Elin Svenhed

Elin Svenhed

Elin Svenhed är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Elin Svenhed har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Elin Svenhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Svenhed har haft 35 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

193 omdömen om Elin Svenhed

Sedan starten hos Reco 2015
    • Fjärås
    2023-03-07 Verifierad kund
    Trevligt bemött. Funkat bra med alla frågor och kunnig!
    Tack så jättemycket för fint omdöme Elias! Underbart att höra att du är nöjd! Elin Svenhed
    • Onsala
    2023-03-06 Verifierad kund
    Hon var bäst. !!!
    Återuppkopplade. Snabbt
    Utmärkt
    Kan inte bli bättre
    Lena och Sune
    Alltså, tack och bock! Så roligt att få vara en del av ert bostadsbyte. Tack för fina ord! Elin Svenhed
    2023-01-26 Verifierad kund
    Elin är mycket professionell och positiv.
    Saklig och hjälpsam i processen.
    Tack för din fina feedback Louise. Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig med ditt bostadsköp. Vi ses snart igen! Elin Svenhed
    • Onsala
    2022-10-28 Verifierad kund
    Proffsig och trevlig, utmärkt duktig
    Härligt att höra, tusen tack Franco! Elin Svenhed
    2022-10-25 Verifierad kund
    Fick ett mycket positivt intryck av Elin såpass bra att vi själva bytte mäklare ifrån Länsförsäkringar till Elin på Fastighetsbyrån.
    Mycket driven och rakt på person.
    Rekommenderas varmt.
    Tack för fina ord Johan! Så skoj att jobba ihop med er. Det gör vi om ngn gång i framtiden. :) Elin Svenhed
    2022-10-25 Verifierad kund
    Elin är en fantastisk mäklare. Hon har hela tiden hållit oss uppdaterade i hur allt går, jobbat för att hitta det bästa för oss och haft ett driv och engagemang vi önskar i en mäklare. Vi har haft förmånen att både sälja och köpa via Elin och kan rekommendera henne alla dagar i veckan.
    Tack, tack, tack! Det har varit så roligt att få vara en del i ert bostadsbyte. Stort tack för ert förtroende och för ert fina omdöme. Det värmer! Elin Svenhed
    2022-10-21 Verifierad kund
    Bra bemötande och välförberedda möten.
    Önskat resultat levererades :-)
    Gott att ni är nöjda, både med mig och resultatet. :) Tack för trevligt omdöme Patrik. Elin Svenhed
    • Frillesås
    2022-10-03 Verifierad kund
    Grym!!
    Trevlig, kunnig och alltid ett gott humör
    Tackar ödmjukast för ditt fina omdöme Magnus! Elin Svenhed
    • Frillesås
    2022-09-30 Verifierad kund
    Elin är en utomordentligt professionell mäklare med känsla för att ta både säljare och köpare på största allvar med en närvaro utan dess like. Skulle beskriva Elin som tillgänglig, effektiv och engagerad.

Kan varmt rekommendera Elin till ert mäklaruppdrag.
    TACK Phillip! Blir så glad över att läsa din fina rekommendation. Tusen tack för de värmande orden. Det har varit så roligt att jobba ihop och få hjälpa dig med en bra/smidig affär. Elin Svenhed
    2022-09-18 Verifierad kund
    Elin har på ett professionellt sätt drivit försäljningen av vårt hus till kontraktsskrivning med nya ägare. Vi har fått ett mycket trevligt bemötande av Elin, har varit tillgänglig vid behov och mycket snabb att återkoppla.
    Tack Thomas! Fint att veta att ni är nöjda. Det har varit en ära att jobba ihop med er. Elin Svenhed