Otroligt professionellt bemötande och snabb respons. Höll oss uppdaterade regelbundet under processen från visning till kontraktsskrivning. Vi är helnöjda över hur både Maria med kollegor hanterade hela affären. Rekommenderas starkt!
Maria Lundgren Höij
Maria Lundgren Höij är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Maria Lundgren Höij har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Maria Lundgren Höij har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Lundgren Höij har haft 26 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
220 omdömen om Maria Lundgren Höij
Väldigt trevlig, social och kunnig, Ordade en otroligt smidig affär
Hej, Jag upplevde Maria som positivt engagerad och lyssnade till vad vi ville med vår försäljning, allt gick fort och smidigt och vi kände oss nöjda. Hälsningar//Ellinor
Jag hade träffat Maria i samband med en tidigare värdering av huset, på någon visning av annat objekt samt vid ett seminarium anordnat av Swedbank och Fastighetsbyrån, så jag kände henne därför sedan tidigare. Baserat på den erfarenheten så valde vi Maria som mäklare för vårt hus.
Maria är en fantastisk person som hela tiden var närvarande, tillgänglig och mkt lyhörd. Samt levererade högst möjliga service. Väldigt påläst och kunnig angående den lokala marknaden. Maria lyckades sälja vår fastighet genom sina egna plattformar utan att vi behövde betala dyra pengar till Hemnet. Hela affären från första kontakt, besiktning, fotografering, all info till objektet, visningar och försäljning samt avtal med de nya ägarna tog exakt 30 dgr. Mkt effektivt och vi fick hela tiden information vi telefon, SMS och...
Super bra. Både köpt och sålt hus med maria
Vi är väldigt nöjda med Maria då hon verkligen tog hänsyn till vårt behov och situation. Rekommenderar!
Maria är en otroligt professionell och kunnig mäklare. Det var ett självklart val att anlita henne då hon sålt bostad åt oss tidigare. Hon har levererat trots helt olika förutsättningar på bostadsmarknaden. Utöver detta har hon värnat om våra önskemål, varit flexibel och inkännande samt kommit med värdefull input under pågående försäljningsprocess. Att hon är nogrann, erfaren och kommunikativ får både köpare och säljare att känna sig trygga. Utöver detta har hon alltid gjort det lilla extra mellan försäljningar och varit stöd i nytt bostadssökande. Kan varmt, varmt rekommendera Maria.
Vilken otrolig duktig mäklare! Entusiastisk, glad, engagerad, professionell och mycket kunnig i många områden bland annat ombyggnation vilket gjorde att vi fick väldigt snabbt mycket stort förtroende för henne. Hon ringde dagen efter försäljningen för att se hur vi mådde därefter, om vi var nöjda och så vidare. Kan mycket varmt rekommendera Maria!
Professionell, lugn och trygg.