Fastighetsbyrån Kungälv

Fastighetsbyrån Kungälv

• BadgeTenYears
4.8
Ring 0303-645 50 Dela

Välkommen till Kungälv! Här i kustkommunen och småstaden vi älskar finns grönskande promenadstråk, både söta och salta bad, idrottsanläggningar, shopping och trevliga caféer. Här lever och verkar vi och Fastighetsbyrån har funnits här i över 40 år, vi har alltså riktigt bra koll på Kungälv. Vi vill ligga i framkant nu när...

855 omdömen om Fastighetsbyrån Kungälv

Sedan starten hos Reco 2013

Hillevi N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefin Andersson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Josefin är trevlig och mjuk i sitt bemötande. Hon är inlyssnande, förstående och upplevs kunnig. Snabb i sina kontakter, vilket uppskattas!

Ibrahim S
Kungälv Centrum

Han är väldigt trevligt och omtänksam person. Vad jag förväntade mig var att hitta en bostad som passar mig och det har han hjälpt mig.

Fanny N
Kode

Toppen, vart till stor hjälp i vårt husköp!

Vilgot S
Köpte sitt hus med hjälp av Kenan Ibishi en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kode

Kenan tar både säljaren och köparens intressen i beaktning. Om jag skulle beskriva Kenan som mäklare skulle det vara Motiverad.

Inge A
Kode

Proffsig, vänlig, saklig, som sagt han har allt en mäklare ska ha. Tack för all hjälp.

Helena G
Marstrand

Fantastisk mäklare med en fingertoppskänsla som gör att man får förtroende för Josefin. . Snabb återkoppling & god kunskap om projektet.

Elisabeth G

Trevlig och hjälpsam . Gett förslag och idéer

Berit D
Köpte sitt hus med hjälp av Kenan Ibishi en del av Fastighetsbyrån Kungälv

Proffsigt. MVH Berit Dahllöf gm Staffan Allén

Johansson Ove J
Kareby

Duktig, påläst och trevlig. Svarade alltid när man kontaktade honom och duktig på att återkoppla. Ingen stress vid visning.

Erik K
Tjuvkil/ Lycke

Tydlig och bra i kontakten. Lugn igenom hela processen. Tack så mycket för denna gång!

Nadia E
Komarken

Mycket bra bemötande. Han vet vad som förväntas av honom och levererar det. Han är skicklig och läser av snabbt kundens önskemål/ behov. Snabb, saklig och man får ett förtroende direkt för honom. Återkopplar snabbt och visar engagemang. Jättenöjd! Anlitar gärna honom när jag ska sälja/ köpa igen.

Björn S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefin Andersson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Marstrand

Josefin är mycket sympatiskt, effektiv och engagerad. Hon har ombesörjt två affärer för oss och vi är mycket nöjda med hela förloppet i hennes hantering båda.

Daniel S
Romelanda

En erfaren mäklare som har koll på läget.

Anna P
Sålde sitt hus med hjälp av Carolina Zanders en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kärna

Bra koll på läget. Trots dålig marknad blev huset sålt.

Josefine J
Ullstorp

En bra och trygg mäklare som var lätt att kommunicera med som gjorde att vår bostadsaffär kändes bra från början till slut!

Hans S
Kärna

Hon är väldigt insatt i sitt arbete trevlig och snabb med ny info hela försäljningen med annons bilder mm har varit bra

Dan Bertil S
Kärna

ett trevligt bemötande och väldigt proffsig.

Sofia B

Kompetent och trevlig. Snabb återkoppling

Igor I
Skepplanda

Ted hjälpte oss på alla sätt. Hans professionalism och transparens hjälpte oss att köpa vårt nya dröm hus.

Svar från Ted Gustafsson

Tack Igor! Jättekul att få hjälpa er att köpa ert drömhus!

Sandra H
Sålde sitt hus med hjälp av Ted Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Skepplanda

Vi fick en bra känsla av Ted redan vid första mötet. För oss kändes det viktigt att ha någon som vi litade på, eftersom det var vår första husförsäljning. Ted har verkligen levt upp till våra förväntningar - proffsig, kompetent, trevlig och hjälpsam. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Ted Gustafsson

Stort tack Sandra! Jag är mycket glad att jag fick hjälpa er med er första husförsäljning!

Alejandra O
Skepplanda

Ted var underbar på sitt jobb och vi är väldigt glada över att få börja livet i vårt nya hus. Tack så mycket 😊

Svar från Ted Gustafsson

Tack så mycket Alejanda! Jag tror att ni kommer att trivas i många år i det fina huset ni köpt!

Anton H
Sålde sitt hus med hjälp av Ted Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Skepplanda

Ted är ett proffs, både i hur han jobbar och hur han är som person. Efter vårt första mötet med Ted fick jag bara bra känslor, han är trevlig, rak och ärlig! Precis vad jag vill ha hos en mäklare!

Svar från Ted Gustafsson

Tack ska du ha Anton! Jag hoppas att ni snart hittar ert drömhus i Ljungskile!

Hussein A
Komarken

Otroligt bra bemötande av Kenan. Kenan ordnande en smidig affär på lägenheten. Han lägger sin tid på sina kunder och gör köpupplevelsen bekväm och enkel.

Stefan A
Komarken

Noggrann att följa reglementet men även att följa kundens önskemål. Fixade min bostadsförsäljning på ett väldigt bra sätt

Peter J
Ullstorp

Blev bemött på ett bra sätt och Josefin levde upp till det vi hade bestämt och skötte allt utmärkt.

Viktor B
Kungälv Centrum

Duktig på sitt jobb, genomförde allt smidigt.

John A
Komarken

Kenan är en fantastisk mäklare som har allt. Lätt att prata med och otroligt trevlig. Lyssna på hans råd och se alltid till att ha välstylad och välstädat vid varje tillfälle.

Marielle H
Kareby

Alltid tillgänglig, kunnig och mycket trevlig. Skulle verkligen anlita henne igen.

Katrin E
Sålde sitt hus med hjälp av Carolina Zanders en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Allt har fungerat fint. Hon har varit väldigt ambitiös och duktig på att höra av sig.

Emma S
Tjuvkil/ Lycke

Mycket kunnig och trevlig mäklare!

Ulla-Britt H
Kungälv Centrum

Jag tycker han har gjort ett mycket bra jobb.

Linus F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Zanders en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Ytterby

Väldigt duktig mäklare! Har alltid varit tillgänglig för frågor och skött många kontakter åt oss! Det är första gången jag och min sambo köper en bostad och Carolina gjorde resan mycket enklare än vad man kunde anat! 10/10! //Linus

Gunilla S
Munkegärde

Vi har träffats 2 gånger, ringer man till Josefin och hon inte kan svara återkommer hon med Mail eller ringer upp så fort hon blir ledig. Hon är positiv o hjälpsam

Dan A
Ytterby

Trevlig och hjälpsam, hon svarade på mina funderingar och frågor på ett bra sätt

Sofia B
Marstrand

Professionell och trevlig! Fixar flexibla lösningar på problem. Utmärkt för en förstagångsköpare som mig. Jag känner mig väl omhändertagen.

Hampus H
Kungälv Centrum

10/10, Trevlig & Begåvad, hade inte gått att ro i hamn utan!

Matilda G
Tjuvkil/ Lycke

Svår att få tag på, ger ingen återkoppling, upplever inte att jag fått svar på frågor, ger ett oengagerat och nonchalant intryck

Svar från Carolina Zanders

Hej Matilda, det var tråkigt att höra. Tycker att vi har haft en bra dialog under resans gång. Jag hoppas att ni kommer trivas bra i radhuset och att flytten gått bra. Mvh, Carolina

Markus M
Tjuvkil/ Lycke

Carolina var mycket hjälpsam och mycket viktig för att uppnå slutförandet av försäljningen

Patrik A
Kungälv Centrum

Jättetrevligt bemötande, positiv attityd. Hörde av sig snabbt när vi kom med frågor. Jag hade inte en längre kontakt med henne, men hon fick snabbt sålt min lägenhet och jag blev jättenöjd.

Lovisa P
Tjuvkil/ Lycke

Från visat intresse fick vi ge datum för när vi kunde gå på visning och Carolina ordnade en tid för oss på önskat datum. Vi upplevde att processen gick väldigt fort och smidigt från det att vi gick på visning till att kontraktet skrevs på och är tacksamma för det!

Eva H

Proffsigt och vänligt bemötande

Olaug Anne Elisabeth G
Tjuvkil/ Lycke

Hela köpeprocessen har varit väldigt bra och vi har känt oss trygga med vårt köp hela vägen. Vi bokade vårt nybyggda radhus hösten 2021 och flyttar snart in. Det är en lång tid som hade kunnat kännas nervös med tanke på hur mycket bostadsmarknaden ändrats under denna period men mäklaren har verkligen förstått vikten av att hålla oss köpare informerade hela tiden. Toppen!

Isabell H
Tjuvkil/ Lycke

Jättetrevlig och bra service. Bara plus.

Lennart C
Tjuvkil/ Lycke

Kunnig, informativ och lyhörd. Dessutom mycket trevlig.

Bo J
Tjuvkil/ Lycke

Hon har hjälpt till med det som behövs på ett bra och trevligt sätt

Ann-Kathrin A
Sålde sitt hus med hjälp av Jennifer Rådh en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Ytterby

Mycket bra bemötande. Förväntat att få ca 6 miljoner för vårt hus vilket inte uppfylldes Jennifer är positiv, öppen, lugn och mycket hjälpsam.

Viktor J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Rådh en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Stod alltid till hjälp och gav snabb feedback då marknaden varit knepig det senaste

Håkan A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Rådh en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Hej, Jennifer var väldigt trevlig och positiv. Var verkligen intresserad och lyhörd.

Maja J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Rådh en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

• fick väldigt fint bemötande av mäklaren • jag hade höga förväntningar och mäklaren uppnådde mina förväntningar och bättre • Jättebra upplevelse. Bra påläst om bostaden

Karin S
Kungälv Centrum

Professionell, trevlig, kunnig och bra bemötande.