Mycket vänligt och trevligt bemötande. Framför allt lätt att nå och få svar på frågor snabbt. Kändes trygg och professionell.
Lovisa Österberg
Lovisa Österberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Lovisa Österberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Lovisa Österberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Österberg har haft 42 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
307 omdömen om Lovisa Österberg
Stort tack Birgitta och Anders för ert fina omdöme. Alltid roligt att höra att ni tyckte allt kändes tryggt och professionellt. Ser fram emot att få träffa er på tillträdesdagen. Hör av er om det skulle vara någon fråga innan. Önskar er en fin dag! :D
Lovisa Österberg. Har bara positiva svar: Jag blev väl bemött och Lovisa levde upp till mina förväntningar. Köpet har gått smidigt tillväga. Lovisa får högsta betyg. Marianne Hjertqvist-Olsson
Hjärtligt tack Marianne för din reco. Det har varit så roligt att få träffa dig och både fått hjälpa dig med en försäljning och ett köp. Tack för ett gott samarbete! Jag hoppas att du kommer trivas i din nya bostad. Vi ses på tillträdet.
Jag kan starkt rekommendera Lovisa som mäklare! Ni får ett varmt och tryggt bemötande och service i toppklass. Trevlig, lugn, och lyhörd utan att vara påträngande. Fem poäng från mig :)
Tack snälla Simon för ditt fina omdöme. Blev så himla glad! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas i ert nya hem och det var så roligt att få hjälpa er. Skulle det vara någon fråga som dyker upp så är det bara att återkomma till mig. :D
Trevlig, bra på att hålla kontakt
Tack så mycket Jonathan för din rekommendation. Vi fick ihop försäljningen på bostaden tack vare att du sedan start har varit tillgänglig med visningar och att bostaden alltid har varit så fin på visning. Utan er hade det inte gått. Tack för ett fint samarbete!
Proffsigt och målmedveten. Härligt humör och en bra mäklare
Hej Peter! Tack för ditt fina omdöme. :D Det har varit jätteroligt att få hjälpa er med er försäljning, tusen tack för ett gott samarbete.
Lovisa är en mäklare som kan agera både professionellt och familjärt på samma gång. Hon förstår innebörden av vilken slags återkoppling som både säljare och köpare behöver och önskar sig. En varm och go person som gav oss tryggheten i köpet av vår nya bostad.
Tusen tack Josefine och Simon för ert fina omdöme. :D Blev så glad när jag läste er reco och det har varit så roligt att få hjälpa er. Jag tror verkligen att ni kommer att trivas i bostaden. Vad mysigt att få fira jul där efter tillträdet i december. Skulle det vara några fler frågor framåt så är det bara att återkomma till mig.
Proffesionell, lyhörd och trevlig
Tack snälla Maria för er reco. Tusen tack för ett gott samarbete kring försäljningen av er bostad. Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas i ert nya hem med hela familjen. Så himla roligt att ni äntligen hittade ert nästa hem och att ni både köpte och sålde via oss på Fastighetsbyrån. :D Tack för all hjälp inför våra visningar och att bostaden alltid såg fin ut, utan er hjälp hade vi inte fått ihop en försäljning.
Gott bemötande, bra kommunikation och alltid tillgänglig. Enkel process som också levde upp till förväntningar. Väldigt nöjd!
Tack snälla Thomas för ditt omdöme. :D Tack för att jag fick hjälpa dig både med ert köp och din försäljning. Tack för ett fint samarbete, ser fram emot tillträdet av er nya bostad.
Väldigt engagerad mäklare från start till mål. Lyssnar och förstår min situation som kund under hela säljprocessen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar denna mäklaren.
Tack så jättemycket Anton för er reco. Jag hoppas verkligen att ni är nöjda med allt som du skriver och vad roligt att ni kan rekommendera mig vidare. Tack för ett fint samarbete och att ni var flexibla med visningar trots två mindre barn, utan er hade vi inte fått ihop en försäljning. Tack för att ni även gjorde bostaden så himla fin inför varje visning. :D Hoppas ni hittar ert fina drömhus och kommer att trivas där!
Jättebra allting! Supertrevligt bemötande, väldigt proffesionell. Har känts väldigt tryggt på alla sätt och vis.
Vad glad jag blev för ditt fina omdöme Jenny! Tack snälla :D Jag hoppas verkligen du kommer att trivas i din nya bostad. Bara att återkomma om du skulle få någon fråga innan tillträdet!