Andreas Paulsson
Andreas Paulsson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Andreas Paulsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Andreas Paulsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Paulsson har haft 47 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
136 omdömen om Andreas Paulsson
Sedan starten hos Reco 2015
köpte en tomt med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Trovärdigt, tydligt och trevligt bemötande!
sålde en tomt med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Att mäklaren är tydlig med uppdragets innehåll.
Att mäklaren uppdaterar kontinuerligt i tiden så jag känner mig uppdaterad.
Att mäklaren har bra kännedom om aktuella försäljningar och sålt hus i området och hela tiden följer utvecklingen i området.
Att mäklaren är tydlig mot spekulanter om vad som gäller vid köp och vad som finns som förutsättningar vid själva försäljningar. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Andreas har ett sällsynt förtroendegivande sätt att förmedla. Lyhörd, pålitlig och är naturligt trevlig. Rekommenderas varmt.
sålde sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Han var bra, tydlig och hjälpsam.
En utmärkt bra mäklare som kan svara på alla frågor som vi har
Bra bemötande. Tydlig i informationen. Snabb återkoppling
Andreas Paulson gick igenom allt så man förstod han är mycket kunnig i sitt område. Lätt och kunnig person
köpte sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Utmärkt i alla avseenden.
Serviceminded, flexibel och lösningsorienterad. -
Jag är väldigt nöjd med allt som Andreas har gjort för att försäljningen skulle gå bra. Känns tryggt att vi har en lägehets- affär framför oss.:)
Vi valde Andreas av de fyra olika mäklare vi hade kontakt med.
Vi uppfattade honom som erfaren, förtroendeingivande, lugn och trygg. Klart optimistisk beträffande utfallet av försäljningen.
Vår förväntan var att få huset sålt till högt pris under "på gång"-fasen. Detta lyckades inte, mest p g a oförutsedda händelser i omvärlden. Så det blev annonsering på Hemnet, vilket fungerade bra med ganska många intressenter och visningar.
Vi fick snabb återkoppling under hela processen, bra digital visning, skötte kundkontakterna utmärkt, bra kontraktsmöte med köparna.