Proffsig och tillmötesgående. Jag fick väldigt bra hjälp och vägledning i mitt bostadsköp.
Carina Jönsson
Carina Jönsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lerum
.Carina Jönsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Carina Jönsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 430 omdömen med ett betyg på 4.8. Carina Jönsson har haft 141 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
430 omdömen om Carina Jönsson
Bra kommunikation under hela försäljningens alla steg. Väldigt proffsig och kunnig. Känner till området väl. Vägleder bra under försäljningen. Tillgänglig för svar på frågor. Jag tror att hon är bäst!!
Mycket proffsig och gjorde vår affär snabb och smidig. Rekommenderar henne till alla!
Proffsigt och erfaret vilket skapar en trygghet hos mig som kund
Jag tycker hon varit aktiv, tillmötesgående och engagerad. Även lagt in extra visningar med kort varsel. Ett proffsigt och vänligt bemötande. Dessutom givit bra förslag gällande styling
Väldigt bra bemötande, lätt att få kontakt med och svarar snabbt på ens funderingar. Carina har varit lyhörd och engagerad under hela processen av att sälja vårt radhus.
Har träffat Carina i ett flertal visningar av olika objekt och finner henne trevlig och professionell i sitt utövande som mäklare.
Trevlig, rak och professionell. Lätt att nå och hålla kontakt med.
En väldigt kunnig, förstående och hjälpsam mäklare. Hade höga förväntningar som överträffades.
Superprofessionell och trevlig mäklare som kunde verkligen svara på alla våra frågor vi ställde. Carina är engagerad, lyhörd och har ett bra kundbemötande, vilket gör det lätt att samarbeta med henne. Rekommenderas varmt!