Daniel har ett otroligt bra bemötande och känns trygg i sin roll som mäklare .
Daniel Werdien
Daniel Werdien är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Daniel Werdien har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Werdien har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Werdien har haft 21 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
65 omdömen om Daniel Werdien
Tack så mycket Christian för förtroendet, vi håller kontakten!
Vi blev väldigt väl bemötta från första stund. Vi upplever att Daniel var mycket lyhörd och uppmärksam på våra önskemål inför vår försäljning och han fanns alltid där att svara på frågor och funderingar. Positiv, stöttande och väldigt hjälpsam. Vi kan varmt rekommendera Daniel till alla som vill ha en trygg bostadsaffär.
Tack så mycket Madelen för det fina betyget! Vi hörs.
Bra och smidig kommunikation! Lyhörd och tillgänglig.
Tack så mycket Mikael! Lycka till med fina villan, så håller vi kontakten! :)
Mycket trevlig och tillmötesgående. Behjälplig på alla sätt och ett bra stöd genom försäljningen
Tack Anna för fina omdömet och lycka till framåt!
Visade god kunskap om vårt hus. Verklighetsförankrad, men mötte modigt våra förväntningar. Transparent och gav goda råd under hela processen.
Tack Jenny för det fina omdömet och förtroendet i affären! :)
Daniel är mycket trevlig, behjälplig och tillmötesgående! Vi har varit mycket nöjda med Daniel genom flera visningar, budgivningar och kontraktskrivandet. Rekommenderas varmt för alla som går i sälj/köp-tankar!
Tack Fhilip! Det värmer verkligen. Vi håller kontakten framåt!
Daniel är supertrevlig och vänlig, enkel att prata med och känns väldigt ärlig. Vi har mött honom på ett par visningar och fick ett väldigt bra intryck från första gången. Han är flexibel och kunde med kort varsel visa oss bostaden vi sedan köpte innan visning.
Tack så mycket Elin för det fina omdömet, vi håller kontakten!
Trevlig och väldigt flexibel med tanke på att vår bostadsaffär gick snabbt
Grattis till köpet! Väldigt roligt att få vara delaktig! :)
Daniel var engagerad från första stund och hade en bra plan för försäljning som jag trodde kunde passa för en relativt smidig och snabb försäljning.
Tack så mycket Thomas för dom fina orden!
Mycket trevlig och professionell. Vi är supernöjda med Daniel och kan stark rekommendera honom.
Tack Mattias för dom fina orden! Vi hörs. :)