Blev bemött på ett proffsigt sätt. Hade inga specifika förväntingar eftersom jag inte har anlitat en mäklare tidigare. Min upplevelse var positiv under hela processen. Mvh.Kaarina Kaarlenkaski
Elenor Fehrm
Elenor Fehrm är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Elenor Fehrm har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Elenor Fehrm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.8. Elenor Fehrm har haft 56 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
256 omdömen om Elenor Fehrm
Väldigt duktig och skicklig mäklare. Vi är super nöjda.
Vi fick precis det vi ville, både bemötande och pris!
Mycket bra enkelt och smidig försäljning av fastighet.
Hon var schysst och effektiv. Hon höll oss uppdaterade om allt som hände.
Elenor var hjälpsam, gav bra svar på våra frågor och anpassade processen till våra behov.
Bra och snabba svar, trevlig och personlig!
Exceptionellt trevligt bemötande!
Mycket trevligt och profitionelt bemöttande!
Elenor fanns alltid tillgänglig, lyhörd till våra behov och hjälpte oss genom hela processen. Mycket nöjda!
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Bra på att återkoppla och kommunikativ.
Elenor förstod snabb vad vi sökte och hjälpte och med en snabb och smidig affär. Vi är supernöjda med vårt köp och med vår mäklare!
Hon är underbar! Kompetent, professionell. Snäll men inte tillgjord. Toppen!
Hon har rätt kompetens och alltid ett trevligt bemötande..
Behövde hjälp med att sälja min lägenhet. Kontaktade Elenor Fehrm och hon var så hjälpsam från början till slut. Mycket engagerad och lättillgänglig. Elenor är professionell och har ett mycket bra bemötande. Kommer anlita henne igen vid framtida försäljningar.