Vi fick ett proffsigt bemötande, från första kontakt till försäljning. Vi hade tät kontakt, hela försäljningen tog 4 veckor från att vi kontakta mäklaren, och förväntningarna överträffades med råge. Vi är supernöjda med Mattias…..
Mattias Carlsson
Mattias Carlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Mattias Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-11. Mattias Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Carlsson har haft 33 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
224 omdömen om Mattias Carlsson
Mycket trevlig och enkel att samarbeta med. Kunnig och erfaren. Rekommenderas varmt!
Trevlig och förtroendeingivande.
Bra bemötande, och skicklig när det väl gäller.
En toppenbra mäklare med härlig energi, god kunskap och väldigt erfaren i branschen. Att köpa hus genom Mattias känns tryggt och allt gick väldigt enkelt. Tusen tack för grym service! /Sara
Trevlig och saklig. Förklarede processen på ett bra och förståeligt sätt för alla inblandade så att alla förstod hur det går till. Visningen av objektet gick på ett alldeles föträfligt sätt. I stort sett så är jg och min sambo helnöjda.
Mattias hjälpte oss att sälja vårt hur på ett fantastiskt bra sätt, det kändes tryggt och bra hela vägen.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande av både Mattias och Daniel. Rekommenderas.
Lyhörd, påläst och duktig mäklare. Uppfyllde förväntningarna + lite till.
Avspänt och förtroendeingivande bemötande från första stund. Mäkl levde verkligen upp till mina högt ställda flrvänningsr vid själva visningen liksom vid efterföljande kontakter. Såå bra! Absolut allra högsta betyg.