Mattias är snabb på att svara/höra av sig, trevlig och tillmötesgående. Han har varit ärlig och återkopplat som förväntat och till och med över förväntan! Vi är jättenöjda med Mattias som mäklare och hur han skött hela bostadsaffären, vi är mycket nöjda med vårt köp hittills!
Mattias Hallengärd
Mattias Hallengärd är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Mattias Hallengärd har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Mattias Hallengärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Hallengärd har haft 30 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
196 omdömen om Mattias Hallengärd
Mattias är trygg och upplevs genuin. Det känns verkligen som att han är mån om att vi ska bli nöjda och göra en bra affär.
Vi har haft mycket goda erfarenheter av våra kontakter med Mattias. Alltid proffsigt bemötande, lyhörd och snabb respons vad det än har gällt. I vårt letande efter ny bostad har vi inte stött på någon mäklare med ett bättre helhetsintryck än honom.
Jag kan varmt rekommendera Mattias på Fastighetsbyrån. Från första mötet kände vi oss trygga med hans engagemang, kunskap och ärliga bemötande. Han var alltid tillgänglig för frågor, höll oss uppdaterade genom hela processen och gav goda råd som verkligen gjorde skillnad. Försäljningen gick smidigt och över förväntan – mycket tack vare Mattias professionalism och driv. En mäklare som verkligen bryr sig om både säljare och köpare. Stort tack, Mattias!
Väldigt trevligt och hjälpsam, förklarade allt bra och tog reda på saker när man hade frågor
Mattias har varit lätt att få kontakt med. Svarar på både SMS, mail och samtal. Han har trevligt och vänligt sätt och det är lätt att känna förtroende för honom. Han gjorde försäljningen av mitt hus väldigt enkel och snabb. Att jag också köpte huset av honom och visste att han kände till både mig och området gjorde val av mäklare enkelt.
Proffesionellt arbete med tydligtlång erfarenhet Lättillgänglig med bra återkoppling via mail Lyckadförsäljning långt över förväntan !
Trevlig, lugn och hjälpsam. Återkopplade regelbundet vilket kändes tryggt.
Fantastisk från början till slut
Supertrevlig och hjälpsam vid alla tillfällen. ⭐️