Vi har jättenöjda med Linda-Marie i vårat köpt av bostad! Hon har varit lyhörd och tillmötesgående under hela processen och allt har gått väldigt smidig för oss som köpare.
Linda-Marie Valfridsson
Linda-Marie Valfridsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Linda-Marie Valfridsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Linda-Marie Valfridsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Linda-Marie Valfridsson har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
48 omdömen om Linda-Marie Valfridsson
Vi hade en fantastisk upplevelse med Linda-Marie när vi köpte vårt hus. Hon var otroligt tillgänglig, snabb att svara och alltid vänlig och genuint engagerad. Det märktes verkligen att hon brydde sig om att vi skulle hitta rätt hem, inte bara om att göra en affär. Hennes professionalism och värme gjorde hela processen mycket enklare. Vi rekommenderar henne varmt!
Jag blir så glad och rörd av ert fina omdöme. Tusen tack för detta! Jag hoppas att ni kommer att få ett fantastiskt liv i ert nya hem!
Strålande service. Oerhört professionell, hjälpsam och trevlig mäklare!
Blir väldigt glad över att läsa/ höra detta! TACK!
Mycket trevlig mäklare, professionell på sitt jobb och mycket tydlig vilket skapar trygghet hos både köparen och den som säljer, kan varmt rekommendera Linda-Marie som er mäklare när det är dags för att sälja .
Tusen tack för förtroendet samt för dina fina ord. Stort lycka till framöver!
Linda-Marie är väldigt tillmötesgående och framförallt tillgänglig. Proffsig, men också personlig. Vi skulle absolut rekommendera henne till andra.
Stort tack Hans för fint omdöme!
Linda Marie är engagerad och kunnig i sin gebit. Lyssnande på sin klient och bemöter de frågor och behov som uppstår kring bostads försäljningen på ett professionellt agerande. Tack Linda Marie.
Hoppas att ni hittar ert nästa drömhem i närtid. Tack för förtroendet samt för dina snälla ord.
Linda-Marie är alltid korrekt,vänlig och har professionelt bemötande
Tack för möjligheten att hjälpa er vidare och för ditt omdöme!
Ett trevligt och ärligt bemötande.
Stort tack för din feedback! All lycka till fortsatt!
Blev alltid bemött på ett positivt sätt. Förväntade mig ett bra pris på fastigheten men i dessa tider fick jag backa en del. Linda-Marie Valfridsson har alltid bemött mig på ett positivt sätt. Hon har bevakat mitt ekonomiska intresse på ett bra sätt.
Tack för förtroendet och för din feedback. Det blev bra till slut! Hoppas du kommer att trivas med ditt nya...
Linda-Marie är en trygg och jordnära mäklare som är mån om att se till att både säljare och köpare känner sig lugna i en viktig och stor förändring.
Tack Emma för fin feedback. Stort lycka till framåt!