Fastighetsbyrån Göteborg Väster

• BadgeThirteenYears
2 063
4.8
Call 031-734 49 49 Share

Vi på Fastighetsbyrån Göteborg Väster har förmedlat tusentals bostäder sedan kontoret öppnade på 1970-talet. Vårt område innefattar hela västra Göteborg och den södra delen av skärgården. Våra mäklare har expertis inom olika områden och i kombination med kostnadsfria värderingar och råd kring boende erbjuder vi en komplett...

2063 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 2063 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Linnéa H
Bought an apartment with Lovisa Möller a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Kaverös

Lovisa är fantastisk på alla sätt och vis. Jag fick privlegiet att träffa Lovisa när jag skulle på visning för min blivande lägenhet. Efter visningen i bilen på väg därifrån utbrast både min pojkvän och jag ut att ”wow en sån bra mäklare!”. Trygg, proffsig, personlig och allt som behövs. Kommer rekommendera henne när mina vänner letar mäklare eller om jag själv så småning om säljer.

Torolf Carl Johan W
Sold a house with Magnus Forsberg a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Kannebäck

Han är förtroendefull fastighets mäklare som hela tiden har varit lyhörd för mina förväntningar till en bra fastighetsaffär.Han har bra kunskaper och hans framtoning är lugn och balanserad.Rekommenderar honom som fastighetsmäklare.Han har tagit tillvara mina intressen i fastighetsaffären.

Inga-Lill O
Onsala

Mycket proffsigt Jag gick hjälp med det jag förväntade mig Riktigt bra

Mikaela J
Norra Tynnered

En engagerad och professionell mäklare med hjärtat på rätt plats som tar sin uppgift med din bostad på största allvar att de skall bli såld! Kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare och skall jag sälja igen så kommer ja anlita Lovisa igen .

Marie D
Norra Tynnered

På visningen möter vi en engagerad påläst säljare. Lovisa är nyfiken på oss, det skapar därför snabbt en fin känsla av att vi känner varandra. Kontakten vi har därefter är proffsig och effektiv. Löser extra titt på lägenheten smidigt. Vid kontraktskrivning skapas mellan säljare och köpare en bra kontakt. Super duktig säljare. //Marie

Mickaela Simone E
Bought a house with Magnus Forsberg a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Södra Skärgården - Donsö

Mycket tydlig och härlig mäklare! Kunde ge bra svar på frågor, tillgänglig när de behövdes och väldigt enkel att ha att göra med!

Sara L
Bought an apartment with Johanna Höglund a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Askim

Vi blev bemötta på ett mycket professionellt, engagerat och trevligt sätt genom hela köpprocessen. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor, återkopplade snabbt och skapade en trygg känsla från första kontakten till avslutad affär. Jag förväntade mig en kunnig, lyhörd och tillgänglig mäklare som kunde guida mig genom köpet. Mäklaren överträffade mina förväntningar genom sitt engagemang, sin tydliga kommunikation och sitt genuina intresse för att affären skulle bli så bra som möjligt för oss alla. Min upplevelse av mäklaren...

Nazanin M
Sold an apartment with Johanna Höglund a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Askim

Jag upplevde Johanna som väldigt duktig, professionell och engagerad. Hon hjälpte oss genom hela processen och gjorde ett jättebra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Vi är väldigt nöjda!

Annika H
Nya Hovås

Jag fick mycket trevligt bemötande både vid visning, telefonsamtal och vid skrivande av Överlåtelsesavtal. Uppskattar dessutom mycket att affären gick snabbt mycket pga Lovisa.

Eira G
Bought a house with Anders Mattsson a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Hagen

Vänlig , positiv , lyhörd och insatt

Nadia K
Norra Tynnered

She is very good and helpful.

Kashif A

Jätte nöjd Lovisa är bäst. Mvh Kashif Anwar

Felix E
Frölunda

Grymt bra Mäklare, rekommenderar starkt!

Mikael A
Onsala

En av de bättre mäklare jag träffat. Inte så ”mäklig” 😝 Inlyssnande och professionell! Kommer absolut använda Mattias igen om jag skulle sälja igen!

Petri A
Kungsbacka

Mattias överträffande mina förväntningar! Påläst, snabb återkoppling, okomplicerat = proffs! Tack för ett bra samarbete. Vi kommer göra affärer igen! :-)

Ivan G
Sold a house with Rickard Stig a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Önnered

Ärligt och hjälpsam vid alla tilfäle

Johan O
Sold a house with Magnus Forsberg a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Särö

Magnus var utomordentligt hjälpsam, kunnig och professionell vid försäljningen av vårat hus. I synnerhet så gav Magnus en personlig touch och var ett utmärkt bollplank genom hela processen. Vi kan verkligen ge honom de högsta av rekommendationer!

Maria D
Sold an apartment with Magnus Forsberg a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Tynnered

Magnus är fantastiskt. Han siktar från början av målet. Han kom alltid med lösningar och försöker driva försäljning åt rätt håll. Han är nogrann, lösningorienterad och alltid bemöter oss med leende. Jag rekommenderar honom starkt.

Mia W
Bought a house with Magnus Forsberg a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Lätt att ha att göra med, vi tackar för en snabb affär

Jonas P
Kungsbacka

Mattias är kunnig, professionell och mycket trevlig / lätt att ha att göra med. Vi har känt oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Mattias till alla som behöver en duktig mäklare.

Lars-Håkan B
Kungsbacka

Mattias Carlsson besitter en gedigen erfarenhet som han gärna förmedlar på ett trevligt och vinnande sätt. Vi har haft en mycket bra dialog och Mattias har professionellt och effektivt sålt vårt hus.

Cristina G
Sold a house with Anders Mattsson a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Hinsholmen - Långedrag

Rent proffs - helt klart. Lyhörd, positiv, snabb och flexibel.

Svar från Anders Mattsson

Tusen tack för din fina rekommendation Cristina

Paul Marduk A
Tynnered

Grym mäklare, som var tydlig på alla fronter. Blev väldigt smidig affär

Kenth Bertil G
Tynnered

Duktig erfarenhet o mycket vänligt bemötande kunnig

Britt-marie S
Tynnered

Trevlig, kunnig och snabb och bra återkoppling

Anette H
Högsbo

Mycket trevligt bemötande! Proffsig och med personligt engagemang. Bra samarbete, lyssnade in mina synpunkter. Utfallet av försäljningen gick över förväntan. Jag kan varmt rekommendera mäklare Magnus Forsberg!

Alexander J
Näset

Rickard var engagerad,, lyhörd och snabb på återkoppling.

Sten K
Hovås

Från allra första kontakten så fick vi en bra känsla för Mattias. En kompetent mäklare som jobbar för kunden. Totalt sett en mycket trevligt och effektivt mäklare.

Fredrik A
Åsa

Överlag mycket professionell, från start till mål och gör inte avkall på något. Märks tydligt att han varit med länge och vet hur man agerar på rätt sätt både gentemot säljare och köpare. Har provat ett antal olika mäklare senast åren men Mattias är i en klass för sig.

Tommy S
Tynnered

Professionell, engagerad och lyhörd! Magnus Forsberg gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min bostad. Alltid snabb återkoppling och ett väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas varmt till alla som ska sälja!

Eva-Karin A
Näset

Vi blev välkomnande bemött av Lovisa vid visningen av lägenheten. Vårt problem var att vi måste sälja vår fastighet för att kunna gå vidare. Lovisa tog omedelbart hand försäljningen på ett förtroendeingivande och kunnigt sätt. Hon beskrev vår fastighet som lättsåld så att vi vågade gå vidare. Fastigheten såldes genom förhandsvisning till belåtenhet. Sedan fortsatte vi med Åkereds skolväg och kom till avslut. Hon har hela tiden varit engagerad och upplysande och förstått vår önskan att bo kvar i närområdet.

Anna Elisabeth A
Åsa

Proffsig, inlyssnande och kunnig. Kändes tryggt hela vägen från första möte till slutfört uppdrag. Rekommenderar Mattias 100%.

Gunilla P
Sold a house with Rickard Stig a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Grimmered

Underbar och duktig trevlig mäklare Rikard fixade allt så bra och meddelande oss hela tiden

Matilda S
Bought a house with Lovisa Möller a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Näset

En fantastisk mäklare som kombinerar professionalism med ett varmt och genuint bemötande. Lyhörd, kunnig och alltid tillgänglig för frågor, vilket gjorde vårt bostadsköp både tryggt och smidigt. Rekommenderas varmt!

Tove E
Vallda

Mycket bra bemötande, kunnig och hjälpsam. Snabb kommunikation! Vi är jättenöjda. :) Mvh Tove

Daniel U
Korsåsen

Smidig ……………………………………………………….

Göran A
Vallda

Trevlig och hjälpsam, vi fick snabbt svar på frågor och bra guidning genom husköpet .

Lena A
Vallda

Hjälpsam och positiv. Tydlig och snabb information. Höll oss hela tiden uppdaterade så vi inte skulle missa något. Tack för all hjälp!

Jonny S
Onsala

Efter att ha varit på omkring 72 husvisningar det senaste året kan vi utan tvekan säga att Mattias Carlsson och Fastighetsbyrån Kungsbacka tillhör absoluta toppskiktet. Redan från första kontakten märktes en professionalism, trygghet och ett engagemang som väldigt få mäklare lyckas förmedla. Det som faktiskt gjorde extra stort intryck på oss var att de tre mäklare vi uppskattade allra mest under hela året visade sig vara Mattias Carlsson, Jesper och Oscar. Det roliga är att vi först inte ens förstod att de arbetade på samma...

Michel H
Bought an apartment with Magnus Forsberg a part of Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Tynnered

Är mycket nöjd och fick all info som jag behövde .

Arman A
Hovås

Tydlig och bra mäklare som varit tillmötesgående och respektfull.

Johan B
Hovås

Trygg och bra. Väldigt genuin vilket gör att vi fick stort förtroende!

Lennart H
Fiskebäck

Bra marknadskunskap. Kreativ, lätt att förstå och att prata med. Tar till sig argument. Mao ger förtroende!

Jenny L
Fiskebäck

Proffsig och och påläst av objektet med vänligt bemötande.

Gökhan S
Norra Tynnered

Lovisa var otroligt hjälpsam genom hela min bostadsköpsprocess, med sin informativa och vänliga bemötande. Tack vare Lovisa gick processen felfritt. Tack för allt.

Hanna H
Onsala

Mycket professionell. Snabb återkoppling, det kändes tryggt och lugnt att skriva avtal guidad av Mattias. Mycket nöjda!

Jonas B
Onsala

Mattias är lugn, strukturerad och gjorde ett riktigt bra jobb!

Gunvor T
Järnbrott

Jag är otroligt tacksam för hur Lovisa bemötte mig när jag kontaktade henne och arbetet hon sen utförde så det gav mig möjligheten att förvärva min drömbostad. Stort Hjärtligt Tack Lovisa Gunvor

Jessica R
Järnbrott

Kan verkligen rekommendera Lovisa. Proffsig och engagerad. Fint bemötande! Lovisa guidar en med varm hand genom hela processen!

SAMAH H
Önnered

Rickard är en mycket professionell, trevlig och tillmötesgående mäklare. Lätt att få kontakt med och skapade en trygg känsla genom hela processen. Lyssnade in och tog sig tid att svara på våra frågor, vilket uppskattades mycket.