Bra och engagerad mäklare som kriga på i tider där det är svårare att sälja
HusmanHagberg Kungälv
Välkommen till HusmanHagberg Kungälv! Kungälv är en av västra Sveriges mest expansiva kommuner med bra kommunikationsmöjligheter till Göteborg, tack vare pendeltåg och expressbussar. Vi är en kommun som växer helt enkelt och bostäder måste förmedlas. Fria från bank och försäkringsbolag ser vi alltid till dig som kund och ditt...
384 omdömen om HusmanHagberg Kungälv
Sedan starten hos Reco 2019
Fantastiskt engagemang från Husman Hagberg, Judith och Cliff är dessutom supertrevliga och sympatiska William Andreasson
Mjuk o behaglig och informativ!
William ser och jobbar för kunden. Vi känner oss trygga med honom ,känner att William gör allt för oss.Kan verkligen rekommendera honom
Mycket kunnig, fokuserad och stort tålamod. Vi känner så nöjda med bemötandet. Kan varmt rekommendera honom.
Judiths snabba återkoppling 1 timma efter kontaktformuläret var skickat satte starten på vårat samarbete och säger allt om hur det löpte på. Snabb, lyhörd, effektiv och mycket trevlig.
Trevlig, personlig och förtroendeingivande. Vi är mycket nöjda med Cliffs arbete där han varit tydlig och effektiv under hela försäljningsprocessen utan att känna att han pushar fram något förhastat.
Med en stadig hand från Cliff så fick vi bra och snabb hjälp med vår försäljning av vårt hus. Snabba svar och alltid redo att rycka in. Stort tack!
Har bara haft en positiv upplevelse av kontakten med Cliff. Glad och trevlig, samtidigt som man märker att han är professionell och har svar på ens frågor. Efter åren vi letat bostad kan jag och min sambo konstatera att han är den Wassaste mäklaren vi vet.
Tack så mycket Lydia för detta fina omdöme. Glad att ni äntligen hittade det ni sökt efter i så många år och att just jag fick hjälpa er. Hoppas att ni ska trivas i ert fina hus.
Väldigt bra bemött. Väldigt driven o engagerad. Försäljningen gick fortare än jag trott. Allt gick Väldigt smidigt. En riktigt Wass mäklare 😃
Tack Fredrik för det fina omdömet, det var verkligen kul att få hjälpa er.
Trevlig mäklare. Fanns tillhands vid behov med ett leende på läpparna. Snabb återkoppling.
Tack för de fina orden. Det var kul att få hjälpa er till Kungälv, hoppas ni ska trivas.
Mycket bra mäklare, kunnig och ärlig. Lätt att ha med att göra. Sa som det var, rakt av. Jag kommer att rekomondera honom som mäklare. Dessutom har han en härlig humor.
Tack så mycket Kent för de fina orden och för att jag fick möjligheten att hjälpa er med försäljningen av det som varit ert hem i över 50 år. Hoppas ni ska trivas lika bra i den nya lägenheten.
Mycket trevligt och kunnig mäklare. Rekommenderar honom starkt.
William är kanon, han gör sitt yttersta för både säljare och köpare. Anpassar sig och är lyhörd.
En Go o reco farbror mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Positiv och serviceminded. Lätt att nå.
Gav oss chansen att se ett hus i sista minuten som vi nu kommer flytta in i. Mycket tacksamma för hjälpen att uppfylla vår husdröm.
Tack Ebba. Kul att få hjälpa er med huset, hoppas ni ska trivas i byn.
Ordning och reda, engagerad, vill allas bästa. En jäkla go kille på alla sätt helt enkelt. Ingen annan kommer sälja mina bostäder iallafall, så länge den möjligheten finns. 100% rekommendation!
Trevligt bemötande och lätt att samarbeta med.. Rekommenderar varmt att anlita Simon som mäklare
Trevlig, personlig och slappnad. Dålig på att återkomma när han sagt att han ska. Ibland något stressad och ibland något loj. Kännts som att han står lite mer på säljarens sida än köparens.
En mycket trevlig ödmjuk mäklare som var lyhörd för våra önskemål. Fick snabbt förtroende för henne och hon uppfyllde förväntningarna. Lätt att få kontakt med närsomhelst. Hon hade bra samarbetspartners. En väldigt bra upplevelse för oss.
Väldigt bra erfarenhet av vårt husköp med Ann-Sofie som mäklare. Hon är tillgänglig, personlig och kunnig om området. Hjälpsam med att svara på frågor eller ta reda på svar och hon gav även tips kring allt att tänka på. Rekommenderar verkligen Ann-Sofie!
Cliff är en hejdundrande hedersknyffel! Seriös, hjälpsam, kunnig och trevlig som få. Rekommenderas helt enkelt varmt.
Jätte nöjd med Ann-sofie,kan varmt rekommendera henne Trevlig och proffsig och återkoppla alltid snabbt när man ville ha tag i henne Kramar Helen
Ann-Sofie har jag inte bara haft kontakten med i form av en mäklare, utan också en medmänniska som kunnat sätta sig in i den situation och bergochdalbana av känslor jag befunnit mig i under hela försäljningsprocessen. Detta har tryggat mig i allt jag inte förstått eller haft kunskap om på vägen.
<3 Tusen tack finaste Therés! Är alldeles säker på att du kommer trivas gott i det nya <3
Trevlig, tydlig och lätt att få kontakt med.
Han var väldigt kunnig inte bara om själva lägenheten utan även om området runtomkring. Vad som ska hända framöver. Svarade snabbt på sms och hade en skön framtoning. Han känns väldigt engagerad.
Smidigt samarbete med Judith, allt flöt på bra inga bekymmer.
Bra bemötande, engagerad och påläst om objektet Inlandsgatan 13.
Ställer upp och förhandlar helt utomordentligt Toppbetyg!!
Tack Camilla. Hoppas jag får möjlighet att se lägenheten igen när du satt din prägel på den.
En Go Gubbe o till slut blev det sålt
Tack så mycket Bo, hoppas ni landar tryggt i ert nya fina hus.
Väldigt bra bemötande och hjälpsam. Fick hjälpt oss att sälja våran fastighet. Toppen man och väldigt trevlig och lättsam.
Tack för det fina omdömet Jennie, hoppas allt blir bra i ert fina hus.
Redan sedan dagen jag kontaktade William om denna lägenheten så fick jag snabba och alltid bra svar. Han fixade snabbt en visning där han kom med trevligt bemötande och mycket påläst då han kunde besvara alla mina frågor. Alla steg har gått smidigt och han har även hjälpt mig med vad jag som köpare behöver göra då detta är mitt första bostadsköp. Extremt trevlig kille och skulle verkligen rekommendera William och hans kollegor till andra
Jag har en väldigt positiv erfarenhet i samarbetet med William. Han är driven, påläst, kommer med idéer och svarar snabbt på frågor. Kan varmt rekommendera honom!
Bra kommunikation och väl itförd presentatin av allt
Tack Anders. Trevligt att få hjälpa till med ert nya hem.
Trevlig, lyhörd, effektiv, kreativ. Han fick saker ur händerna snabbt och vi hade ett väldigt bra samarbete. Vi ville få till en snabb affär då vi hade ett nytt boende som stod på spel och det gick undan med Cliff och visningar och kontrakt. Mycket nöjd!
Tack Annika, det var riktigt kul att få hjälpa till och jobba med er, hoppas ni ska trivas i lägenheten.
Framåt, engagerad och sakkunnig!
William har ett stort engagemang, ger ett förtroligt bemötande samt visar god kunskap i sin yrkesroll.
"Kort och gott om William: Mycket kompetent, erfaren med bra energi, eller bättre sagt Mäklarnas Zlatan Ibrahimovic! William gjorde ett fantastisk jobb och sålde vår lägenhet. Stor TACK , Du är BÄST!
Rekommenderas varmt! Lyhörd, kunnig, engagerad och inger ett starkt förtroende.. Gör sitt yttersta för sina kunder och håller en uppdaterad på hur det går oavsett om det finns något nytt eller inte, man behöver helt enkelt inte fundera på hur det går utan kan förlita sig på att han kommer hålla dig informerad. Kreativ och föreslår ständigt nya sätt att nå ut och få objektet sålt. Väldigt nöjd med hans arbete och insats.
The mäklaren was very good , I'm happy how he explained everything to us like a.buyer ,professional cominication between us like.a buyer and Mäklare .
Thank you Subi, it will be fun to watch your plans in motion.
Grym mäklare som gör sitt bästa, tack!
Tack Sabina och välkomna till Östra Tunge, hoppas ni ska trivas.
Simon är en mycket trevlig mäklare som visat stort engagemang genom hela processen. Han var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor från köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Simon. Vi hade en toppen dialog från start till mål!
Cliff är en mäklare med hjärtat på rätt ställe. Nära till skratt och skämt, men också väldigt kunnig. Drömmen om en gård gjorde han till verklighet. Vi har alltid varit nöjda med HusmanHagberg och vi är stolta över att använda Kungälvs bästa mäklarfirma.
Tack för dessa fina ord Fanny. Hoppas ni ska trivas med och på gården när det väl blir dags.
Allt har varit och är till belåtenhet. Mycket bra och trevlig försäljning.
Ann-Sofie är alltid vänlig ,driven och mycket proffsig.Återkopplar snabbt och svarar på alla våra konstiga frågor med stort tålamod. Vi rekommenderar henne starkt. Mvh Gunter och Lotta
Han är väldigt trevlig och duktig.
William är en fantastik person som är väldigt engagerad och omtänksam, både mot oss och i vår affär .Vår förväntning var nog rätt låg i dessa tider och med William pepp så blev detta bättre än vi trot! Husman Hagberg är ett bra gäng som verkligen ser sina kunder och gör att man inte vill gå där ifrån efter försäljning . Får nog sälja snart igen så jag får komma in i värmen ❤️ Mvh Annika/Peter
Kontinuerlig återkoppling, flexibel, noggrann och proffsig i sitt arbete och uthållig 😊
Cliff Wass fd Magnusson kan jag ge mina varmaste rekommendationer. Mycket kompetent och professionellt bemötande. Engagerad och tillgänglig under hela processen när vi sålde vårt hus.
Tack Angelica för dessa fina ord. Det har varit riktigt kul att få hjälpa er.