Magnus Forsberg

Magnus Forsberg

Magnus Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Magnus Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2017-12. Magnus Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 52 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Forsberg har haft 13 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

52 omdömen om Magnus Forsberg

Sedan starten hos Reco 2021
Johan O
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Forsberg en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Särö

Magnus var utomordentligt hjälpsam, kunnig och professionell vid försäljningen av vårat hus. I synnerhet så gav Magnus en personlig touch och var ett utmärkt bollplank genom hela processen. Vi kan verkligen ge honom de högsta av rekommendationer!

Maria D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Forsberg en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Tynnered

Magnus är fantastiskt. Han siktar från början av målet. Han kom alltid med lösningar och försöker driva försäljning åt rätt håll. Han är nogrann, lösningorienterad och alltid bemöter oss med leende. Jag rekommenderar honom starkt.

Mia W
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Forsberg en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster

Lätt att ha att göra med, vi tackar för en snabb affär

Anette H
Högsbo

Mycket trevligt bemötande! Proffsig och med personligt engagemang. Bra samarbete, lyssnade in mina synpunkter. Utfallet av försäljningen gick över förväntan. Jag kan varmt rekommendera mäklare Magnus Forsberg!

Tommy S
Tynnered

Professionell, engagerad och lyhörd! Magnus Forsberg gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min bostad. Alltid snabb återkoppling och ett väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas varmt till alla som ska sälja!

Michel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Forsberg en del av Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Tynnered

Är mycket nöjd och fick all info som jag behövde .

Ulrich R
Hovås-brottkärr

Many thanks for all the support and information about all the topics around buying a house in Sweden

Catarina K
Hovås-brottkärr

Magnus har från första början visat ett genuint intresse för vårt hus. Hur vi hade tänkt lösningar när vi byggde huset och hur våra tankar med arkitekten gått. Allt för att kunna förmedla till potentiella köpare. Det visade sig också genom att köparen gärna ville ha en genomgång i huset med hur vi tänkt med lösningar och visioner för huset. Jättekul! I övrigt har Magnus känts lugn och inlyssnande till våra funderingar och oro i processen. Kan varmt rekommendera Magnus.

Johan K
Hovås-brottkärr

Påläst, lugn och inlyssnade i kommunikationen - skapar förtroende genom god marknadskunskap och erfarenheter. Håller oss som kunder löpande informerade om status och interaktioner med potentiella köpare.

Ann Henny Lilian C
Södra Skärgården - Donsö

Mycket trevligt o lugnt bemötande,försökte första situationen av försäljningen o omständigheterna runtomkring den .mycket proffsigt o trevligt bemötande var införstådd med våra önskemål.kan varmt rekommendera honom till andra säljare el köpare.