Mattias Hallengärd
Mattias Hallengärd är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Mattias Hallengärd har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Mattias Hallengärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 131 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Hallengärd har haft 37 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 131 Läs vad Mattias Hallengärd
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
När vi som köpare var i kontakt med Mattias så var han väldigt professionell och svarade på alla frågor vi hade. Allt sköttes på ett bra sätt och man kände sig alltid väl bemött. Kan varmt rekommendera Mattias.
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Kunnig
Engagerad
Väl förberedd -
Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare.
Kunnig och tog reda på svar om det var något han inte visste -
Trevligt bemötande, och trovärdig. Informerade om det vi ville veta och höll kontakt med mig under hela försäljningen. Hjälpte till med det vi bad om. Kan rekommendera Mattias till andra som vill köpa hus.
Mattias Hallengärd är är en lugn och trevlig mäklare som man får ett bra förtroende för
hjälpte oss väldigt bra genom hela får försäljning av vårat hus
rekommenderar honom -
Vi upplevde Mattias som erfaren och trygg med stor kännedom om området.
Mycket bra med allt. vill gärna rekommendera honom .
Professionell och trygg mäklare som vi har stort förtroende för. En klippa! Tack 🤩
Mattias är en lugn och förtroendegivande person som investerar tid i att man som köpare känner sig trygg. Stor flexibilitet och alltid nåbar med kort varsel. Rekommenderar Mattias utan förbehåll.
Mycket kunnig och trevlig mäklare.
Stor kundbas på vårt område vi sålde i