Linda-Marie Valfridsson

Linda-Marie Valfridsson

Linda-Marie Valfridsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv

Linda-Marie Valfridsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Linda-Marie Valfridsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.9. Linda-Marie Valfridsson har haft 36 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

54 omdömen om Linda-Marie Valfridsson

Sedan starten hos Reco 2023
Malin A
Köpte sitt hus med hjälp av Linda-Marie Valfridsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kärna

Väldigt proffisionell och gör det lilla extra för att allt ska kännas tryggt och bra! Rekommenderar verkligen Linda-Marie Valfridsson!

Helena Maria E
Sålde sitt hus med hjälp av Linda-Marie Valfridsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Kungälv Centrum

Linda-Marie är en driftig lyhörd positiv mäklare. Det känns som om hon gör sitt yttersta. Jag är jätte nöjd

Helena Maria E och Linda-Marie V gillar detta
Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack snälla Helena för fin feedback! Stort lycka till med ert nya, spännande steg...Modiga!!! :)

Melinda K
Kärna

Vi träffade Linda-Marie på visningen av huset som nu är vårt hem. Vi fick ett gott intryck utav henne direkt, hon mötte oss på exakt det sätt som vi vill bli bemötta på visningar. Hon var välinformerad om bostaden och svarade på de frågor vi hade efter att vi i lugn och ro fått utforska bostaden. Efter denna positiva upplevelse valde vi Linda-Marie för försäljningen utav vår bostad. Vilket vi inte ångrat en dag! Otroligt proffsigt bemötande med en personlig touch. Iom att vi sålde när marknaden inte var som bäst tog försäljningen...

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Denna typ av feedback gör att alla kvällar, helger och timmar som insats är värt ALLT! Tusen tack för fantastiska ord som gör mig rörd, och tack för möjligheten att få vara med på er resa samt för förtroendet! Ser fram emot att få fortsätta följa er resa framåt! Kramar till hela familjen!

Andreas E
Kungälv Centrum

Trevlig, driftig och lyhörd. Stort tack för hjälpen!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack snälla Andreas & Helena för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Stort lycka till framöver!!

Christoffer L
Romelanda

Rekommenderar Linda-Marie varmt. Med snabba svar och bra service så har vår affär gått väldigt smidigt!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Vad glad jag blir över din feedback. Tack! Hoppas ni kommer trivas i ert fina hus.

Birgit K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linda-Marie Valfridsson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
Marstrand

Jag är mycket nöjd. Linda-Marie lotsar mig genom försäljningen med kunskap och värne . Jag är helt trygg med att hon tar hand om allt på bästa sätt. Hon svarar alltud snabbt på mail och man känner sig väl omhändertagen. Jag hade nog inte kunnat hitta en bättre mäklare.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tusen tack för förtroendet samt fin feedback!

Olivia R
Tjuvkil/ Lycke

Vi har jättenöjda med Linda-Marie i vårat köpt av bostad! Hon har varit lyhörd och tillmötesgående under hela processen och allt har gått väldigt smidig för oss som köpare.

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tack Olivia för ditt fina omdöme. All lycka till er!

Kenan W
Ytterby

Vi hade en fantastisk upplevelse med Linda-Marie när vi köpte vårt hus. Hon var otroligt tillgänglig, snabb att svara och alltid vänlig och genuint engagerad. Det märktes verkligen att hon brydde sig om att vi skulle hitta rätt hem, inte bara om att göra en affär. Hennes professionalism och värme gjorde hela processen mycket enklare. Vi rekommenderar henne varmt!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Jag blir så glad och rörd av ert fina omdöme. Tusen tack för detta! Jag hoppas att ni kommer att få ett fantastiskt liv i ert nya hem!

Daniel och kristina
Ytterby

Strålande service. Oerhört professionell, hjälpsam och trevlig mäklare!

Svar från Linda-Marie Valfridsson

Blir väldigt glad över att läsa/ höra detta! TACK!

Therése Z
Ytterby

Mycket trevlig mäklare, professionell på sitt jobb och mycket tydlig vilket skapar trygghet hos både köparen och den som säljer, kan varmt rekommendera Linda-Marie som er mäklare när det är dags för att sälja .

Therése Z och Linda-Marie V gillar detta
Svar från Linda-Marie Valfridsson

Tusen tack för förtroendet samt för dina fina ord. Stort lycka till framöver!