Vi har varit så tacksamma för Sandras engagemang, pepp och tydliga kommunikation under tiden vi sålt vår lägenhet! Vi har upplevt en väldigt professionell men också personlig kontakt.
Sandra Fjällström
Sandra Fjällström är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Sandra Fjällström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sandra Fjällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Fjällström har haft 24 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
76 omdömen om Sandra Fjällström
Clara och Daniel! Vi har verkligen haft toppar och dalar men efter hårt kämpande från bådas sidor fick vi ihop det till slut. Ni har vart så flexibel med visningar och gjort så fint inför så ni har gett mig de bästa förutsättningarna. Så himla glad för er skull!!!
Vi köpte ny bostad av Sandra och vi är jättenöjda! Hon har ett jättetrevligt bemötande, är lyhörd och lösningsorienterad. Alla tummar upp! :-)
Tack snälla David! Så roligt att Fastighetsbyrån fick hjälpa er med både försäljning och dessutom hitta ert nya superfina boende. Det kommer bli så bra!!!
Sandra har varit en superbra mäklare. Hennes styrka är att hon är otroligt förtroendegivande, detta är en stor anledning till att vi valde att sälja med henne. Har stött på många mäklare när vi skulle köpa som inte skötte sig särskilt snyggt mot köpare, då tappar man förtroendet direkt. Man kände direkt att Sandra skötte balansen mellan köpare och säljare väldigt professionellt. Samtligt som hon med högt engagemang kommit med idéer, förbättringsförslag och kreativa lösningar - allt för att få vårt sålt i en tuff marknad....
Åh tack Johanna! Vilken berg och dal bana vi har varit igenom. Efter hårt slit från bådas håll så löste det sig till slut. Tack för gott samarbete, det betyder så mycket att ha en god relation!!!
Sandra är hängiven sitt uppdrag och mycket påläst. Hon har en otrolig arbetskapacitet och besitter den högst åtråvärda egenskapen: hon har yrkesstolthet. Tack Sandra!
Tack snälla! Det har varit en ära att få samarbeta tillsammans med er. Ni får 5 av 5 av mig som samarbetsvilliga säljare. Vi gjorde det tillsammans!
Tålmodig men samtidigt ihärdig mäklare som alltid finns tillgänglig för frågor och funderingar. Sandra gjorde att hela processen kändes trygg vilket var uppskattat då vi själva var väldigt stressade över försäljningen.
Tusen tack för fina ord Niclas! Uppskattar att du tog dig tid att skriva. Det är ett gott samarbete!
Mycket engagerad och pålitlig. Löser allting 👍
Tack för ditt omdöme Stefan, så himla roligt att vi till slut fick ihop både försäljning och köp:)
Väldigt trevligt bemötande, hjälpsam, tålamod och ärlighet. Lugn och avvaktande, inte för på eller för mycket införsäljning utan lät oss titta och känna in själva men hon fanns där för oss och svarade på alla frågor vi hade. Samma innan och vid kontraktsskrivning.
Tack Elin för att du tog dig tid att lämna omdöme. Ser fram emot att få komma förbi när ni flyttat in och se hur ni har det!
Sandra är alltid trevlig och positiv. Hon har bra lokalkännedom och har hjälpt oss genom säljprocessen på ett professionellt sett. Tack Sandra!
Tusen tack Birgitta! Hoppas ni kommer att trivas bra på Björkö, vi ses säkert när jag har vägarna förbi:)
Sandra är en lyhörd mäklare som gör allt för sin klient. Trots en vikande marknad lyckades hon få in många intressenter på våra visningar! Sandras signum: Frekvent kontakt/feedback med bra och tydlig dialog, ger handfasta råd men öppen för klientens önskan. Hon ger stöttning i allt inkl finjusteringar interiört inför visning och är hårt arbetande för att fånga in kunder till visningarna. Dessutom är Sandra alltid positiv med ett leende på läpparna, något som vi uppskattade jättemycket! Vi kan varmt ge Sandra de bästa av rekommendationer. /Fredrik&Elinor
Tack snälla för era fina ord. Det har varit en glädje att få samarbeta med er. Ser fram emot att få kika förbi ert hus när ni kommit iordning där!
Trevligt bemötande Saklig Förtroendeingivande