Simon Alerås

Simon Alerås

Simon Alerås är mäklare på HusmanHagberg Kungälv

Simon Alerås har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Simon Alerås har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.7. Simon Alerås har haft 32 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

54 omdömen om Simon Alerås

Sedan starten hos Reco 2019
Alma O
Komarken

Simon är en otrolig skicklig mäklare. Redan på första mötet så fick jag förtroende för honom och hans kunskap. Det var ingen lätt resa i dagens bostads marknad men han gav inte upp och lyckades sälja en väldig svår objekt. Rekommenderar Simon starkt till de som behöver en bra och hängiven mäklare.

Oskar W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Alerås en del av HusmanHagberg Kungälv
Ytterby

Bra bemötande. Anpassningsbar och hjälpsam.

Helena S
Hålanda

Han har ett fantastiskt bemötande! Han håller en uppdaterad när det händer något och är så positiv och trevlig Jag har bara en positiv bild av Simon

Angelica J
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Alerås en del av HusmanHagberg Kungälv
Hålanda

Jätte trevlig och tydlig. Allting kändes bra när vi gick igenom och smidigt.

Bengt Lars-Olof O
Centrum

Simon var glad och optimistisk och seriös. Imponerad av handläggningen i samband med att avtalet skulle skrivas.

Annika O
Ytterby

Trevligt bemötande.Bra återkoppling.Skulle alla dagar i veckan välja honom igen

Viveka Ö
Ytterby

hej Denna unga herre är väldigt påläst, han har ett trevligt bemötande och är in lyssnande på vad kunden har för önskemål. Så med andra ord det finns inget att klaga på. Tack för din hjälp / Viveka o Annika

Nicklas H
Kärna

Vi har varit supernöjda med Simons insats, även om uppdraget har dragit ut på tiden då marknaden svalnat har han kämpat på och löste en smidig affär för alla parter i slutändan.

Lina E
Munkegärde

Simon är en inlyssnande och engagerad mäklare som verkligen sätter kunden i första rummet. Jag har varit jättenöjd med hans bemötande genom hela processen och han har varit duktig på att hålla mig uppdaterad med vad som händer. Simon är verkligen en mäklare jag skulle välja igen vid en framtida försäljning och jag rekommenderar honom till alla min nära och kära!

Stina J
Centrum

Bra kommunikation och planering framåt. Jobbar idogt på trots hösten ekonomiska läge och segdragen försäljning. När jag satte ett tydligt mål tidsmässigt så ordnade han det. Han har gjort skäl för sitt arvode.