HusmanHagberg Kungälv

HusmanHagberg Kungälv

Välkommen till HusmanHagberg Kungälv!

Kungälv är en av västra Sveriges mest expansiva kommuner med bra kommunikationsmöjligheter till Göteborg, tack vare pendeltåg och expressbussar. Vi är en kommun som växer helt enkelt och bostäder måste förmedlas. Fria från bank och försäkringsbolag ser vi alltid till dig som kund och ditt bästa.

Vill du sälja eller köpa bostad i Kungälv, Komarken, Ängegärde, Munkegärde, Rollsbo, Goddered, Vedbacka, Stubberöd med omnejd. Våra mäklare på HusmanHagberg Kungälv står redo att anta utmaningen. Vi tror på att bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder!

Utmärkelser

350 omdömen om HusmanHagberg Kungälv

Sedan starten hos Reco 2019
  • köpte sitt hus med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-03-28 Verifierad kund
    Bra kommunikation och väl itförd presentatin av allt
  • Annika Kristina L
    2023-03-27 Verifierad kund
    Trevlig, lyhörd, effektiv, kreativ.

Han fick saker ur händerna snabbt och vi hade ett väldigt bra samarbete. Vi ville få till en snabb affär då vi hade ett nytt boende som stod på spel och det gick undan med Cliff och visningar och kontrakt. Mycket nöjd!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av William Olsson en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-03-23 Verifierad kund
    Framåt, engagerad och sakkunnig!
  • köpte sitt hus med hjälp av William Olsson en del av HusmanHagberg Kungälv
    • Tveten
    2023-03-23 Verifierad kund
    William har ett stort engagemang, ger ett förtroligt bemötande samt visar god kunskap i sin yrkesroll.
    • Komarken
    2023-03-19 Verifierad kund
    "Kort och gott om William:
    Mycket kompetent, erfaren med bra energi, eller bättre sagt Mäklarnas Zlatan Ibrahimovic!
    William gjorde ett fantastisk jobb och sålde vår lägenhet. Stor TACK , Du är BÄST!
    2023-03-09 Verifierad kund
    Rekommenderas varmt! Lyhörd, kunnig, engagerad och inger ett starkt förtroende.. Gör sitt yttersta för sina kunder och håller en uppdaterad på hur det går oavsett om det finns något nytt eller inte, man behöver helt enkelt inte fundera på hur det går utan kan förlita sig på att han kommer hålla dig informerad. Kreativ och föreslår ständigt nya sätt att nå ut och få objektet sålt. Väldigt nöjd med hans arbete och insats.
    2023-03-05 Verifierad kund
    The mäklaren was very good , I'm happy how he explained everything to us like a.buyer ,professional cominication between us like.a buyer and Mäklare .
    2023-03-03 Verifierad kund
    Grym mäklare som gör sitt bästa, tack!
    Tack Sabina och välkomna till Östra Tunge, hoppas ni ska trivas. Cliff Wass fd Magnusson
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Alerås en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-02-28 Verifierad kund
    Simon är en mycket trevlig mäklare som visat stort engagemang genom hela processen. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor från köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Simon. Vi hade en toppen dialog från start till mål!
    Gilla
  • köpte sin bostad med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-02-25 Verifierad kund
    Cliff är en mäklare med hjärtat på rätt ställe.
    Nära till skratt och skämt, men också väldigt kunnig.
    Drömmen om en gård gjorde han till verklighet.
    Vi har alltid varit nöjda med HusmanHagberg och vi är stolta över att använda Kungälvs bästa mäklarfirma.
    Tack för dessa fina ord Fanny. Hoppas ni ska trivas med och på gården när det väl blir dags. Cliff Wass fd Magnusson
    • Kareby
    2023-02-09 Verifierad kund
    Allt har varit och är till belåtenhet. Mycket bra och trevlig försäljning.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-02-03 Verifierad kund
    Ann-Sofie är alltid vänlig ,driven och mycket proffsig.Återkopplar snabbt och svarar på alla våra konstiga frågor med stort tålamod. Vi rekommenderar henne starkt.

Mvh Gunter och Lotta
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av William Olsson en del av HusmanHagberg Kungälv
    • Komarken
    2023-01-26 Verifierad kund
    Han är väldigt trevlig och duktig.
    2023-01-25 Verifierad kund
    William är en fantastik person som är väldigt engagerad och omtänksam, både mot oss och i vår affär .Vår förväntning var nog rätt låg i dessa tider och med William pepp så blev detta bättre än vi trot! Husman Hagberg är ett bra gäng som verkligen ser sina kunder och gör att man inte vill gå där ifrån efter försäljning . Får nog sälja snart igen så jag får komma in i värmen ❤️
    Mvh Annika/Peter
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Judith Älveroth en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-01-23 Verifierad kund
    Kontinuerlig återkoppling, flexibel, noggrann och proffsig i sitt arbete och uthållig 😊
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
    2023-01-21 Verifierad kund
    Cliff Wass fd Magnusson kan jag ge mina varmaste rekommendationer. Mycket kompetent och professionellt bemötande. Engagerad och tillgänglig under hela processen när vi sålde vårt hus.
    Tack Angelica för dessa fina ord. Det har varit riktigt kul att få hjälpa er. Cliff Wass fd Magnusson
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Ann-Sofie Johansson en del av HusmanHagberg Kungälv
    • Älvängen
    2023-01-04 Verifierad kund
    Från första samtalet hela vägen till köpet av våran bostad så har Ann-Sofie varit en fantastisk mäklare. Hon har ändrat hela min syn av mäklare. Jag har alltid tänkt mäklare som banditer som försöker lura eventuella köpare. Men så var inte fallet med Ann-Sofie. Jag fick en varm, trygg känsla av henne och ärlig hela vägen. Kunde inte önska mig en bättre mäklare som sålde huset till oss. Du är bäst helt enkelt.
    Många borde ta lärdom av henne om hur man ska ta hand om potentiella köpare.
    • Älvängen
    2023-01-04 Verifierad kund
    Ann-Sofie är en mäklare som är tillmötesgående, lyhörd och ser till att jobbet blir gjort! Vi är otroligt nöjda med den service hon bistått under vårt husköp men även efteråt då hon funnits till hands.
    Kan varmt rekommendera henne!
    Tack Rebecca 💙. Värmer otroligt mycket att höra. Alldeles säker på att ni kommer stormtrivas. Vi ses och hörs snart igen. Tack 🙏 Ann-Sofie Johansson
    2022-12-22 Verifierad kund
    Jag är supernöjd med William, kanonbra bemötande från första sekunden jag klev in på visningen. Han ställer gärna upp och gör det lilla extra, nästan oavsett tid på dygnet! Han är väl påläst och kan sina objekt!
    2022-12-21 Verifierad kund
    Ett bra bemötande, bra återkoppling om vad som händer hur arbetet går.
    Kan rekommendera Ann-Sofie på HusmanHagberg Kungälv
    2022-12-20 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera Ann-Sofie.
    Hjälpsam, trevlig och proffsig.
    Får en att känna sig trygg i sin bostadsaffär.
    2022-12-19 Verifierad kund
    Trevlig och kunnig och hjälpsam fick sålt lägenheten rätt snabbt och till bra pris.
    2022-12-19 Verifierad kund
    William har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och hjälpsam.
    2022-12-18 Verifierad kund
    Tycker att William har bemött mig väl och hjälpt mig som förstagångsköpare. Noggrann och hjälpsam under hela processen.
    2022-12-05 Verifierad kund
    Tack vare Williams tillgänglighet och flexibilitet kunde vi göra en snabb och smidig affär. Uppskattade också hans trevliga bemötande, och kände trygghet och transparens i all kontakt.
    Härligt att höra Hanna. Tack så jättemycket för fina ord. William Olsson
    2022-12-04 Verifierad kund
    Ann-Sofie ordnade med den trevligaste visningen vi varit på. Varmt mottagande, välorganiserat. Dessutom kaffe, pepparkakor och en sprakande eld i öppna spisen!
    Engagerad och genuin i samband med husköpet. Vi är väldigt nöjda!
    2022-12-04 Verifierad kund
    William är engagerad och gjorde sitt yttersta både för mig som köpare och säljarna, proffesionell och lätt att kommunicera med..helt enkelt en fantastisk mäklare. Rekommenderar starkt William och Husman Hagberg.
    Tusen tack Maxwell. Välkomna till området, ni kommer trivas kanon. William Olsson
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Alerås en del av HusmanHagberg Kungälv
    2022-12-03 Verifierad kund
    Simon är trevlig och kunnig och väldigt förtroendeingivande. Han har varit väldigt tillgänglig för frågor vilket varit viktigt för mig som ska köpa min första lägenhet.
    2022-12-01 Verifierad kund
    Ann-sofie är helt otrolig. Så professionell och fantastisk.
    2022-12-01 Verifierad kund
    Den bäste mäklare vi har haft. Helt otroligt profitionell.
    2022-11-24 Verifierad kund
    Jag skulle i ärlighetens namn inte välja någon annan lokal mäklare vid försäljning av bostadsrätt. Det tror och hoppas jag säger allt.
    Tack Daniel, det var jättekul att hjälpa till. Det kommer bli klockrent med hus för er. William Olsson
    • Ullstorp
    2022-11-22 Verifierad kund
    Kunnig, Ödmjuk, lyhörd och alltid med ett leende. Kan varmt rekommendera Cliff!
    • Ullstorp
    2022-11-20 Verifierad kund
    Mycket trevlig, tydlig och samarbetsvillig för att göra så bra affär som möjligt för såväl säljare som köpare.
    Tack Alexander för de fina orden. Hoppas Lina får sin julstjärna😉 Cliff Wass fd Magnusson
    2022-11-19 Verifierad kund
    William på Husman Hagberg är väldigt bra, hjälpsam och supertrevlig. Rekommenderar starkt att ni använder er av honom vid köp och försäljning för att verkligen få bästa hjälpen.
    Tusen tack Thomas. Jättekul att hjälpa till och att vi fick ihop allt =) William Olsson
    2022-11-19 Verifierad kund
    hon sköte affären på ett utmärkt sätt och jag kan rekommendera Ann-Sofie och HusmanHagberg
    2022-11-15 Verifierad kund
    Han hjälpte en igenom hela processed vilket var bra för nån som köpte en lägenhet för första gången.
    Tack Johan. Kul att du uppskattade hjälpen och tjänsten. Tror du kommer trivas kanonbra där uppe. William Olsson
    • Olseröd
    2022-11-14 Verifierad kund
    Motsvarade mina förväntningar till alla delar.
    Roligt att höra Rolf, det var kul att få hjälpa till. Vi syns här i början av januari =) William Olsson
    2022-11-14 Verifierad kund
    Bra driven mäklare som försökte navigera klokt i en riktigt jobbig dipp i marknaden.
    Tack Anders, härligt att att löste sig till slut, nu kan ni ha fullt fokus på nästa ställe =) William Olsson
    2022-11-14 Verifierad kund
    Proffesionellt, ärlig och återkopplar alltid när han lovat.
    Lyhörd på dig som köpare och även som säljare (haft William vid båda tillfällena).
    Underbart att höra, tusen tack, det var kul att få hjälpa till med både ock =) William Olsson
    • Olseröd
    2022-11-13 Verifierad kund
    Engagerad och proffsig, kom bra överens och båda hade raka frågor och svar
    Tusen tack. Lycka till nu med alla investeringar =) William Olsson
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Judith Älveroth en del av HusmanHagberg Kungälv
    2022-11-13 Verifierad kund
    Proffsigt och vänligt bemötande som ledde till en enkel och smidig affär!
    • Lödöse
    2022-11-10 Verifierad kund
    Snabb, trevlig, kunnig, och överlag väldigt bra att ha och göra med.
    Tusen tack Karl, och stort grattis till ert köp! Ni kommer stormtrivas <3 Ann-Sofie Johansson
    • Surte
    2022-11-09 Verifierad kund
    Kunnig inom området. Diplomatisk attityd.
    • Lödöse
    2022-11-09 Verifierad kund
    Väldigt social och trevlig.
    Svarar alltid eller återkommer om upptagen. Serviceminded 24/7.
    Lyckades att sälja vår fastighet trots sämsta tänkbara timing på bostadsmarknaden.
    Vi gjorde rätt val av mäklare!
    Tusen tack Janne <3 Värmer gott att höra. Tack för ert förtroende! Ann-Sofie Johansson
    2022-11-08 Verifierad kund
    Mycket kunnig, flexibel, tillmötesgående mäklare! Ger ett proffsigt intryck och vi kan varmt rekommendera honom.
    Tack så mycket Anna-Maria. Ska bli kul att se när ni satt er prägel på huset. Cliff Wass fd Magnusson
    2022-11-05 Verifierad kund
    Riktigt grym mäklare, rekommenderar starkt !
    Tusen tack Alexander 💙, och stort grattis till ert nya. Skall bli spännande att följa er resa. //Ann-Sofie Ann-Sofie Johansson
    2022-11-04 Verifierad kund
    Utmärkt mäklararbete.
    Uppdaterade mig ofta vilket är oerhört viktigt för säljaren.
    William är professionell, trevlig, hjälpsam och klok!
    Jag har under hela processen blivit bemött med respekt och stor hjälpsamhet.
    Jag hoppades att den mäklare som jag valde skulle vara precis som William visade sig vara. När jag än sökt min mäklare, med oro och vånda, har William genom sin stora kunskap kunnat lugna mig och ge mig hopp. Om någon skulle lyckas att säljar en lägenhet i dessa dystra och märkliga tider så är det William. Grattis Husman o Hagberg till rekryteringen av en mäklare som William!
    Hälsar
    Kicki Oschlak
    Tusen tack Kicki för jättefina ord och ett härligt omdöme. Nu hoppas jag att bridgen går lika bra som försäljningen 😊 William Olsson
    2022-11-04 Verifierad kund
    Mycket bra och professionellt.
    William är 10/10👍🏻
    Tusen tack Jesper. Glöm inte hälsa Sandra 😊 William Olsson
    2022-10-31 Verifierad kund
    Mycket professionellt och trevligt bemötande. Lyhörd för våra önskemål och återkopplar direkt hur försäljningen fortskrider. Jag kan varmt rekommendera William.
    Tusen tack Viveca. Längtar efter att hinna läsa dina bra böcker 😊 hälsa så gott 😊 William Olsson
    2022-10-31 Verifierad kund
    Proffsig, noga, trevlig, god humor, återkopplar snabbt.
    Tack Rickard, det här blir perfekt för er 😊 William Olsson