Ted Gustafsson

Ted Gustafsson

Ted Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv

Ted Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Ted Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Ted Gustafsson har haft 2 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-05 - 2023-08

5 omdömen om Ted Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2023
Fanny N
Kode

Toppen, vart till stor hjälp i vårt husköp!

Igor I
Skepplanda

Ted hjälpte oss på alla sätt. Hans professionalism och transparens hjälpte oss att köpa vårt nya dröm hus.

Svar från Ted Gustafsson

Tack Igor! Jättekul att få hjälpa er att köpa ert drömhus!

Sandra H
Sålde sitt hus med hjälp av Ted Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Skepplanda

Vi fick en bra känsla av Ted redan vid första mötet. För oss kändes det viktigt att ha någon som vi litade på, eftersom det var vår första husförsäljning. Ted har verkligen levt upp till våra förväntningar - proffsig, kompetent, trevlig och hjälpsam. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Ted Gustafsson

Stort tack Sandra! Jag är mycket glad att jag fick hjälpa er med er första husförsäljning!

Alejandra O
Skepplanda

Ted var underbar på sitt jobb och vi är väldigt glada över att få börja livet i vårt nya hus. Tack så mycket 😊

Svar från Ted Gustafsson

Tack så mycket Alejanda! Jag tror att ni kommer att trivas i många år i det fina huset ni köpt!

Anton H
Sålde sitt hus med hjälp av Ted Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Skepplanda

Ted är ett proffs, både i hur han jobbar och hur han är som person. Efter vårt första mötet med Ted fick jag bara bra känslor, han är trevlig, rak och ärlig! Precis vad jag vill ha hos en mäklare!

Svar från Ted Gustafsson

Tack ska du ha Anton! Jag hoppas att ni snart hittar ert drömhus i Ljungskile!