Sandra Fjällström
Sandra Fjällström är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Sandra Fjällström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sandra Fjällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Fjällström har haft 23 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
62 omdömen om Sandra Fjällström
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Otroligt trevlig, inlyssnande, engagerad och fantastisk mäklare som hjälpte oss med både köp och försäljning
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Sandra är en varm och trevlig person och vi har haft en bra kontakt hela försäljningsperioden.
Trots tuffa tider på bostadsmarknaden så har Sandra envist försökt att hitta olika lösningar.
Jag kan hjärtligt rekommendera henne. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Sandra har sedan dag 1 varit helt fantastisk. Jag har blivit så fint bemött! Hon har alltid funnits tillgänglig och hjälpt mig med, inte bara bostadsköpet, utan alla mina funderingar och frågor genom hela processen. Man känner sig trygg i hennes händer och är så tacksam att hon var mäklaren i mitt första bostadsköp!
Vi blev bemötta på ett bra sätt och vi hade en bra snabb kommunikation. Det kändes jätte bra med att Sandra skötte vår försäljning.
Bästa tänkbara mäklare, tryggt hela vägen till försäljning! Hel nöjd, kunde inte ha varit bättre!
köpte sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Sandra hade mycket bra och professionellt bemötande.
Sandra Fjällström är enligt mig en trygg, stabil och kunnig mäklare.
Genom sin erfarenhet gav hon oss som säljare bra stöd med realistiska förväntningar genom hela processen.
Hon var även flexibel och snabb i alla återkopplingar vilket var av stor betydelse för mig speciellt i den stundande oro som hastigt kom att prägla bostadsmarknaden.
För mig är hon ett självklart val och jag rekommenderar henne varmt. -
Superbra och supertrevlig, kan varmt rekommendera Sandra till många som antingen ska sälja sin bostad eller söker bostad 🤗
Hon är väldigt mjuk å fin i sin framtoning och hon hjälpte oss att ha realistiska prisförväntningar
Sandra har varit supertrevlig och väldigt professionell under hela processen. Har som köpare känt mig trygg från första stund då hon varit påläst och kunnat svara på mina frågor. Kan varmt rekommendera Sandra som mäklare.