Kunnig, hjälpsam och ställer upp i alla väder. Har stort förtroende för henne. Är glad att få ställa upp för henne. Rekommenderas!
Emma Taaning
Emma Taaning är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Emma Taaning har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Emma Taaning har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Taaning har haft 32 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
64 omdömen om Emma Taaning
Emmas engagemang och hjälpsamhet var mycket bra från första mötet till försäljningen var klar. Allt fungerade bra och försäljningen gick snabbt och problemfritt. Jag kan varmt rekommendera Emma.
Tack Göran! Ett sant nöje att få arbeta med er!
Mycket erfaren och trevlig att ha att göra med , alltid tillhands, duktig och hjälpsam
Tack Eva-Lena för fina ord och för ert förtroende!
Min upplevelse är enbart positiv! Lyhörd och stöttande så att man känner sig trygg i ett stort och viktigt beslut!
Tack för dina fina ord Helene! Jag hoppas verkligen detta lilla hus blir ett riktigt paradis för dig!
Väldigt proffesionell och duktig!
Tack för fina ord och att du tog dig tiden.
Inlyssnande och kompetent. Har helat tiden varit närvarande och uppdaterat oss säljare. Vill både säljare och köparens bästa. Kan varmt rekommendera Emma om ni vill ha säljare som vill ert bästa.
Tack Sandra för ett riktigt fint betyg och omdöme :)
Mycket proffsig och tydlig i sin kommunikation. Aktiv och jobbar för bästa utfall för bägge parter. Emma är en sådan mäklare man vill ha både för en köpare och säljare. Ärlig rak och effektiv. Grymt jobb!
Tack för ett fint omdöme! Ett sant nöje att få hjälpa er i mål.
Emma var grym.Hon kom väl förberedd och full med energi ut till våran sommarstuga.Energin fanns med hela vägen till försäljning.Vilket gick fort.Kan verkligen rekomendera Emma som mäklare /Mvh Per😃
Tusen tack för fina ord och för förtroendet!
Tillmötesgående och engagerad. Tog reda på svaren på våra frågor redan under visningen. Vi är mycket nöjda!
Tack för att du tog dig tid att svara och för fint omdöme!
Kunnig, flexibel och mycket serviceinriktad mäklare. Mycket nöjda!
Tack för fina ord och ett lysande betyg.