Sargon Yelda

Sargon Yelda

Sargon Yelda är mäklare på Fastighetsbyrån Gamlestaden

Sargon Yelda har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Sargon Yelda har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Sargon Yelda har haft 1 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

• ?

2025-09 - 2025-11

3 omdömen om Sargon Yelda

Cassandra K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Kviberg

Jag är mycket nöjd med våran mäklare Sargon Yelda och hans insats. Jag har blivit bemött med stor vänlighet, professionalism och ett genuint engagemang. Hela processen har gått till på ett väldigt smidigt och snabbt sätt. Jag kan definitivt varmt rekommendera Sargon till andra, då han verkligen lever upp till alla förväntningar på en mäklare!

Suzana H
Kviberg

Förväntningarna uppfylldes till 100%. Mäklaren Sargon Yelda visade stor förståelse, kompetens och hjälpsamhet på alla plan. Hans kunskap och mina förväntningar möttes på bästa sätt. Att få hjälp med att organisera upp alla papper, kunna ha en bra kontakt vid frågor som man hade och få snabba svar gjorde att allt gick väldigt lätt och smidigt. Jag kände mig trygg igenom hela försäljningsaffären. Affären genomfördes snabbt, lätt, smidigt och framförallt på ett professionellt sätt. Sargons glada och positiva bemötande, tillsammans...

Joni S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Fastighetsbyrån Gamlestaden
Kviberg

Jag är väldigt nöjd med Sargon. Han har varit trevlig och hjälpsam genom hela processen. Han har alltid varit snabb på att återkoppla och tydlig i all information samt varit tillgänglig under både dag och kvällstid. Rekommenderas starkt!