Fastighetsbyrån Kungälv

Fastighetsbyrån Kungälv

• BadgeThirteenYears
1 230
Ring 0303-645 50 Dela

Välkommen till Kungälv! Här i kustkommunen och småstaden vi älskar finns grönskande promenadstråk, både söta och salta bad, idrottsanläggningar, shopping och trevliga caféer. Här lever och verkar vi och Fastighetsbyrån har funnits här i över 40 år, vi har alltså riktigt bra koll på Kungälv. Vi vill ligga i framkant nu när...

1230 omdömen om Fastighetsbyrån Kungälv

Sedan starten hos Reco 2013

Eva N
Kareby

Allt har gått jätte smidigt från annons till försäljning och har haft ett väldigt trevligt bemötande.

Kasun A
Kareby

We recently purchased a new home, and we are extremely happy with the support we received from Jane throughout the entire process. From our very first interaction, Jane was welcoming, professional, and easy to work with. What stood out the most was her transparency and honesty. As buyers, we always felt well-informed and comfortable trusting her guidance. She communicated clearly and openly, making us feel confident in every step of the purchase. Her responsiveness was exceptional. We had a lot of questions along the way—often...

Ronja L
Kungälv Centrum

Väldigt trevlig och kunnig mäklare!

Ishani R
Kareby

Precis som hon förväntar sig att få fem stjärnor förtjänade hon det verkligen. Hon har varit transparent från början och gjort processen mycket enklare och smidigare för både köpare och säljare. Fantastiskt jobb Jane, fortsätt med det goda arbetet. Highly recommend!

Maria Å
Kungälv Centrum

Kunnig och proffsig. Har hjälpt oss hela vägen.

Björn Å
Kungälv Centrum

Jättebra mäklare och trevlig tjej.

Leif A
Kungälv Centrum

Verkar kunnig i sin yrkesroll, positiv och kundvänlig bra bemötande.

Roger A
Kungälv Centrum

Mycket bra bemötande tydlig med beskrivningen

Olof B
Kareby

Snabbt och smidigt. Rekomenderar stark!

Sofia P
Romelanda

Vi fick väldigt bra stöd av Emma rakt igenom försäljningsprocessen. Vi hade väldigt tät kommunikation vilket gav en stark känsla av engagemang från hennes sida. Hon är både kunnig och tydlig. Rak i kommunikationen vilket kan upplevas hårt men som gör det hela så mycket enklare och gör att missförstånd kan undvikas. De gånger vi tyckte olika lyssnade hon noga till våra argument och det resulterade i att hon antingen ändrade sig eller tydligare förklarade sina egna argument. Vi skulle gärna anlita henne igen!

Magnus T
Köpte sitt hus med hjälp av Linda-Marie Valfridsson  en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Tjuvkil/ Lycke

Trevlig, korrekt och snabb med att få fram den information man saknar - väldigt nära fullt betyg.

Jonas K
Sålde sitt hus med hjälp av Linda-Marie Valfridsson  en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Ytterby

Linda-Marie har varit väldigt tillmötesgående och vi kände att hon var rätt från början. Allt flöt på precis som det skulle och vi litade på det hon sa och gjorde, så rekommenderas varmt!

Josefin K
Ytterby

Linda-Marie har varit fantastisk genom vår hus försäljning, proffisionell och pålitlig och fint stöd till oss...kan varmt rekomnedera henne och skulle inte tveka om vi är i behov mäklare att kontakta Linda-Marie igen.

Andréa K
Ytterby

Super nöjda med våran affär! Gick snabbt och smidigt!

Andréa K och Linda-Marie V gillar detta
Svar från Linda-Marie Valfridsson

Det är lätt när det är rätt! :) Stort grattis igen och tack för din feedback.

Tommy J
Rörtången/ Ödsmålsmosse

Emma har varit super trevlig under hela processen. En positiv och engagerad mäklare.

Svar från Emma Taaning

Tusen Tack Tommy för fint omdöme! Stort lycka till med nästa steg.

Annika J
Rörtången/ Ödsmålsmosse

Vi är väldigt nöjda med Emma, hon är driven , super trevlig, vi har känt oss trygga igenom hela processen med försäljningen.

Svar från Emma Taaning

Tack annika för fina ord och fint omdöme! Jag uppskattar att du tog dig tid att svara :)

Tobias H
Diseröd

Mycket trevlig , proffsigt arbets. Lätt att prata med.

Christian A
Tjuvkil/ Lycke

Att ha Linda-Marie som mäklare är toppen, hon går verkligen all in i uppdraget och försöker få det bästa resultatet för samtliga parter. Rekommenderar henne starkt

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack Christian för ditt fina omdöme & för förtroendet! Stort lycka till framöver!

Ulrika B
Kungälv Centrum

Vi är väldigt nöjda med Emma som mäklare. Hon höll tajt kontakt med oss hela vägen igenom försäljningen och var kunnig om både tekniska förutsättningar för huset och regelverk mm koppat till mäkleriet. Kändes som hon tog hand om både oss och intressenter och höll uppe takten i processen. Mycket serviceinriktad. Varmaste rekommendationer

Svar från Emma Taaning

Tack Ulrika! Ett sant nöje att få vara er till hjälp!

Kim B
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Taaning en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kärna

Super rakt igenom. Kunnig, pålitlig, trygg, lugn och oerhört hjälpsam. Så nöjda och glada vi haft Emma genom allt det här 🥳🥰

Svar från Emma Taaning

Tack Kim för fint omdöme! Jag hoppas ni skall trivas.

Klara B
Kareby

Jane är Engagerad och lyhörd med en go personlighet

Lisa A
Ulvegärde

En rak, ärlig och väldigt ödmjuk mäklare. Tar sig tid att förklara hela köp processen, hjälper till med mer än mäkleriet. Noggrann. Hela processen har gått smidigt från visning till dagen för att skriva papper. Skulle definitivt rekommendera Jane!

Abeer A
Ulvegärde

Superbra mäklare! Jättenöjd med försäljningen av vårt hus. Hon var jätteduktig på att hålla kontakten och informerade oss om allt som hände, hela vägen från start till slut. Professionell och rekommenderas varmt!

Anna-Karin J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Taaning en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Emma är lugn, trygg, kompetent och proffsigt guidar hon dig säkert genom köpet.

Svar från Emma Taaning

Tack Anna-Karin för ett fint omdöme! Så roligt att få vara med och hitta ditt nya hem!

Cato G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Taaning en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Vi är väldigt nöjda med Emma! Hon har varit engagerad, professionell och lyhörd genom hela processen. Extra imponerande var hur hon tillsammans med sina kollegor arbetade fram en genomtänkt strategi för vår försäljning. Det kändes tryggt från start till mål! Vi kan varmt rekommendera henne.

Svar från Emma Taaning

Tack Cato för ett strålande omdöme! Så roligt att komma i mål med gott resultat!

Christian B
Kungälv Centrum

Trevlig och proffsig. Har koll på läget. Snabb med att ta reda på information vid funderingar.

Monica Elisabeth H

Mycket följsam och lyhörd mäklare. Linda-Marie är mån om att försäljning och köp ska bli bra för både säljare och köpare och duktig på att göra förarbete inför visningar. Hon ringde runt till de anmälda och fick båda parter att känna sig informerade och trygga. Jag rekommenderar verkligen Linda-Marie som mäklare.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack snälla Monica för fina ord :) ...& stort grattis även till köp av ditt nya hem. Stort lycka till!

Malin L
Tjuvkil/ Lycke

Så nöjd med Emma! Efter en långdragen försäljningsprocess löste det sig när hon tog över. Positiv, kunnig och alltid med nya idéer. Rekommenderar henne till alla som ska sälja ☺️

Svar från Emma Taaning

Tack Malin för fint omdöme, väldigt roligt att kunna komma i mål med er försäljning!

Malin K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linda-Marie Valfridsson  en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Marstrand

Linda-Marie har känts trygg och professionell genom hela köpet. Har stöttat vid uppkomna frågor och funderingar. Så nöjd!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack för fin feedback! Hoppas du kommer trivas på "ön"... :)

Mats H
Diseröd

Emma är seriös, noggrann och kunnig. Hon har styrt försäljningsprocessen på ett utmärkt sätt, och varit ett stort stöd. Det har varit en värdefull trygghet när jag skulle sälja mitt hus.

Svar från Emma Taaning

Tack Mats för att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme och kommentar!

Hanna R
Ytterby

Vi är väldigt nöjda med vår försäljningsprocess tillsammans med Linda‑Marie. Hon har varit otroligt hjälpsam och stöttande genom hela resan. Det tog tid innan vi var redo att trycka på knappen, men tack vare hennes tålamod, engagemang och goda råd kände vi oss trygga när det väl var dags. Själva försäljningen gick sedan mycket smidigt. Vi kan varmt rekommendera Linda‑Marie.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Otroligt roligt att få följa med på både er köp- & säljresa. Att vara i kontroll över sin försäljning genom att förbereda i god tid hjälper till att minska stressen när man väl hittar rätt så det var rätt väg att gå. :)Tack för förtroendet samt för superfina ord.

Erik G
Brattön

Linda -Marie tog över uppdraget från en kollega som tog pappaledigt. Hon satte sig in i vårt uppdrag snabbt och gav ett väldigt positivt och professionellt intryck. Vi hade många samtal över tid då vi inte hade någon brådska att sälja utan väntade tills rätt läge infann sig. Genom hela processen har Linda-Marie uppdaterat oss kontinuerligt om läget och vi har fört dialog om nästa steg ända fram till kontaktskrivning. Jag kan verkligen rekommendera Linda-Marie som ansvarig för försäljning av bostad då hon besitter stor kunskap samt lokalkännedom i Kungälvstrakten.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tusen tack Erik för ditt fina omdöme. Har uppskattat vårt samarbete. Bra teamwork! :)

Angelica B

Linda-Marie är väldigt proffsig och ändå personlig i sitt bemötande. Vi kände fullt förtroende för henne i affären. Kan varmt rekommendera att anlita henne.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tusen tack för ditt fina omdöme. Stort lycka till med allt!

Christian B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Taaning en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kode

Proffsig och trevligt. Det märks tydligt att hon är erfaren.

Svar från Emma Taaning

Tack Christian, och tack för förtroendet!

Martina N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Taaning en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kode

Nöjd. En smidig och okomplicerad köp-upplevelse. Emma gav ett fint och professionellt intryck, var trevlig och tydlig i kontakten. Snabb återkoppling och målfokuserad! Själva köpprocessen gick väldigt snabbt och smidigt till

Svar från Emma Taaning

Tack Martina för ett fint omdöme, jag önskar dig varmt lycka till med din nya bostad!

Anna-Karin F
Ytterby

Effektiv process med Linda-Marie! Bra känsla för området!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack Anna-Karin! Lycka till på er fortsatta resa.

Miroslav K
Tjuvkil/ Lycke

Lätt att samarbeta och svarar så fort hon kan på alla frågor.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

TACK för ditt omdöme och för att jag får vara en del av er bostadsresa. Lycka till!

Hana R
Kungälv Centrum

Jane Isaksson på Fastighetsbyrån Kungälv upplevde jag som både trevlig och professionell. Hon var duktig på sitt arbete, svarade tydligt på alla frågor och var alltid hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig trygg med hennes engagemang och bemötande.

Jan-Inge D
Kungälv Centrum

Jane har varit engagerad, tillmötesgående. Man har blivit sedd o hörd. Upplevelsen är att hon är mycket kunnig på det hon gör som mäklare. Hon har verkligen ställt upp för oss när det gäller vår försäljning eftersom vi har bott på annan ort under försäljningen

Maud B
Kärna

Hon är en superbra mäklare lyhörd och lyssnade på vad jag tyckte och tänkte respekterade mig och mina tankar .Hon levde upp till mina förväntningar med råge och noga med att stämma av och informera Jag blev otroligt bra bemött och superbra mäklare skulle rekommendera henne om nån behöver hjälp

Svar från Emma Taaning

Tack Maud för ett fint omdöme och tack för förtroendet!

Kazem H
Kungälv Centrum

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av samarbetet med Jane Isaksson på Fastighetsbyrån i Kungälv. Hon har varit professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Jane har visat stor kunskap om marknaden och varit lyhörd för våra behov, vilket har skapat en trygg känsla från start till mål. Kommunikationen har fungerat smidigt, och hon har alltid varit tillgänglig för frågor och uppföljning. Hennes noggrannhet och driv har verkligen gjort skillnad, och jag har känt mig väl omhändertagen genom hela affären....

Patrik R
Ytterby

Trevligt och kunnigt bemötande.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Uppskattar ditt omdöme! Tack! Gläds åt att jag får vara med i både sälj- & köpar resan. Det kommer bli såå bra!

Sofie M
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Taaning en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Tjuvkil/ Lycke

Emma är en mycket noggrann, genuin och lösningsorienterad mäklare. Hon skapade en stark känsla av trygghet genom hela processen.

Svar från Emma Taaning

Tack Sofie för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse. Stort lycka till!

Dinuka Rusiru R
Duvesjön

We had a great experience with Linda‑Marie Valfridsson at Fastighetsbyrån Kungälv. She was professional, responsive, and truly engaged throughout the entire process. Her clear communication, honest advice, and personal commitment made everything feel smooth and reassuring. We highly recommend Linda‑Marie to anyone looking for a reliable and dedicated real estate broker.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Wow! Thank you for taking the time to give feedback and for your kind words. It has been a true pleasure! Hope you will enjoy your new home. Best of luck!

Mikael S
Duvesjön

Helt OK hon lyssnade in på mina behov och skötte sitt uppdrag på ett bra sätt för att leverera på xrm.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack Mikael för ditt omdöme och för att du tar dig tid. Och tack för förtroendet att hjälpa dig vidare...lycka till fortsatt!

Louise L
Kungälv Centrum

Mycket nöjd med Jane, proffsig och bra bemötande.

Annie E
Kärna

Linda-Marie kändes väldigt trygg och inlyssnande, hon förklarade hur allt kommer gå till på ett pedagogiskt sätt vilket uppskattas som första gångs köpare. Hon var snabb på att svara på frågor, både på mail och telefon, och var alltid väldigt trevlig.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack snälla för fint omdöme. Så roligt att få vara med i denna stora & viktiga livhändelse. Stort lycka till!

Linnéa E
Kärna

Linda-Marie var varm, välkomnande och tydlig i sin kommunikation. Hon fanns tillgänglig och svarade på alla relevanta frågor. Rekommenderas varmt!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Vad glad jag blev att läsa detta! Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett fint omdöme. Ser fram emot att få följa er resa i detta mysiga hus!

Fredrik J
Kärna

Professionell och hjälpsam. Klara besked och snabb kommunikation.

Svar från Emma Taaning

Tack för förtroendet och tack för fint omdöme!

Katarina B
Kärna

Hon är proffesionell, kunnig, rak och rättfram men även lyhörd. Tog hand om vår försäljning på ett mycket bra sätt.

Svar från Emma Taaning

Tack Katarina för att du tog dig tid att lämna omdöme, det har varit ett nöje att få hjälpa er!