Kenan Ibishi

HusmanHagberg Kungälv
4.6
Affärer senaste året

Kenan Ibishi är mäklare på HusmanHagberg Kungälv

Kenan Ibishi har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Kenan Ibishi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.6. Kenan Ibishi har haft 24 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

140 omdömen om Kenan Ibishi

Sedan starten hos Reco 2022
Ali H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Ibishi en del av HusmanHagberg Kungälv
Centrum

Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av Kenan . Professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl informerad från första kontakt till avslutad affär.

Tammar J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Ibishi en del av HusmanHagberg Kungälv
Centrum

Kenan är en exceptionell mäklare. Lyhörd och håller en uppdaterad. Han gör sitt yttersta för att få sin klient nöjd. Jag är mycket nöjd från starten av processen till slutet.

Monica G
Ytterby Centrum

Väldigt bra bemötande och uppfyllde mina förväntningar. Snabb på att svara på frågor och tydlig kommunikation.

Jesper B
Centrum

Uppriktig, lätt att ha att göra med. Inget krångel.

Nadin A
Olseröd

Engagerad och kunnig mäklare. Rekommenderar

Lisbeth A
Centrum

Kenan är mycket engagerad och han har ett personligt bemötande. Han svarar snabbt på telefon,sms och mail och bokar möten utan dröjsmål. Kenan är seriös och vill att båda parter ska vara nöjda med försäljning/köp. Vi fick möjlighet att gå igenom lägenheten innan köp en extra gång. Dessutom gav han oss möjlighet att titta på lägenheten tillsammans med hantverkare, som ska göra lite renoveringsarbete. Vi har känt oss trygga med köpet.

Stig Rustan Torbjörn A

Engagerad, kreativ, serviceminded

Svar från Kenan Ibishi

Tack för ert fina omdöme! Det glädjer mig att ni är nöjda med mitt arbete!

Rickard H
Köpte sitt hus med hjälp av Kenan Ibishi en del av HusmanHagberg Kungälv
Tveten

Trevlig och enkel att ha att göra med. Inte haft så mycket kontakt med honom.

Micaela E
Sålde sitt hus med hjälp av Kenan Ibishi en del av HusmanHagberg Kungälv
Tjuvkil

Fantastiskt bra! Lyhörd, engagerad och svarade snabbt oavsett dag. 5 av 5. Kunde inte haft bättre mäklare till våran försäljning!

Maria E
Grinden

Jag blev väldigt väl bemött av Kenan och kände förtroende, vilket känns tryggt i en så stor affär som ett bostadsköp är. Allt gick smidigt och jag är nöjd🌸

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Johnny Y
Kungälv Centrum

Har ingen större erfarenhet av bostadsköp men Kenan gjorde att vi kände oss mycket trygga!

Ingela K
Marstrand

Jag har varit mäklare i USA över 30 år och äger mitt eget mäklarföretag nu. Så jag har hög standard när det kommer till mäklare. Jag måste säga att Kenan gick över mina förväntningar! Väldigt kunnig direkt och snabbt till hjälp.

Britta P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Ibishi en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Marstrand

Bra med konrinuerlig kontakt om hur försäljningen fortgår. Trvligt bemötande. Lyhötd

Johan A
Olseröd

Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare. Fick oss att känna oss trygga inför vårat första bostadsköp!

Pontus A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kenan Ibishi en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

super trevlig. det enda problemet var tillgänglighet. svår att få tag på ibland.