HusmanHagberg Kungälv

HusmanHagberg Kungälv

A part of HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSevenYears
Call 0303-25 28 20 Share

Välkommen till HusmanHagberg Kungälv! Kungälv är en av västra Sveriges mest expansiva kommuner med bra kommunikationsmöjligheter till Göteborg, tack vare pendeltåg och expressbussar. Vi är en kommun som växer helt enkelt och bostäder måste förmedlas. Fria från bank och försäkringsbolag ser vi alltid till dig som kund och ditt...

644 omdömen om HusmanHagberg Kungälv

Sedan starten hos Reco 2019

Lars Stefan L
Sold a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

I processen med att sälja vårt hus har HusmanHagberg och Cliff Wass motsvarat våra förväntning på absolut bästa sätt och kan varmt rekommenderas.

Linda O
Kärna

Mycket positiv, stort engagemang, vänlig, tillmötesgående, villig att förklara allt, engagerad.

Anders K
Sold an apartment with Kenan Ibishi a part of HusmanHagberg Kungälv
Bohus

Kenan är en lugn kille som inget förtroende samt känns genuin och proffsig i sitt uppdrag

Alice Marika J
Kärna

Simon är en seriös mäklare som tar uppdraget på allvar. Man kan lita på Simon.

Cecilia Gudrun R
Romelanda

Simon är inlyssnande och samtidigt trygg och proffisionell att ge stöd och vägledning. Kontinuerlig dialog där vi som säljer får vara delaktiga i processen. Aktiv och ser till att det blir många visningar och det kom folk på alla trots att det nu är en svår marknad att sälja hus på. Tack Simon från första samtal, värdering, uppstart och nu sålt, du är en klippa.

Arben K
Bought an apartment with Kenan Ibishi a part of HusmanHagberg Kungälv
Bohus

Han är väldigt bra , noggrann, tydligt och hjälpsam

Lothar W
Komarken

William är mycket tillmötesgående och lätt att ha att göra med. En mäklare som man gärna rekommenderar.

Lars Magnus R
Romelanda

Vi har blivit väldigt väl bemötta sedan vi bestämde oss för att kanske sälja för två år sedan. När vi väl bestämde oss gick det undan så ingen lätt sitts att vara mäklare i. Vi hade inte förväntat oss en så trög marknad så här kom utmaning nummer ett gå inte ut för högt, senare en sänkning av utgångspris men jag har upplevt tryggguidning hela vägen. Jag fick inte riktigt vad jag ville men det beror på marknaden och inte mäklaren. Jag är jättenöjd med affären och dom nya ägarna och kan varmt rekommendera Simon till andra som går i tankar att sälja eller köpa.

Niklas N
Centrum

Mycket smidigt och bra mäklare!

Åsa Ö
Bought a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Toppen! Trevlig och engagerad och hjälpsam!

Jakob A
Jordliden

Bra och smidig köpupplevelse. Mäklaren hjälpte till att ordna förhandsvisning av boendet vilket var tacksamt.

Gunnel A
Centrum

Trevlig, kunnig, saklig. Personlig men på en lagom nivå. Inget överdrivet försäljnings ”snack”

Mats A
Centrum

Personlig i sin framtoning och med en positiv attityd. Balansen mellan att vara för positiv och tillräckligt/lagom positiv är viktig så det inte blir konstlat. William klarade det bra.

Christer S
Komarken

William lyssnade på vad jag hade för behov i samband med försäljningen av lägenheten. Jag kände mig helt trygg och lotsades genom de olika stegen. Mina förväntningar infriades då William lyckades med en bra försäljning och han lyfte fram bostadens värde mm för köparen också vilket gjorde att det blev lyckat för alla inblandade. Skulle jag sälja i framtiden vet jag vem som får,uppdraget.

Ionela-Romana G
Sold a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Vi hade en väldigt bra upplevelse med Cliff när vi sålde vårt hus. Samarbetet fungerade smidigt och professionellt från första början. Han höll oss alltid informerade om nästa steg och såg till att vi var uppdaterade under hela processen. Cliff visade stor flexibilitet och professionalism, vilket gjorde allt mycket enklare för oss. Vi uppskattade verkligen hans stöd och rekommenderar honom varmt till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare.

Sebastian N
Komarken

Trevligt bemötande och snabba och bra svar när man hade frågor

Johan K
Komarken

Proffsig lyhörd lokal mäklare med mycket god kännedom om området

Daniel P
Centrum

William Olsson är en kunnig, engagerad och pålitlig mäklare som jag varmt rekommenderar. Han höll mig uppdaterad genom hela processen, var alltid tillgänglig och skapade en trygg känsla från start till mål. Tack för ett bra jobb William!

Silvo I
Tveten

Proffsig bemötande saklig, klart bäst mäklare i Kungälv👌

Julia B
Tveten

Kan inte annat än rekommendera William som mäklare, bra kommunikation och fick sålt min lägenhet snabbt.

Maj-Louise H
Tveten

Mycket bra! Ett mycket trevligt positivt bemötande, proffsigt och förtroendeingivande, och ett skickligt arbetssätt kring organisering och planering av processen gör att man som kund känner sig trygg och väl omhändertagen.

Niklas Lorens W
Sold a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Trevlig och positiv mäklare med huvudet på skaft. Ordning och reda 😀

Sven Markus M
Sold a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Bra engagemang och höll en uppdaterad under hela processen

Eva A
Wrote about HusmanHagberg Kungälv

Måste tacka Sara för ett professionellt bemötande och tryggt tillvägagångssätt! Sara "höll mig i handen" hela vägen till försäljning och svarade på mina frågor snabbt och effektivt! Rekommenderar varmt detta företag och tackar för ett gott samarbete! Mvh Eva Augustinsson

Offensive content
Choose a reason:
Mathilda O
Ytterby

Vi har varit väldigt nöjda med William som mäklare. Han har varit snabb på att svara och även lyssnat in vad vi vill få ut av vår försäljning och gjort sitt allra bästa. Han är duktig på att bemöta människor på ett trevligt och kommunikativt sätt. Jag rekommenderar verkligen att anlita William som mäklare!

Pontus B
Ytterby

Mycket hjälpsam och lätt att komma i kontakt med. Både sålde och köpte genom honom

Annika Gunhild S
Bought a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Cliff är trevlig,kunnig och lätt att nå. Jag är supernöjd med Cliff som fastighetsmäklare i min hus affär. Absolut bästa betyg.☀️

Erik W
Ytterby

Glad och trevlig, lätt att ha att göra med.

Victor Pierre Lars O
Wrote about HusmanHagberg Kungälv

Blev bra bemött från första början och kände snabbt ett förtroende för Sara Lukenda. Professionell, hjälpsam och informativ. Skulle rekommendera.

Offensive content
Choose a reason:
Lars Peter L
Ytterby

Simon är mycket professionell och lyhörd mäklare, kunnig trevlig och tillmötesgående i alla avseenden. Vi är mycket nöjda med hur Simon har hjälpt oss att genomföra denna affären, dessutom gick det ganska fort att hitta rätt köpare, vilket beror på hur Simons känsla för sitt yrke.

Martina Irene L
Ytterby

Simon tog väl hand om oss genom hela försäljningen. Vi hade en bra dialog och han var lätt att få kontakt med och svarade på alla våra ”dumma” frågor lugnt och bra. Har inget att klaga på.

Elisabeth W
Centrum

Jag har både sålt och köpt av William och varit lika nöjd varje gång! Han har hög service, kunnig och engagerad! Kan varmt rekommendera honom

Omid N
Komarken

Wilam är väldigt hjälpsam och finns alltid tillgänglig. Han är ärlig, trevlig och hjälper kunden på ett bra. Enda nackdelen med Wilam att han är långsam med att överföra handpenningen till kunden eftersom jag har sålt lägenheten för ca mer än 2 veckor sedan men har ej fått handpenning ännu vilket är tråkigt

Frida Åsa Matilda R
Munkegärde

Mycket engagerad och tillgänglig och otrolig med människor, både kunder och mig som nervös säljare 😊

Anna S
Olseröd

William är professionell, kunnig och en engagerad mäklare som inte bara försöker sälja en bostad. Han har ett behagligt sätt och ett avslappnat bemötande, han bjuder på sig själv och är mycket lätt att diskutera och samtala med angående försäljningen.

Oscar B
Munkegärde

William kändes inte riktigt fokuserad på uppdraget. Det verkade som att han hade mycket privat som tog tid och energi, vilket påverkade hur saker sköttes. Det blev fel i annonsen, han var svår att nå och lovade saker till köparen som vi inte hade pratat om. Försäljningen blev stökig – även efter att affären var klar. Martin, som var säljkoordinator, var däremot väldigt proffsig och gjorde ett riktigt bra jobb!

Andreas D
Ytterby

Cliff är en kanonkille! Seriös och har bra koll.

Didrik Zakarias H
Bought a house with William Olsson a part of HusmanHagberg Kungälv
Kareby

Supergullig och trevlig! Nu har jag köpt/sålt vad bostäder jag skall, annars hade jag vetat vart jag skulle hört av mig.

Maria M
Ytterby

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Cliff. Han gör alltid sitt bästa för att kommunikationen ska vara tydlig och transparent för båda parter. Han är engagerad, tillgänglig och pålitlig. Vi har upplevt honom som ärlig och professionell genom hela samarbetet. Vi kan varmt rekommendera honom.

Marie Susanne H
Sold a house with William Olsson a part of HusmanHagberg Kungälv

Bra proffsigt möte Lugn strukturerad och okomplicerad mäklare och framförallt inte gåpåig försäljare. Känns tryggt för mig som säljare och köpare

Anders J
Bought a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Proffsigt och trevligt bemötande. Kan starkt rekommendera Cliff.

Josefine J
Bought a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Helt klart den härligaste mäklaren jag har träffat genom alla visningar vi varit igenom innan vi hittade hem ♡

Pontus B
Kareby

Väldigt hjälpsam och duktig. Mycket nöjda

Helena Marie B

Mycket professionell och trevlig

Amanda E
Bought a plot with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv
Romelanda

Mycket hjälpsam och trevligt bemötande! Snabba svar och väl insatt i vårt tomtköp.

Karin T
Bought a house with William Olsson a part of HusmanHagberg Kungälv
Kareby

Förtroendeingivande, kunnig, ambitiös och trevlig! Lätt att få tag på och svarar på alla frågor!

Christian E
Bought a plot with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Erfaren och duktig mäklare! Kan rekommendera 👍

Monica Carina N
Komarken

Det är en svår tid för säljare och mäklare. William gjorde allt, för att hjälpa mig till 100% Tack!!!

Martina L
Bought a house with Cliff Wass a part of HusmanHagberg Kungälv

Seriös och bra mäklare som gör det allra bästa för både köpare och säljare!

Jesper P
Centrum

Mycket bra. Tack för en god dialog