Jörgen Laurenius
Jörgen Laurenius är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Jörgen Laurenius har varit registrerad mäklare sedan 1984-09. Jörgen Laurenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.8. Jörgen Laurenius har haft 19 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
111 omdömen om Jörgen Laurenius
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Det har varit helt okej, informerade. Har varit aktiv
Jörgen är en väldigt trevlig och kunnig mäklare vi har anlitat han tidigare med bra resultat vi känner oss trygga med Jörgen
Jörgen ger ett lugn och erfaret intryck, vilket vi upplevde som väldigt positivt förtroendefullt. Han är tydlig och rak kring frågor och annat, lätt att få tag på, gav snabb återkoppling på frågor och annat.
Klar, korrekt och snabb och därtill kunnig och trevlig
Så lugn och tillmötesgående person, fantastisk trygg och trevlig mäklare.
sålde en tomt med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Professionellt bemötande. Tillgänglig och kunnig.
Tydlig, kunnig och tillgänglig. Inlyssnande och hjälpsam.
köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Allt har funkat bra hittills. 👍🏼
Trevligt bemötande av Jörgen. Höll vad ha lovade. tog saker allt eftersom, ingen stress utan allt bara flöt på. Lugn och sansad.
Alltid trevligt bemötande, vänlig och lugn, följer upp och håller mig uppdaterad hela tiden med bra avslut. Har känt mäklarna på Fastighetsbyrån Torslanda länge och kan rekommendera vem av dem som helst.