Ted Gustafsson

Ted Gustafsson

Ted Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv

Ted Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Ted Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Ted Gustafsson har haft 17 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

35 omdömen om Ted Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2023
Mikael H
Diseröd

Vi upplever Ted som en väldigt trygg och engagerad mäklare. Han är påläst om bostaden liksom området runtomkring, vilket är en trygghet och självklarhet inför ett bostadsköp. Han tar sig tid att svara på alla frågor vi har och ger snabba och utförliga svar. Vi skulle varmt rekommendera Ted inför er nästkommande bostadsförsäljning! Bra jobbat Ted och tack så mycket!

Gun Z
Diseröd

Det har varit en väldigt bra mäklare som alltid återkopplat och hjälpt oss i denna viktiga process - att sälja vårt hus med förstånd

Mona Å
Duvesjön

En stor eloge till Ted Gustafsson som vi är mycket nöjda med både som mäklare och medmänniska. Han har varit lätt att få kontakt med, engagerad i sitt jobb och mycket förtroendegivande. Vi rekommenderar honom varmt som mäklare. Mona o Sune Åvall

Bo Z
Diseröd

Kunnig, intresserad, lyhörd, kommunikativ, Ted är en mäklare som man vill att en mäklare ska vara. Kommer absolut att vända oss till honom om vi ska göra nya husaffärer o givetvis rekommendera honom till andra vänner som ska sälja

Svar från Ted Gustafsson

Tack så mycket för din fina rekommendation! Jag hoppas att ni har många fina år framför er i ert nya enplanshus närmare barn & barnbarn!

Nicklas S
Aröd/timmervik

Väldigt bra tydlig och trevlig

Marica R
Aröd/timmervik

Vi har fått svar på alla våra frågor och ett kanon bemötande!

Svar från Ted Gustafsson

Stort lycka till i ert nyinköpta hus!

Inger A
Kode

Fin dialog med Ted och jag fick förtroende för honom

Svar från Ted Gustafsson

Tack! Jag hoppas att du kommer att trivas i din nya lägenhet!

Manuel A
Kareby

Väldigt nöjd med en tydlig och långsiktig planering

Svar från Ted Gustafsson

Stort lycka till i ert nya boende nu när ni kan blicka framåt mot de!

Malion H
Duvesjön

Ted har varit otrolig som mäklare! Ted upplevs mycket professionell, utifrån att han är kunnig och kompentent. Han har ett stort tålamod och har svarat på alla våra frågor utan minsta känsla av att någon fråga är dum. Ted är personlig, varm, ödmjuk, glad och trevlig. Han har visat på en stor flexibilitet och vi har upplevt honom som genuint mån om att affären ska bli bra för alla parter, med både säljare och köpares bästa i åtanke.Ted har upplevts insatt i både försäljningsobjektet och sina kunder, för att kunna leverera en fin helhetsupplevelse!

Svar från Ted Gustafsson

Tack för en otroligt fint omdöme! Jätteroligt att hjälpa er och vara en del av er bostadsresa!

Carl A
Kungälv Centrum

Jätteduktig och kunnig. Var ett stöd genom hela processen.

Svar från Ted Gustafsson

Tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen!