Jag kan varmt rekommendera Josephine om ni är ute efter varmt och bra bemötande. Redan från det att vi kom till visningen var hon väldigt tillmötesgående, detta då det blivit något fel med vår anmälan till visningen. Under visningen visar hon på att hon är väldigt påläst och har koll på objektet som hon sålde. Kunde svara på alla våra frågor och var även tillgänglig per telefon efter visningen. I samband med kontraktsskrivning ger hon ett förtroendeingivande intryck och är tydlig och metodisk när vi gick igenom avtalet....
Josephine Strandfors
Josephine Strandfors är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Väster
.Josephine Strandfors har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Josephine Strandfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 78 omdömen med ett betyg på 4.9. Josephine Strandfors har haft 19 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2025-06
78 omdömen om Josephine Strandfors
Vi blev väldigt väl bemötta. Hon har gjort ett snabbt och bra jobb. Anledningen till betyg 4 är att man alltid kan bli bättre.
Hade inte jätte mkt med henna att göra. Men det lilla vi prata o träffades va hon kanon.
Josephine ger ett tryggt och förtroendeingivande första intryck som visar sig stämma exceptionellt. Det var ett snabbt köp men Josephine såg till att jag, som första gångsköpare, alltid hade koll på vad som skulle hända.
Mycket trevlig, glad och social. Svarar på allt man undrar över. Känner bra till och är kunnig i området på basungatan.
Hon var en mycket trevlig positiv enegisk tillmötesgående Fixade mina önskemål..
Josephine är en toppenmäklare! Hon lotsade oss genom hela försäljningen och peppade oss när det ibland kändes motigt. Alla frågor vi hade tog hon reda på genom att ringa till ”halva” Sverige. Hon levererade och vi var trygga genom hela processen. Rekommenderar henne varmt!
Trevlig och alltid glad. Snabb återkoppling på våra frågor och funderingar.
Positiv o bra kontakt. Hjälpsam och tillgänglig. Var på gott humör hela tiden. Bra planering och struktur i försäljningsprocessen. Hoppas hon kan hjälpa till med deklarationen på samma sätt
Mycket pålitlig & oerhört bra på att uppdatera. Bra på att medla mellan säljare/köpare. Mycket bra kännedom om området & hur marknaden ligger till. Rekommenderas varmt!