Duktig och hjälpsam, snabb och oerhört kompetent 👍
Carina Jönsson
Carina Jönsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Carina Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Carina Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.8. Carina Jönsson har haft 96 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
291 omdömen om Carina Jönsson
Proffsig, pedagogisk och tillgänglig för dumma frågor när som helst. Mycket nöjd!
Fick ett mycket gott intryck redan vid första mailkontakten. Mailade flera mäklarbyråer men detta kändes helt klart bäst. Stort engagemang och tydlig. Kändes tryggt hela vägen igenom försäljningen. Kunnig!
Har fått all hjälp vi önskat, kan verkligen rekommenderas!
Utmärkt och tydlig kommunikation och engagemang genom hela processen.
Inlyssnande, engagerad, fingertoppskänsla och gedigen kunskap om bostadsområdet.
Carina är en mycket sympatiskt, hjälpsam och serviceinriktad mäklare, hon är väldig informativ och lyhörd, ger service i världsklass, är super professionell , jag ger utan att blinka mina bästa rekommendationer. Mvh Otto ALvarado Internrevisor, Ledare, Kontorsansvarig.
Hon var en charmerande kvinna som verkligen ville göra ett bra och gjorde det.
Trevlig och tillmötesgående! Hade bra koll på föreningen mm.
Carina är professionell och jag har intrycket av att hon försöker göra det där lilla extra för att bidra till en försäljning. Nu är samhällsklimatet som det är och det tog sin lilla tid men jag uppskattar det arbete hon lade ner.