Mycket trevligt och professionellt bemötande. Anders verkade vara genuint intresserad av att hitta vår drömbostad till oss, vilket han lyckades med! Snabb och smidig affär utan krångel. Tack Anders!
Anders Mattsson
Anders Mattsson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster
.Anders Mattsson har varit registrerad mäklare sedan 1994-03. Anders Mattsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-04 och har fått 139 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Mattsson har haft 13 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
139 omdömen om Anders Mattsson
Tusen tack för ditt fina omdöme Elin
Trygg och erfaren i sin roll som mäklare!
Vi upplevde Anders som mycket kompetent och professionell. Utöver detta var han väldigt trevlig, lätt att kommunicera med och gjorde det han kunde för att vi skulle få svar på våra frågor.
Trygg, hjälpsam, professionell
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Anders Matsson . Då vi haft kontakt tidigare hade vi väldigt höga förväntningar som Anders definitivt levde upp till . Anders är väldigt erfaren som mäklare och mycket kunnig kring Långedrag . Vi har under processen haft lätt att få kontakt och att kommunicera. Marknaden är ju minst sagt utmanande just nu och vi upplevde ett mycket gott samarbete med Anders i detta . Dessutom hade vi roligt under resans gång , även i utmanande situationer . Sammanfattningsvis tycker jag att Anders...
Vi upplevde Anders som en intagande och lyssnande mäklare Därmed kunde han under hela försäljningsförfarandet vara oss behjälplig med våra önskemål. Vi har redan rekommenderat honom inom vår bekantskapskrets. Med andra ord var han helt perfekt och i alla lägen alltid tillmötesgående.
Tusen tack för den fina texten Rune, det är väldigt viktigt för mig med riktigt nöjda kunder.
Proffsigt och tryggt bemötande.
Tusen tack Fredrik det känns väldigt bra för mig att ni är nöjda
Vänlig, trevlig, kunnig, engagerad. Skulle använda Anders igen.
Fantastisk mäklare. Punkt. Slut.
Stort tack för ditt omdöme Henrik, det värmer gott
Jag behövde lång tid på att röja i huset pga familjeskäl. Anders försökte inte stressa på. Det fick ta tid och det värdesätter jag.