Madelen Frödfält

Madelen Frödfält

Madelen Frödfält är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Madelen Frödfält har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Madelen Frödfält har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 389 omdömen med ett betyg på 4.9. Madelen Frödfält har haft 62 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

389 omdömen om Madelen Frödfält

Sedan starten hos Reco 2014
Gunel D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Madelen Frödfält en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Hela processen gick väldigt snabbt för oss, trots att det var vårt första bostadsköp. Vi upplevde att hon var professionell, tillgänglig och hjälpsam genom hela processen. Hon tog sig tid att svara på våra frågor och gjorde att vi kände oss trygga.

Gadir D
Kungsbacka

Mycket hjälpsam mäklaren är Madelen. Löste köpet snabbt och smidigt precis som vi behövde. Jätte tacksam till henne!

Mathilda R
Kungsbacka

Mycket professionell och informativ! Bra kontakt och super trevlig!

Johan L
Kungsbacka

Min erfarenhet av Madelen är mycket positiv. Mäklaren är mycket erfaren, vilket märktes genom hela processen – från bokning av visning till kontraktsskrivning. Madelen har även funnits tillgänglig för att besvara alla frågor längs vägen och hela processen har varit smidig samt professionell. Tack för ett mycket gott bemötande!

Tommy K
Kungsbacka

- Bra att diskutera med, lyssnar in sig på ett utmärkt sätt, lyhörd - Upplevs kunnig och inger förtroende, kan sin marknad, transparent - Mer coachande än säljande i både köp och säljprocessen

Birgitta J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Madelen Frödfält en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kungsbacka

Madelen har allt man förväntar sig av en mäklare. Trevligt bemötande, lyssnar på kunden, gör det där extra m m. Bättre mäklare kan man inte få, hon är Toppen. Jag är så nöjd med all hjälp jag har fått. Hoppas att hon blir Årets mäklare 2026.

Dawan K
Onsala

Väldigt bra och hjälpsam med vår bostadsköp

Emma A
Kungsbacka

Madelen agerar med stor värme och lyhördhet för båda parter. Hon är lugn, trygg och saklig och leder processen med stor omtänksamhet.

Fredrik P
Kungsbacka

Otrolig mäklare, väldigt hjälpsam och snabb för att hitta nya lösningar! Tack o hej.

Mikael F
Kungsbacka

Hon är väldigt trevlig å lyhörd å lätt att ha att göra med , är professionell i sitt arbete. Kan starkt rekommendera henne.