Affären gick enligt förväntningar. Lätt att få kontakt med mäklare och svar på de frågor vi hade. Tack för hjälpen!
Ny vy Mäklare
Ny vy är din trygga och ärliga fastighetsmäklare i Göteborg som har som ambition att hjälpa dig hitta rätt i bostadsdjungeln. Med vår kompetenta personal ser vi varje kund som unik och ingen affär är den andra lik. Vi erbjuder en full mäklartjänst från värdering av bostaden och koordinering av all marknadsföring tills dess att...
319 omdömen om Ny vy Mäklare
Sedan starten hos Reco 2018
Trevligt bemötande, förstående och inte påstridig. Upplever att Alexander är erfaren och vet vad han gör. Det har känts tryggt att både köpa och sälja med honom.
En mycket trevlig och empatisk man. Vi har köpt och sålt många gånger genom åren så jag vet hur det kan vara och hur det ska vara. Tack!
Jättebra och duktig mäklare som gör sitt jobb väldigt professionellt Trygg och smidigt affärsupplevelse Rekommenderar varmt
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande av Alexander. Han inger ett förtroende som man behöver vid bostadsköp. 10/10.
Ett riktigt professionellt bemötande och vi kan bara ge en varm rekommendation för Sebastian och teamet.
Tillmötesgående och engagerad utan att vara för gåpåig.
Blev bemött av en förtroendeingivande mäklare som var mycket grundlig i alla avseende. Våra förväntningar var ganska höga tyckte vi själva, men mäklaren var mycket tillmötesgående och informativ om allt. Kan bara rekommendera Alexander som en toppenkille och en mäklare som verkligen kan sin sak. Kunnig, påläst, stor människokännedom, empatisk och positiv. En fullträff att få ha honom som mäklare. Vi kommer att rekommendera honom till alla som vi vet skall köpa eller sälja.
Sargon är en driven och duktig mäklare som alltid är tillgänglig. Vi är jätte nöjda med hela processen från start till slut. Kan verkligen rekommendera Sargon och Ny vy!
Sebastian är en extremt kunning och professionell mäklare och människo kännare. Hans hantering vid försäljningen av min fastighet var exemplarisk från början till slut. Inte bara "tog han mig vid handen" och ledde mig genom de moment som behövdes, han gjorde det med "spets" och gav mig djupt förtroende i sin process. Han avslutade det hela med finess genom att vara cool i budgivings skedet och gav mig ett högre pris än förväntat. Bästa mäklaren jag någonsin träffat!
Sargon är jordnära, ärlig och alltid tillgänglig. Han har skött försäljningen av vår bostad och har gjort det med bravur. Han har varit tydlig i kommunikationen under hela processen och lyckades sälja vår bostad på förhand. Vi är otroligt nöjda med Sargon och Ny vy. Rekommenderar starkt!
Vi kan varmt rekommendera Sargon Yelda. Han var engagerad, närvarande och professionell. Vi kände oss trygga och välinformerade från första mötet till avslutad affär. Kommunikation och återkoppling har varit snabb och tydlig, och hela försäljningen gick smidigt.
Vi har haft hjälp av Alexander både vid köpet av våran bostadsrätt och nu även vid försäljningen av samma bostadsrätt 5 år senare och vi har inget negativt att säga om honom. Han har fått oss att känna oss trygga igenom hela köp och säljprocessen, att köpa och sälja bostad är verkligen ingen enkel sak om man aldrig gjort det förut men Alexander har svarat på alla frågor vi haft och hjälpt oss igenom hela processen.
Sargon arbetade ihärdigt och målinriktat med den lyckade försäljningen av vår lägenhet. En driven och sakkunnig mäklare på många plan, alltid med ett konstruktivt förslag i bakfickan.
Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse med min mäklare Alexander Cezar som nyligen hjälpte mig att köpa en lägenhet. Från första mötet kände jag mig välkommen och trygg. Alexander var otroligt vänlig och professionell, vilket gjorde hela processen mycket enklare. Hans effektivitet var imponerande; han svarade snabbt på alla mina frågor och höll mig informerad genom hela köpprocessen. Det som verkligen stod ut var Alexander serviceinriktade inställning. Jag kan varmt rekommendera Alexander till alla...
Alexander är en proffsig och kunnig mäklare som alltid stöttar och kommer med goda råd vid både försäljning och köp av hus/lägenhet. Vi är supernöjda!
En mycket trevlig, varm, lyhörd och professionell mäklare. Det blev en del krångel på vägen för oss, men Sargon hjälpte oss tålmodigt så allt löste sig till slut. Kan varmt rekommendera denna mäklare! Top notch:)
Han motsvarade bra på hur en mäklare ska vara. Lätt att få kontakt med, lösningsbenägen och han gjorde allting så lätt.
Riktigt trevlig, alert och snabb i tanken!
Jag är otroligt nöjd med Alex som mäklare och ger därför 5 av 5 i betyg. Trots att försäljningen var en utmaning såg han till att allt gick smidigt och blev färdigt på bästa möjliga sätt. Det märks att han har stor erfarenhet och kunskap inom sitt område, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Dessutom var det enkelt att ha att göra med Alex, och kommunikationen fungerade perfekt. Det var alltid lätt att få tag på honom vid frågor eller funderingar, vilket gjorde hela försäljningen mycket smidigare....
Trevligt och till och med lite lugnande och hoppingivande bemötande. Jag har förstått att Alexander är en populär och omtyckt mäklare. Inga krusiduller inget fjäsk. Kortfattad och enkel kommunikation men ändå närvarande på distans för oroliga frågor och förklaring av rutiner. Alltid flexibel i överkommelser, det vill säga, lyssnar på kundens värderingar men kompromissar för att hans kunskap om läget och för att hans auktoritet som hederlig företagare spelar en stark roll i prekära känsliga lägen. Han blir som en vän i nöden.
Sargon har gjort en stark insats och fått vår lägenhet såld trots en tuff marknad. Bra återkoppling och trevlig genom hela processen
Working with Alex was an absolute pleasure from start to finish. From the very first meeting, he was professional and knowledgeable. He took the time to understand our needs, provided valuable insights, and ensured we felt confident at every step. Alex and Arvid were both easy to reach out and quick in response. Overall, purchasing our home with Alex and Arvid was a good experience. We highly recommend them to anyone looking for a reliable and trustworthy real estate professional!
Sebastian is very professional, efficient and trustworthy.
Professional och tydlig mäklare som gick igenom det relevanta som vi behövde veta.
Vi fick ett väldigt trevligt och proffesionellt bemötande av Sebastian. Han visade på hög kompetens och vägledde oss genom hela köpresan, så vår upplevelse kändes trygg och säker.
Sargon är ett makalöst stjärnskott inom mäklarbranschen! Från dag ett visade han ett engagemang och en beslutsamhet utöver det vanliga. Trots en svår marknad och en pressad deadline kämpade han in i det sista för att få vår lägenhet såld – och han gav aldrig upp. Hans kommunikation var klockren; han höll oss alltid uppdaterade och var strategisk i varje steg. Till exempel, när marknaden var som tuffast, kom han med kreativa lösningar och marknadsföringsstrategier som verkligen gjorde skillnad. Jag litade på honom från...
Sebastian Stojanovic är en bra mäklare! Kunnig, vänlig och hjälpsam.
Duktig och påläst Bästa mäklaren kan varmt rekommenderas
Jag har anlitat Alexander som mäklare tre gånger. Han är professionell, dedikerad och positiv. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare.
Mycket trevligt och kunnig mäklare som har lätt att skapa trygg & professionell relation med sina klienter. Han är duktig, snabb och återkopplar en i god tid. Det uppskattar jag verkligen!
Mycket trevlig och tillmötesgående vid andra besöket i lägenheten. Noggrann vid genomgången vid köptillfället.
Mycket nöjd. Mycket sakkunning, lyhörding och väldigt bra att jobba med.
Första mötet var sådär och kunskapen om objektet uppfattade jag var otillräcklig. Vid andra besöket var det något helt annat - positivt och god kunskap. Vid avtalstecknandet var det mycket bra.
Uppriktig , äkta och mån om sina kunder.
Väldigt bra mäklare Sebastian .
Alexander är väldigt kunnig och professionell i sitt utförande. Lättillgänglig och svarar på snabbt på de frågor och funderingar som vi hade.
…………………………………………………………………….,,,,
En mycket trevlig och kompetent mäklare som gör allt inom sin befogenhet för att tillmötesgå kundernas frågor och funderingar. Bra bemötande, alltid tillgänglig och mycket hjälpsam. Vi är supernöjda med Sargon som mäklare och skulle gärna anlita honom när vi har behov
Alexander inger kunskap och därigenom förtroende.
Sargon gjorde ett fantastiskt jobb som mäklare. Han var otroligt professionell och engagerad genom hela processen. Allt gick smidigt och han var alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ge råd. Jag rekommenderar Sargon varmt till alla som behöver en pålitlig och kunnig mäklare!
Grym mäklare som utför uppdraget! Bra kundfokus samt samarbete.
Proffesionell och kommunikativ, väldigt lätt att ha att göra med. Super duktig.
Sebastian var proffsig o kunnig o även Arvid var klippa.!
Alexander jobbar professionellt och effektivt. Mycket nöjda.
Topp mäklare som verkligen va lyhörd och en fantastisk person som sprider mycket glädje omkring sig. Han va mycket tillmötesgående och lätttillgänlig oavsett tid på dygnet. Första gången jag sålde en bostad via Alexander men jag kan lova att det inte blir sista om jag nu skulle flytta igen. Toppmäklare som brinner för sitt jobb.
Vänlig, lyhörd och engagerad!
Otroligt nöjd med Ny Vy i helhet och Alexanders bemötande! Professionell och kunnig och kämpade hårt för att tillgodose mina önskemål samt för att ge mig bästa resultat möjligt. Rekommenderar varmt att använda Ny Vy för förmedling av bostad!
Professionell, alltid tillgänglig och håller en uppdaterad om hur det går. Trevlig och jordnära person. Rekommenderas starkt!!!
Mäklaren med hjärtat på det rätta stället! Som köpare fick vi snabbt förtroende för Sargon. Han är påläst, hanterar alla frågetecken proffsigt och finns där med stabil hand genom hela processen. Vi rekommenderar honom varmt.