Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Mattias Carlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Mattias Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-11. Mattias Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Carlsson har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

199 omdömen om Mattias Carlsson

Sedan starten hos Reco 2014
Emma S
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Onsala

Utmärkt hela resan från visning till köp. Proffsig och tillmötesgående.

Barbro G
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Han är kunnig, trevlig och lagom diskret.

Sofie H
Kungsbacka

Mattias är otroligt professionell och har ett genuint bemötande. Snabb återkoppling och fanns alltid tillgänglig på telefon för frågor. Mattias är en mäklare vi varmt rekommenderar till andra, vi gjorde vårt köp av ny bostad och anlitar även honom vid vår egen försäljning, inget snack om saken. Kort och gott, han är en grym mäklare med det lilla extra i sin genuina framtoning.

Iwan G
Kungsbacka

Vi har mycket goda erfarenheter av Mattias, han är en god lyssnare som förstår kundens behov. Mattias gör det enkelt och tydligt, besitter ett stort kontakt nät vilket gör honom till en person vi varmt kan rekommendera till andra personer.

marieanne k
Sålde en tomt med hjälp av Mattias Carlsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Åsa

Mattias har med sin erfarenhet varit till stor hjälp under hela säljprocessen. Vi har haft en kontinuerlig dialog och Mattias har kommit med råd om hur han tyckte att jag skulle gå vidare. Det har varit väldigt dåligt intresse från köpare under en osäker och orolig tid ( -22- 23) så jag beslutade på Mattias inrådan att dra tillbaka objektet, lägga pengar på att utveckla och gå ner i pris. Jag är väldigt nöjd med slutpriset och rekommenderar Mattias på det varmaste, en seriös, glad, positiv och ärlig Mäklare som jag kommer att anlita även i kommande uppdrag.

Nina N
Kungsbacka

Gav ett proffsigt intryck! Bra på att återkoppla när det behövdes.

Rolf A
Kungsbacka

Mycket bra personlig kontakt, saklig och proffesionell i sitt jobb. Lätt att få kontakt.

Simon B
Kungsbacka

Trevlig, lättsam och tillmötesgående.

Daniel S
Onsala

Snabb på återkoppling och tillgänglig under budgivningen

Katja B
Onsala

Vi blev trevligt och personligt bemötta av Mattias Carlsson, som visade stort engagemang i försäljningen av vårt hus. Vi hade höga förväntningar på Mattias och han levde upp till dem. Vi har en mkt bra upplevelse av Mattias som mäklare; engagerad och bra att ha att göra med.