Jessica är en väldigt varm person, tillmötesgående och inlyssnande. Trots tuff marknad höll hon ambitionsnivån högt och höll hoppet uppe för mig när jag tvivlade. Jag är tacksam för all hjälp jag fått av Jessica och att vi lyckades nå målet.
Jessica Månsson
Jessica Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Jessica Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Jessica Månsson har haft 1 försäljningar sen 2026-09 och har tillfrågat 50% av sina kunder efter omdömen.
24 omdömen om Jessica Månsson
Om man söker efter en fastighetsmäklare som kan sköta allt åt en, så är hon den bästa man kan ha!
Jessica har guidat mig genom den här processen på ett mycket bra sätt. Jag har bara bra saker att säga om henne.
Väldigt engagerad. Lätt att arbeta med och alltid tillgänglig!
Målinriktad, kommunikativ, positiv, glad och trevlig
Trevlig, informativ och det hon inte kunde svara på återkopplade Jessica på dagen efter. Proffsigt bemötande.
Glad, drivande, envis, lösningsorienterad mäklare som gör allt för att vi som kund ska bli nöjda!
Jessica är en otroligt varm och härligt mäklare. Tävlingsinriktad i kombination med proffesionellt beteende. Enligt mig den bästa kombination. Håller vad hon lovar, levererar och tacklar kunder på ett sätt som känns tryggt både för mig som säljare men även köpare. Smak för inredning där hon gärna lägger vikt i att förbättra samt rekommendera vilket kändes otroligt tryggt för mig som säljare. Fastighetsbyrån levererar ett stort kundregister men även en smidig affär där allt sköts digitalt fram till kontrakt skrivning! Min...
Jessica kontaktade mig om en nyinkommen bostad då jag visat intresse för fastigheten tidigare och erbjöd mig förhandsvisning som jag deltog i med glädje. Hon såg sedan till att jag snabbt fick svar på alla mina frågor inklusive den allra senaste årsredovisningen från bostadsrättsföreningen som ännu inte var officiell. Från telefonsamtalet till underskrivet kontrakt tog det bara en vecka, trots midsommarhelg :-)
Mycket trevlig och proffsig mäklare som fick sålt vår lägenhet mycket fort! Vi är mer än nöjda med Jessica som mäklare!