du inte bo i Kungsbacka centrum kan du välja att...

1685 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsbacka

Sedan starten hos Reco 2013

Josefine V
Kungsbacka

Trevligt och proffsigt bemötande! Vi förväntade oss tydlig och lättsam dialog samt kunnighet inom området. Levde upp till våra förväntningar. Snabb, tydlig och bra återkoppling/kommunikation. Bra och informativa uppföljningar. Trevligt bemötande mot hela familjen. Bra på att samordna. Effektiv. Ger en positiv känsla.

Louise F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Österberg en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Lovisa är en väldigt duktig mäklare! Hon hade vänligt och positivt bemötande både till säljare och köpare. Det jag uppskattade med Lovisa var att hon ville fortsätta att ha kontakt och hitta en bostad som passande mig, hon gav inte upp. I helhet var min upplevelse av mitt köp bra och smidig. Hon är den bästa mäklaren utav dem jag har träffat, professionell och engagerad!

Karl Johan G
Kungsbacka

Jesper är mycket professionell, trevlig och lägger ner mycket tid på att uppdatera oss säljare om status hela tiden. Det va ganska svårsålt nu, men Jesper jobbade på och hela tiden hittade nya intressenter och ordnade visningar och till slut hittade rätt köpare. Rekommenderar Jesper varmt!

Lena Gunilla B
Vallda

En fantastisk mäklare! Lyhörd till både köpare och säljares behov. Påläst och tydlig i i sin kommunikation och det viktigaste med oerhört snabb återkoppling!

Lisa L
Frillesås

Tillgänglig, effektiv, bra bemötande och får saker gjorda där alla parter känner sig bekväma!

Svar från Elin Svenhed

Härligt att veta att ni är nöjda! Det var ett nöje att få hjälpa er med ert bostadsköp.

Håkan F
Frillesås

Elin gjort ett bra jobb och får godkänt.

Svar från Elin Svenhed

Trevligt att höra, tack för det Håkan!

William E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Österberg en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Lovisa var super genom hela försäljningen! Bättre mäklare kan man inte hitta!

Svar från Lovisa Österberg

Tack snälla William för din rekommendation, den värmer verkligen! Tack för ett grymt jobb med försäljningen och att du var flexibel med visning. Ha en fin dag!

Annika U
Kungsbacka

Blivit väl bemött o lotsad genom hela processen 😊, visning, svar på mina frågor etc. Svarat snabbt och tillmötesgående. Känts jättebra.

Svar från Lovisa Österberg

Vad roligt att allt känns bra med köpprocessen och att du har blivit väl bemött Annika. Jag tror verkligen bostaden kommer bli jättebra för dig och barnen. Ni kommer kunna njuta av ett lugnt och grönskade område. Tack snälla för din rekommendation. Bara att återkomma om du skulle ha någon fråga framåt. :D

Margareta G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Madelen Frödfält en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Anneberg - Älvsåker

Mycket noggrann och informativ. Noggrann med att hålla kunden informerad löpande om läget.

Anna Ellen H
Fjärås

Trevligt och proffsigt bemötande. Mycket inlyssnade och la upp försäljningsprocessen utefter våra önskemål. Regelbunden och bra feedback under hela processen så man som säljare kände att man alltid var uppdaterad.

Anna H
Kungsbacka

Lovisa är mycket lyhörd, tillgänglig och mån om mig som klient. Personlig utan att bli privat. Proffsig helt enkelt.

Svar från Lovisa Österberg

Stort tack Anna för din reco! Tillsammans fick vi ihop en trygg försäljning och jag hoppas att ni nu kommer se fram emot inflyttningen till ert nästa boende. Jag är övertygad om att ni kommer att trivas såå bra. Tusen tack för allt och att du var så flexibel med visningar, utan det hade det inte gått. Önskar dig en fin dag så hörs vi snart igen.

Elin A
Kungsbacka

Med sitt ödmjuka och personliga bemötande hanterade Lovisa proffesionellt vår bostadsförsäljning och anpassade sig till våra specifika önskemål, i kombination med sina erfarenheter gick försäljningen smidigt och enkelt!

Svar från Lovisa Österberg

Tusen tack för detta omdöme Elin, det var så himla roligt att få hjälpa er. Som du skrev så fick vi ihop en smidig försäljning. Tack för att du var med och förberedde i bostaden innan foto och med lite piff och styling. Ha en fin dag!

Johan F
Åsa

Cecilia har skött min försäljning med bravur, snabbt, smidigt, professionellt och med känsla. Har både mött och överträffat mina förväntningar.

Ulla M
Åsa

Trevligt bemötande. Kunnig och effektiv. Snabba återkopplingar. Jag rekommenderar gärna Cecilia.

Suzanne F
Onsala

Jesper är engagerad, personlig och positiv i alla bemötande. Med sin kompetens matchade han väl mina förväntningar och lyssnade in vad som behövdes för en lyckad försäljning. Känner mig mycket nöjd med hela försäljningsprocessen som hanterats professionellt.

Inger V
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Cecilia Olsson har skött vår husförsäljning till vår fulla belåtenhet.. Vi har varit trygga med Cecilia i hela förloppet hittills.

Svar från Cecilia Olsson

Tack Inger! Ja det gick ju fantastiskt bra med er försäljning. Vi har haft kontakt i många år nu och äntligen hittade ni det ni sökte. Grattis!

Niklas K
Köpte sitt hus med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Fjärås

Josephine är en driven och engagerad mäklare som alltid var tillgänglig och uppdaterade oss löpande om läget inför vårt köp.

Jan-Åke M
Åsa

Cecilia är i alla avseenden helproffsig. Har dessutom flrmågan att hålla en på gott humör även om det strular. Rekommenderas.

Svar från Cecilia Olsson

Tack Janne! Ja vilken otur ni hade. Jag tackar även er för ett mycket trevligt samarbete. Lycka till med er nya bostad. Vi ses snart igen!

Inga-Lill E
Onsala

Mycket kunnig mäklare som kändes trygg att ha bredvid sig i en husaffär. Vår förväntan var att Jesper. Skulle leda och guida oss genom en för oss stor affär. Vi kände oss trygga genom hela affären. Ej stressig utan lugnade oss bra. Vi kunde känna vad som var rätt och hur vi skulle gå vidare mot ett affärs avslut.

Alexander K
Onsala

Som köpare kände vi oss väldigt trygga med Jesper genom hela processen. Snabb respons, transparent och tydlig info, och sist, men inte minst, mycket trevligt bemötande.

Elisabeth P
Åsa

Proffsigt och trevlig på alla sätt

Peter Joacim P

Bra bemötande och seriös . Bra kund kontakt. Peter Pålsson

Jesper E
Kungsbacka

Elin är oerhört professionell och bemötandet var toppklass från första sekund. Kan varmt ge mina rekommendationer till alla som planerar att välja mäklare.

Svar från Elin Svenhed

Tusen tack för vänliga ord Jesper! Det har varit otroligt roligt att hjälpa dig med försäljningen. Det gör jag gärna om! :)

Emma S
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Onsala

Utmärkt hela resan från visning till köp. Proffsig och tillmötesgående.

Hans-jörgen G
Åsa

Lätt att kommunicera med! Alltid kontaktbar, oavsett om det var vardag eller helg! Förväntningarna var högre men tyngdes ner av konjunkturen och ”lite” annat!

Svar från Elin Svenhed

Tack för fint samarbete Hans-Jörgen! Fint att veta att du är nöjd med mitt jobb. Jag hoppas vi får möjlighet att jobba ihop igen i framtiden!

Sandra H
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Utav Cecilia kan du förvänta dig en mäklare som är driven, tillmötesgående och bäst på det hon gör. Har känt Cecilia i många år genom köp/sälj av bostad och vi rekommenderar henne till alla som ska sälja.

Svar från Cecilia Olsson

Tack Sandra för din fantastiska reco! Så himla kul att få följa era fastighetsaffärer. Nu ska vi hitta ett riktigt bra hus till er.

Katarina T
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Jättetrevlig, klok, varm och inkännande.

Svar från Cecilia Olsson

Tack Katarina! Jag är säker på att ni kommer stortrivas. Ses om några månader!

Fanny T
Köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Cecilia är trevlig, kunnig, engagerad och inspirerande. Det märks att hon brinner för sitt jobb! Rekommenderas varmt!

Svar från Cecilia Olsson

Tack Fanny! Ska bli roligt att se hur ni får det så småningom. Lycka till!

Leontine P
Anneberg - Älvsåker

Vi har känt oss väldigt trygga med Elin som vår mäklare genom hela vägen från husvisning till överlämnade av nyckeln till vårt nya hus. Vänlig, snabb på att svara, flexibel, tydlig och kunnig, med känsla för att göra både säljare och köpare nöjda. Vi kan varmt rekommendera Elin och behöver vi hjälp i framtiden är Elin vårt förstahandsval.

Svar från Elin Svenhed

Tack snälla du för otroligt fina ord! Det har varit jätteroligt att få hjälpa er med ert husköp. Det gör jag gärna om. :) Allt gott!

Jennie D
Kungsbacka

Lovisa har varit påläst och kunnig. Trevlig och professionell! Det märks att hon älskar sitt jobboch har stenkoll på vad hon håller på med!

Svar från Lovisa Österberg

Åh så fin rekommendation Jennie, tack så mycket! Har varit roligt att få hjälpa dig med detta köp, hoppas du och pojkarna kommer att trivas.

Elin E
Kungsbacka

Vi är jättenöjda med Lovisa som mäklare

Svar från Lovisa Österberg

Tack snälla Elin! Har varit så roligt att hjälpa er och jag tror verkligen att ni kommer att trivas i er nya bostad. Ha nu en fin dag!

Nathalie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Jag är så otroligt nöjd med Josephine. Jag var lite orolig inför min försäljning och hade mycket frågor. Josephine tog mig igenom processen på ett lugn och behagligt sätt. Hon var alltid tillgänglig för mina funderingar och kunde leda mig genom processen med bravur. Jag är jätte tacksam och lämnar mina varmaste rekommendationer till Josephine. Dessutom är lägenheten hos en superhärlig köpare! Tack!

Asta B
Kungsbacka

En väldigt serviceinriktad och väl påläst mäklare som vi verkligen kan rekommendera!

Svar från Lovisa Österberg

Tack så mycket för din rekommendation och ett gott samarbete. Så himla roligt att ni är så pass nöjda att ni kan rekommendera mig vidare. Ha det fint!

Barbro G
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Han är kunnig, trevlig och lagom diskret.

Jessica T
Frillesås - Stråvalla

Kunnig flexibel gav mig förtroende och stöttade var intresserad av både mitt liv och hus bästa mäklaren jag haft

Svar från Cecilia Olsson

Tack snälla Jessica! Det värmer. Det har varit roligt att ha kontakt med dig under dessa år och nu ska vi hitta ett riktigt bra boende till dig. Vi håller kontakten!

Carina A
Sålde sitt hus med hjälp av Josephine Strandfors en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Fjärås

Väldigt proffsig och duktig Snabb på att Återkoppla och svara på frågor Vi är jätte nöjda med hennes insats vid vår husförsäljning

Johan F
Frillesås - Stråvalla

Cecilia var snabb när jag visade intresse o jag riktigt kände att hon var verkligt intresserad. Snabbt & effektivt. Dessutom trevligt o korrekt. Överrräffade mina förväntningar helt enkelt.

Svar från Cecilia Olsson

Tack Johan! Det kommer bli roligt att följa dig och din son i detta projekt. Jag är helt säker på att ni kommer stormtrivas.

Johanna D
Onsala

Kan varmt rekommendera Elin som mäklare! Vi köpte vårt hus genom henne och trots semestertider så var hon väldigt tillmötesgående och hjälpsam!

Svar från Elin Svenhed

Tack Johanna för din rekommendation! Härligt att höra att ni är nöjda!

Sofie H
Kungsbacka

Mattias är otroligt professionell och har ett genuint bemötande. Snabb återkoppling och fanns alltid tillgänglig på telefon för frågor. Mattias är en mäklare vi varmt rekommenderar till andra, vi gjorde vårt köp av ny bostad och anlitar även honom vid vår egen försäljning, inget snack om saken. Kort och gott, han är en grym mäklare med det lilla extra i sin genuina framtoning.

Tove N
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Werdien en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Vi är så nöjda med hur Daniel stöttade genom hela köpet. Lyhörd, trygg och väldigt serviceinriktad! Vi kan verkligen rekommendera honom!

Harriet I
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Werdien en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka

Mycket trevligt bemötande Kände mig trygg och ett förtroende Under försäljningen Rekommenderar honom till mina vänner

Iwan G
Kungsbacka

Vi har mycket goda erfarenheter av Mattias, han är en god lyssnare som förstår kundens behov. Mattias gör det enkelt och tydligt, besitter ett stort kontakt nät vilket gör honom till en person vi varmt kan rekommendera till andra personer.

Annelie N
Kungsbacka

Bra och smidig försäljning. Lovisa är mycket trevlig och tillmötesgående, lyhörd för sina kunders önskemål.

Svar från Lovisa Österberg

Tack så mycket Annelie för din rekommendation. Vi fick ihop en bra affär på bostaden och tack för att ni har varit flexibla med visning. Utan er hade det inte gått. Tack för ett fint samarbete!

Ewa P
Frillesås

Bra ödmjukt bemötande. Något försiktig i sitt arbete, lite mer driv. Bra tillgänglighet.

Lars Ingvar Arnold G
Frillesås

Hade inte någon direkt kontakt med honom under försäljningen så ingen kommentar

Sten Henrik B
Åsa

Daniel var trevlig och positiv att ha att göra med. Han skötte alla aktiviteter på ett professionellt sätt. Vilket också ledde till att vårt hus blev sålt till ett pris vi var nöjda med.

Gunhild Christina B
Åsa

Mycket sympatisk och engagerad mäklare, som hjälpte oss på alla sätt. Kändes väldigt bra att han lyssnade in vad vi undrade över och gav oss svar på våra frågor. Fin person som passar väldigt bra med människor som ska sälja och köpa på fastighetsmarknaden.

Markus O
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Ardfelt en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Fjärås

Snabba svar på dumma frågor från förstagångsköpare!

Rasmus F
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Trevlig och kunnig mäklare. Hög service gör så att man känner sig trygg med sin bostadsaffär.

Britt S
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Vänligt bemötande och effektivt agerande