Trevlig, lätt att prata med och hjälpsam.
Jane Isaksson
Jane Isaksson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungälv
.Jane Isaksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.8. Jane Isaksson har haft 8 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2025-11
20 omdömen om Jane Isaksson
Professionell. Kunnig. Erfaren.
Jane Isaksson har varit mycket tillmötesgående, pålitlig och har haft förstående för vår situation. Hon kan varmt rekommenderas.
Kan starkt rekommendera Janne 👌🏼🔥
Trevlig och rolig. Hon lyckades skapa en avslappnad känsla och en trygghet när vi gick igenom alla juridiska handlingar.
Jane är en otroligt fantastisk, professionell mäklare! Hon är noga med att det ska bli lika bra för både säljare som köpare, vilket för oss har varit jätte viktigt i vårat val av köpare vid försäljning! Vi kommer i alla våra framtida bostadsaffärer anlita Jane och kan inget annat än att ge mina varmaste rekommendationer om denna fantastiska kvinna!
Proffsigt , fin vinsning , glatt humör vid alla tillfällen , god service .
Jane är en fantastisk mäklare! Hennes engagemang och lyhördighet gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Jane bidrog till en mycket smidig och enkel försäljningsprocess. Kan varmt rekommendera henne.
Jane gjorde ett bra jobb. Lägenheten såldes snabbt på förhand och hela processen flöt på väldigt snabbt. Ett mycket lätt jobb för en rutinerad mäklare.