Ny vy Mäklare

Ny vy Mäklare

www.nyvymaklare.se
  • Badge2024
4.7

Ny vy är din trygga och ärliga fastighetsmäklare i Göteborg som har som ambition att hjälpa dig hitta rätt i bostadsdjungeln. Med vår kompetenta personal ser vi varje kund som unik och ingen affär är den andra lik. Vi erbjuder en full mäklartjänst från värdering av bostaden och koordinering av all marknadsföring tills dess att...

249 omdömen om Ny vy Mäklare

Sedan starten hos Reco 2018

Johan H
Krokslätt

Alexander var en ihärdig mäklare. Det tog tid i en tuff marknad me. Han gav inte upp.

Nikola Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Ny vy Mäklare
Kviberg

Professionell, direkt och tydlig. Haft en tydlig och bra kommunikation genom hela affären.

Shervin F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Ny vy Mäklare
Gårda

Jag kan varmt rekommendera Sargon Yelda till alla som söker en mäklare som kombinerar kommunikation, tydlighet och målmedvetenhet på ett exceptionellt sätt. Testade andra mäklare flertalet gånger innan jag bytte och hamnade rätt med Sargon. Tack, Sargon, för ditt fantastiska arbete och för att du gjorde vår bostadsaffär till en så positiv och framgångsrik upplevelse!

Åsa-lena K
Skrev om Ny vy Mäklare

Upplevde denna mäklare som oengagerad, slarvig, alltid sen, dålig återkoppling. Det lät väldigt bra vid offertsamtalet, men visade sig vara mycket snack och lite verkstad. Bytte mäklare och fick fantastiskt engagemang och hjälp. Sålde efter 1 visning.

Lisa J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Ny vy Mäklare
Kviberg

Trevligt bemötande och bra uppföljning!

Berne R
Köpte sin stuga med hjälp av Sebastian Stojanovic en del av Ny vy Mäklare
Torslanda

Sakligt, tydligt och rakt. Bra respons och återkoppling samt ansvarstagande för att det skulle bli en affär med nöjdhet och utan senare missnöje. Tack!

Linus N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sargon Yelda en del av Ny vy Mäklare
Kviberg

Otroligt nöjd med min mäklare Sargon. Bra och tydlig kommunikation från start till slut. Alltid tillgänglig, och väldigt driven för att få till det bästa för mig som säljare. Kan varmt rekommendera Sargon !

Markus C
Eriksberg

Blev bra bemött i samtal och fysiska möten. Känner inte att vi som köpare blev tillräckligt sedda för att få den upplevelsen vi hade förväntat oss utan det mesta fokuset låg på att tillgodose säljaren. Trevlig personal men saknade tydlighet och information från Nyvy i processen och i de fysiska mötena.

Sylvie A

Trevlig Hjälpsam Fick en bra kontakt Med vänlig hälsning,

Jason H
Sannegården

Alexander was such a friendly guy and made things very easy for both us and the seller. I would definitely recommend him to anyone buying or selling. Very satisfied with Ny vy

Natalia P
Södra Centrum

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick från Alexander Cezar under min bostadsaffär. Han var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Alexander visade stort engagemang och gjorde hela processen smidig och stressfri. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Jag skulle definitivt rekommendera Alexander till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.

Saif A
Hisings Kärra

Very professional and helpful. Delighted to work with Alex!

Carl Fredrik E
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Torslanda

Pålitlig, kunnig och ambitiös.

Birgit S
Kungsbacka

Mycket kunnig och trevlig, fick till en supersmidig affär.

Johan K
Eriksberg

Bemötandet var bra, uppfyllde mina förväntningar på mäklare. Trevlig och flexibel.

Habib M
Olofstorp

-God bemötande, Bra på att svara på frågor, noggrann i processen och bra information. -Det var vår första köp av bostad så han hjälpte till att vi förstå lättare hur processen går och vad ska man göra, så fylldes våra förväntningar med hans kunskap. -vi var intresserade av huset på bergums prästgårdsbacke 10 så bokade visning och träffade Sebastian där och han svarade på våra funderingar bra, kort och enkelt så det kändes jättebra. Duktig och kunnig mäklare är han, beredd kunskap inom sitt jobb+ juridiska frågor.

Hans-jörgen G
Olofstorp

Sebastian var tydlig med vad han trodde på beträffande tider och priser! Han kunde formulera sig så att alla kunde förstå vad som sades mm! Så kan varmt rekommendera Sebastian Stojanovic på NyVy!

Ulf W
Hisings Backa

Superseriös mäklare på alla punkter när han sålde vår lägenhet. Visade ett väldigt högt driv och var väldigt tydlig i sin kommunikation hela vägen. Kommer definitivt anlita Sebastian igen.

Rebecca G
Hisings Backa

Jag är mycket nöjd med Sebastian som mäklare. Han bemötte mig professionellt och förstod snabbt vad jag sökte. Jag hade höga förväntningar och på bara två möten hittade han en bostad som kändes helt rätt. Processen var smidig och gick snabbare än förväntat. Jag kan varmt rekommendera Sebastian till andra som söker en effektiv, lyhörd och engagerad mäklare

Martina V
Hisings Backa

Kunnig, tillmötesgående och trevlig. Fick stort förtoende för mäklaren och kände mig helt trygg med att överlämna uppdraget i mäklarens händer. Blev positivt överraskad över hur enkel hela försäljningen blev med Sebastians hjälp. Han gjorde ett helt enastående och fantastisk jobb med att sälja vår bostad. Rekommenderar varmt Sebastian Stojanovic på Ny vy och kommer utan tvekan anlita honom igen. Helt klar bästa mäklaren jag någonsin träffat.

Bengt B
Landvetter

Tydlig, rak person, försöker alltid att lyssna på kunden

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Bengt för det fina omdömet. Uppskattas varmt!

Dalya O
Hisings Kärra

Det har varit bra men jag skulle önska att han berättar tidligt vad han kan hjälpa oss med, liksom på vilka frågor han han svara. Det är min fösta gång jag köper en lägenhet och har ingen erfarenhet med sånt. Jag behöver tydlighet och mer kommunikation.

Svar från Sebastian Stojanovic

Hej Dalya. Tack för ditt omdöme som jag uppskattar varmt. Jag försöker alltid vara så pedagogisk och tydlig jag kan, speciellt när jag har med förstagångsköpare att göra. Tar till mig kritiken. Lycka till med ert nya boende!

Lisa J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ny vy Mäklare

Bra, nöjd med mitt köp.

Envera Z
Söbacken

Jätteduktig och engagerad mäklare! Tack Sebastian.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack själv Envera för det fina omdömet! Lycka till och hör gärna av dig om jag kan hjälpa dig på något sätt!

Robin D
Biskopsgården

Trevlig,hjälpsam,tillgänglig, gjorde bra sitt jobb

Svar från Sebastian Stojanovic

Härligt att du är nöjd Robin. Mina köpare är lika viktiga för mig som mina säljare. Lycka till med din bostad och hör gärna av dig om jag kan hjälpa dig framöver.

Yvonne E
Hisings Backa

Försäljningen gick bra. Fick information om hur han tänkt lägga upp försäljningen , arvode osv. Samt tips om firma som kunde staila lägenheten inför kommande försäljning.

Svar från Sebastian Stojanovic

Hej Yvonne. Tack för omdömet. Hör gärna av dig om jag kan göra något för dig!

Sanja C
Biskopsgården

Vad jag ska säga? Ett utmärkt proffs som alltid är redo att hjälpa till, svara på frågor (hur dumma än), stå till tjänst för både säljaren och köparen. Som köpare upplevde jag honom som en vän, och jag tror att säljaren av huset hade samma känsla. Vi satte oss som tre vänner och kom överens om allt och vi var alla nöjda med det pris som nåddes. Är inte det det viktigaste? För att varje part ska vara nöjd. Stort tack till Sebastian för hans råd och stöd.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Sanja för detta fantastiska omdöme! Delar din uppfattning till fullo att bästa affären är den där alla parter är nöjda. Tusen tack och lycka till med er nya bostad. Hör gärna av dig om jag kan göra något för er.

Hans-jörgen G
Olofstorp

Tydligt, sakkunnig och ärlig på de flesta punkter’

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Hans-Jörgen för ditt fina omdöme! Nu vaknar den bokstavstolkande juristen i mig när jag läser "de flesta punkter":) Något speciellt som jag missade att informera om? Transparens och ärlighet är a och o för mig och jag undrar därför.

Moses Nyema Adam R
Landvetter

Vi valde Sebastian på rekommendationer och efter det intryck han lämnade vid vårt första möte. Seriös, ärlig men framförallt hungrig. Har verkligen levt upp till våra förväntningar och kan varmt rekommendera honom och NyVy.

Svar från Sebastian Stojanovic

Härligt att ni är nöjda Moses! Det var ett nöje att förmedla ert drömhus! Lycka till framöver och hör gärna av er när jag kan göra något för er.

Tahira Aziz Z
Hisings Backa

Sebastian har varit engagerad och aktiv när det gäller försäljningen av bostaden. Det jag gillar mest är att han har vart rak och tydlig men framförallt inte rädd för att säga realiteten av läget vilket kan vara svårt för säljare att höra vissa gånger.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Tahira. Mod och omtanke, tillsammans med engagemang är våra värdeord som genomsyrar vår verksamhet. Därför extra kul att du uppskattar mitt sätt att kommunicera. Lycka till framöver och hör gärna av er när jag kan göra något för er!

Shirwan A
Centrala Hisingen

Alexander är en utomordentligt bra mäklare som tar sig tiden att hjälpa dig genom hela köpt! Kommer definitivt köpa och sälja via Alexander i framtiden.

Claus B
Eriksberg

Väl påläst och kunde svara på våra frågor.

Helene P
Nödinge

Han var proffsig och korrekt och ingav en känsla av förtroende.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tusen tack Helene för detta fina omdöme! Betyder mycket för mig.

Mustapha H
Nödinge

Sebastian var lyhörd och väldigt engagerad i försäljningen av vår villa. Han vände på alla stenar och lyckades till slut leverera enligt förväntan. Vi var supernöjda med honom. En professionell och driven mäklare, och inte minst en person med glimten i ögat. Vi rekommenderar honom starkt! Hälsningar Mustapha & Laial

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack snälla Mustapha över den uppskattning ni visar genom detta fina omdöme. Det var tufft och vi nådde i mål till slut. Ett grymt samarbete mellan mig och er som säljare, tillsammans med högt engagemang gav utdelning. Lycka till framöver!

Ingrid G
Björkekärr

Mäklaren var engagerad och visade stort intresse, höll oss informerade under hela processen.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Ingrid för detta fina omdöme. Lycka till framöver och hör gärna av dig närhelst jag kan göra något.

Farzaneh H
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Cezar en del av Ny vy Mäklare
Hisings Backa

Det var min första upplevelse när jag ville köpa ett hus, och Alexander var väldigt snäll och hjälpsam från första sekunden jag ringde honom tills jag skrev kontraktet. Jag tackar all personal som jobbar där på Ny Vy..

Ulla-Karin K
Eriksberg

Det är andra gången som vi givit Sebastian förtroendet att sälja en lägenhet åt oss. Han är kunnig och är mån om att man har realistiska förväntningar.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tusen tack Ulla-Karin för omdömet. Återkommande kunder är det finaste som finns och ett bra kvitto på hur man som mäklare sköter sig. Lycka till framöver!

Kjell V
Masthugget

Allt runt försäljningen av vår bostadsrätt har gått så smidigt. Genom Sebastians kontaktnät fick vi bokat tömning av lägenhet och förråd, städning och styling. Vi är särskilt nöjda med att allt gick så fort och att vi redan några dagar efter första visningen kunde skriva kontrakt med en köpare till det pris vi satt.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tusen tack Kjell för detta fina omdöme. Det är mycket viktigt för mig och Ny vy att kunna erbjuda våra kunder en förstklassig helhetstjänst! Tusen tack och lycka till!

Maja M
Biskopsgården

Trevlig, välbemötandeoch kan sin jobb.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack snälla Maja för ditt fina omdöme! Lycka till och hör gärna av dig när jag kan göra något för dig!

Reyhan Y
Tuve

Från dag ett har vår mäklare SEBASTIAN STOJANOVIC på NY VY varit snabb, hjälpsam, flexibel o rådgivande. Jag kunde inte drömma om att det skulle fungera så bra som det gjorde. Med Sebastian tog det endast 3 veckor sen var allt klart med toppresultat! Tack vare strukturerade och tydliga instruktioner på pedagogisk språk , han uppmuntrande och gav snabba återkopplingar ,han va verkligen tillhands långt utanför normal arbetstid vi tackar ännu en gång för den fantastiska jobb och möda Vi tacka även Arvid och Cezar på Nyvy ! Mvh Hasan . Y och Reyhan. Y

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Reyhan för detta fina omdöme! Wow! Detta är den yttersta belöningen över ett bra utfört arbete. Önskar er all lycka framöver och hälsar er varmt välkomna att kontakta mig närhelst jag kan göra något för er.

Marcus G
Eriksberg

Vi hade en annan mäklare innan vi bytte till Alexander. Det gick lite trögt med förra mäklaren och efter 3 månader så bytte vi till Alexander. Det tog Alexander 2 veckor innan lägenheten var såld. Han arbetar på en helt annan nivå jämfört med andra mäklare! Alexander förstod vår situation och stress. Nästa gång jag säljer en bostad så kommer jag garanterat anlita Alexander och Ny Vy.

Benjamin S
Backatorp

Trevligt och professionellt bemötande. Vi köpte parhus via Sebastian och han stöttade genom hela processen. Rekommenderas starkt!

Sebastian S och Alexander C gillar detta
Svar från Sebastian Stojanovic

Tack snälla för såväl fint omdöme som rekommendation! Önskar er all lycka med nya bostaden och hälsar er välkomna att höra av er, närhelst jag kan göra något för er.

Per F
Skrev om Ny vy Mäklare

Mycket trevliga bemötande, effektiva och ansvarsfulla arbete.❤️💐

Sabina M

Engagerad,trevligt och kunnig mäklare

Svar från Sebastian Stojanovic

Stort tack Sabina för ditt omdöme. Lycka till med ert nya boende och hör gärna av er när helst jag kan göra något för er.

Ulla Catrin A
Skrev om Ny vy Mäklare

Bra mäklare, som var duktig på att sy ihop en svår affär. Tillgänglig dygnet runt och proffesionell vägledning genom hela processen. Saknade endast personligt stöd/support utanför den formella rollen, men det skulle då ske på bekostnad av objektivitet.

Svar från Ny vy Mäklare

Hej Catrin. Tack för omdömet. Det är svårt för mig att bemöta ditt omdöme, då du inte närmare preciserat vari det saknade personliga stödet/supporten består i. Vi vill alltid stötta såväl våra säljare som köpare under hela överlåtelseprocessen men aldrig på bekostnad av objektiviteten, vilken är lagstadgad. Önskar er lycka till med ert fina hus och hälsar er välkomna att kontakta oss närhelst vi kan göra något för er.

Anders R

Trevlig och kunnig mäklare! Nu för tiden även TV-kändis

Svar från Sebastian Stojanovic

Hej Anders. Stort tack för omdömet. Det är dock en bit kvar till Hollywood :)

Vesna U
Skrev om Ny vy Mäklare

Proffsig och trevlig mäklare. Bra bemötande, tydlig, realistisk och lätt att samarbeta med. Företaget levde upp till mina förväntningar, kan varmt rekomendera Ny Vy.

Svar från Ny vy Mäklare

Tack snälla Vesna för det fina omdömet och ett gott samarbete. Stort grattis till er och ert nya hus! Hör gärna av er närhelst jag och Ny vy kan göra något för er.

Nelli M
Biskopsgården

Sebastian bemötte mig på ett professionellt och vänligt sätt. Jag hade höga förväntningar på en smidig och transparent köpprocess, och mäklaren levde definitivt upp till dem. Min upplevelse av mäklaren vid köpet av min lägenhet var mycket positiv och jag är nöjd med det övergripande samarbetet. Jag rekommenderar honom varmt till andra.

Svar från Sebastian Stojanovic

Stort tack Nelli för dessa fina ord! Uppskattas varmt. Det är av yttersta vikt för mig att såväl ni som säljarna är nöjda med affären, vilket verka vara fallet :) Varmt välkomna att kontakta oss närhelst vi kan göra något för er.

Johanna P
Mölndal

Sebastian återkopplar fort och lever upp till en flexibilitet som är högst tillfredsställande. Vi ville ha en krångelfri process i köpet av bostad och det fick vi.

Svar från Sebastian Stojanovic

Tack Johanna. En bostadsaffär är bland de största affärerna man gör under sin livstid. Vikten av snabb och saklig återkoppling är därför en ledstjärna för oss på Ny vy. Tack för visat förtroende. Hör gärna av dig närhelst vi kan göra något för dig.

Wenjie J
Kvillebäcken

The market was bad, but Seb tried so hard, he sold out my apartment with the target price in the last day which we agreed.

Svar från Sebastian Stojanovic

Thans Wenjie. Oh yes. We tried hard and had to work hard for the result, which came in the end :) Thank you once again and welcome to contact me whenever I and Ny vy can do anything for you.