Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

• BadgeTenYears
1 651
4.8
Call 031-21 49 00 Share

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling Göteborg Östra! Här på kontoret på Redbergsplatsen känner vi till Göteborgs östra centrum och kan hitta boendet du alltid drömt om, mitt i storstadspulsen. Vare sig du vill ha en lägenhet med utsikt över staden, ett litet gårdshus eller en radhuslägenhet med grön utegård finner vi...

1651 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Sedan starten hos Reco 2016

Tobias B
Bought an apartment with William Pernefors a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kålltorp

Förtroendeingivande och lyhörd. Med snabb och tydlig kommunikation! Inga krusiduller med William som Mäklare :). Rekommendar starkt!

Åsa Viola S
Sold an apartment with William Pernefors a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kålltorp

Engagerad, kunnig, flexibel och tydlig! Snabb återkoppling vid frågor och höll oss uppdaterade om varje steg i försäljningen. Trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt!

Svar från William Pernefors

Tusen tack Åsa! En ära att få hjälpa er att sälja lägenheten som gått i familjen i nästan 80 år. Nu skapas nya minnen i ert fina hus. Tack för förtroendet och lycka till med allt nytt!

Reddy Pratap R
Sold an apartment with Henning Wennberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kålltorp

He is incredibly dedicated and actually listened to what we need, which made the whole process feel easy. He always respected our decisions and adapted whenever our requirements changed. It honestly felt like having a partner in the sale rather than just a broker.

Svar från Henning Wennberg

Thank you so much! Good luck in the future.

Emilia L
Bought an apartment with Vendela Gilbert a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Bagaregården

Gör ett jätte bra jobb och hjälpsam. She’s putting in that extra effort. Really appreciate it!

Kristoffer K
Kallebäck

Bra och pragmatisk, ärlig och rak i sin kommunikation

Svar från William Pernefors

Tack för de fina orden Kristoffer och för ett välfungerande samarbete. Lycka till med din nya fina lägenhet!

Linn S
Bagaregården

William har varit en fantastisk stöttepelare och vägledare i vår lägenhetsförsäljning. Precis den tryggheten vi behövde för att ta oss fram i varje steg.

Svar från William Pernefors

Tusen tack för fina ord! Det betyder mycket att få vara den tryggheten och stöttningen ni behövde genom hela försäljningen. Att få vägleda er steg för steg och se allt falla på plats har varit ett nöje. Tack för förtroendet och grattis till en riktigt bra försäljning! Nu ska vi bara hitta ett fint hus till er också :)

Martina J
Wrote about Michaela de Gooyert a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Otroligt duktig, trevlig och driven. Rekommenderas varmt! Mvh Martina & Jonathan, som sålde med Michaela under våren 2025

Offensive content
Choose a reason:
Hanna L
Göteborg

Vendela har gjort alla rätt, man har känt sig prioriterad och trygg! Super trevlig!

Sanja J

Proffsig, lyhörd och grym på återkoppling! Rekommenderas starkt 😊

Svar från William Pernefors

Tusen tack för det Sanja 😊 Tack för en bra och smidig affär samt grattis till köpet av en underbar lägenhet!

Julia F
Bought an apartment with Lovisa Flodin a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Lunden

Allting kändes tryggt och tydligt. Snabb och enkel kommunikation och Lovisa var flexibel och hjälpsam! Toppen på alla sätt :)

Emma N
Kålltorp

Jag har haft en väldigt positiv upplevelse av min mäklare, som varit hjälpsam och tillgänglig hela vägen.

Jonathan J
Sold an apartment with Vendela Gilbert a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Professionell och trevlig, 10/10

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla för din fina rekommendation Jonathan!

Marianne S
Bought an apartment with Henning Wennberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Gamlestaden

Trevligt bemötande.intressead av att visa lgh Berättar om omgivningen. Svarar och ringer upp med det samma vid tel. förfrågan.

Sofia O
Bagaregården

Rekommenderar William till alla jag känner. Grymt samarbete och transparenta dialoger. William är driven och är inte den som ligger på latsidan när det kommer till visningar, kontakt med spekulanter och att jobba upp en budgivning. Vi hamnade i det spannet som jag önskade, trots att det var en uppförsbacke så gav han mig det som jag ville ha. Pålitlig. Även en person som är avslappnad och som man har kul i sällskapet med, det gör mycket att kunna ta människor och ett rum. Önskar jag varit en fluga på väggen under visningarna. En förlust om man inte väljer William som mäklare!

Svar från William Pernefors

Wow Sofia!! Det betyder så mycket att höra att du är nöjd med både samarbetet och resultatet med försäljningen. Jag uppskattar förtroendet jag fick i processen och är glad att vi lyckades nå upp till det spann vi siktade på! Extra kul att du också lyfter dialogen och stämningen under resans gång. För mig är det viktigt att det både känns tryggt och smidigt hela vägen fram samt att man aldrig får glömma bort att ha roligt på vägen :) Tack igen för rekommendationen, tack för en fin flaska skumpa och tusen tack för ett väldigt bra samarbete. Lycka till med allt framöver!

Anders P
Sold an apartment with Lovisa Tjernberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kålltorp

Väldigt proffsigt agerande och med stort kunnande.

Jacob G
Bought an apartment with Lovisa Tjernberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Bagaregården

Vi är väldigt nöjda med Lovisa under vårt bostadsköp. Gick alltid att få tag på och kommunikationen var toppen.

Ann Margret Elisabeth B
Sold a house with Henning Wennberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Göteborg

Henning Wennberg har varit trovärdig, driftig, snabb, lyhörd och lätt att samarbeta med. Vi känner oss helt enkelt mycket nöjda med försäljningen av vårt älskade hus.

Beatrice C
Bought a house with Lovisa Tjernberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Bagaregården

Varm och trevlig mäklare. Hjälpsam.

Natalia G
Gamlestaden

William var professionell i sin roll, han var tillmötesgående och snabb att återkoppla.

Svar från William Pernefors

Tack för det Natalia och grattis till en riktigt bra försäljning! Vi hörs framöver och lycka till med nya boendet.

Gösta L
Fräntorp

En mycket trevlig och kunnig man. Alla mina frågor och funderingar blev besvarade på ett sakligt och förståeligt sätt.

Svar från Henning Wennberg

Tack så hemskt mycket! Lycka till i letandet efter husbil.

Agnes S
Strömmensberg

Duktig och full av kunskap. Hon har god koll. Jag älskar att alla har samma försäljning % och standardpapper så man känner sig väldigt trygg och omhändertagen. Hon är väldigt trevlig och jag hade rekommenderat henne till andra. Jag fick henne rekommenderad av andra och kan förstår varför! Vi hade däremot en liten "bump in the road" vilket gjorde att jag behövde leta personer och nycklar till min lägenhet och anordna överlämning 3h innan visning (vilket är extra besvärligt när man bor utomlands). I nu hade jag tur och kunde...

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende genom hela försäljningen! Det betyder verkligen mycket att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen. :) Jag vill också säga tack för din flexibilitet i samband med nyckelöverlämningen. Jag hörde av mig flera dagar tidigare angående nyckeln, men tyvärr gick sms:en inte fram som vi sedan upptäckte. Det är självklart mitt ansvar att säkerställa att kommunikationen fungerar, särskilt när man befinner sig utomlands. Jag är väldigt glad att vi tillsammans löste situationen och att slutresultatet blev så fantastiskt bra. Tack igen! :)

Marielle F
Bagaregården

Från första mötet till avslutad affär har allt gått otroligt snabbt och smidigt. Jag uppskattade den raka och effektiva kommunikationen, fick alltid snabba svar och kände mig hela tiden uppdaterad. Mitt bostadsköp var en mycket positiv upplevelse som resulterade i en bra affär. Jag kan absolut rekommendera William till alla som vill ha en trygg och lönsam bostadsaffär.

Svar från William Pernefors

Tusen tack för din uppskattning, det betyder verkligen mycket! Det har varit ett sant nöje att få vara med på din resa. Stort grattis till din nya fina lägenhet, jag tror och hoppas du kommer trivas fantastiskt bra!

Emma R
Bagaregården

Väldigt trevlig, noggrann och kunnig. Han höll oss uppdaterade under hela processen vilket uppskattades väldigt mycket. Han var också väldigt hjälpsam och återkopplade alltid snabbt. Mycket nöjd, rekommenderar.

Svar från William Pernefors

Wow! Tack Emma för ett snabbt men mycket välfungerande samarbete. Grattis till både en lyckad försäljning och köpet av en fin ny bostad genom Svensk Fastighetsförmedling!

Daniel V
Sold an apartment with Jakob Larén a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Björkekärr

Proffsig, lyhörd & engagerad. Kan varmt rekommendera Jakob som mäklare!

Moa S
Lunden

Mycket trevlig och tillmötesgående! Kändes som han både ville säljarens och köparens bästa.

Svar från William Pernefors

Tack för det Moa, kul att den känslan märks! Grattis till köpet av en mycket fin bostad! :)

Marta B
Kallebäck

Vendela var välbemötande, positiv, svarade snabbt och var väl förberedd. Men vi valde henn för hon har sålt flera lägenheter i vårt hus, så är mycket kunnig om området och föreningen. Toppen mäklare

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Marta & Bruno för er fina rekommendation. Hoppas er resa till Brasilien varit bra och att ni är laddade inför husflytt! :)

Sofia K
Lunden

Serviceinriktad, professionell och vänlig!

Svar från William Pernefors

Tack för de fina orden och grattis till en fantastiskt fin lägenhet Sofia!

Katrin P
Lunden

Mycket trevlig, kunnig och engagerad mäklare som höll oss uppdaterade under hela processen. Extra nöjd med att han hade kundregister och intressenter och att lägenheten kunde säljas redan på förhandsvisning. En snabb och effektiv process.

Svar från William Pernefors

Tusen tack Katrin och grattis till både köp och försäljning! Vi ses på tillträdet :)

Johanna A
Lunden

Positiv. Snabb återkoppling. Tydlig och trevlig.

Svar från William Pernefors

Tack för ett jättebra samarbete Johanna och tack för förtroendet i försäljningen. Grattis till en snabb och bra försäljning :)

Anna A
Bought an apartment with Michaela de Gooyert a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kallebäck

Som köpare känner vi oss väldigt trygga med Michaela. Hon visade starkt engagemang och var drivande genom hela processen från att vi först var på visning, fram till kontraktskrivning. Vi rekommenderar henne starkt för framtida köpare!

Ebba L
Göteborg

Jag kan varmt rekommendera William som mäklare. Han har sedan start varit väldigt engagerad. Trots en tuff marknad och en relativt lång process har han verkligen tagit in mina önskemål och gjort sitt yttersta utifrån dem. Kommunikationen har varit tydlig och kontinuerlig under hela processen, vilket jag har uppskattat. Väldigt nöjd!

Svar från William Pernefors

Tusen tack för de fina orden Ebba! Tack för ett bra samarbete och grattis till försäljningen :)

Madelene A
Kålltorp

Otroligt gott bemötande, professionellt och informativt. Jakob var tillgänglig under hela processen och svarade snabbt på alla våra frågor. Väldigt kunnig mäklare. Kommer alltid ha högt förtroende för Svensk fastighetsförmedling Göteborg Östra centrum, rekommenderar starkt!

Benjamin S
Lunden

Henning skötte hela försäljningsprocessen över förväntan. Professionell, lyhörd och flexibel. Han kan marknaden bra och inger förtroende. Kan varmt rekommendera honom!

Nathaniel M
Göteborg

Lovisa was very strategic in her selling points, and very much knew and understood the market. I really appreciated talking with her and had a lot of confidence.

ANDREAS H
Gamlestaden

Har nu både köpt av sålt med hjälp av Vendela. Mycket smidig i kommunikationen. Känner att jag var väl informerad hela vägen och kunde lämna hela försäljningen i Vendelas händer utifrån vad vi hade för önskemål. Flexibel, ställde upp och löste fotografering när jag inte kunde vara hemma.

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Andreas för din fina rekommendation, det gör mig väldigt glad att du/ni är nöjda. Hoppas att du ska trivas i Jönköping nu och hör av dig vid minsta lilla fundering. Tack igen!

Niclas Jonatan E
Lunden

Lovisa var en verkligen klippa genom hela vår försäljningsprocess! Enkel att ha att göra med, tillgänglig, lösningsorienterad och driven. Stöttade oss kring knepiga frågor och höll oss uppdaterade. Toppbetyg helt enkelt!

Bernt F
Lunden

Kunnig och avsluts orienterad, duktig

Jimmy S
Bagaregården

Mkt serviceinriktad och intresserad av att få till en bra affär.

Svar från William Pernefors

Tack Jimmy! Grattis till en bra försäljning :)

Anton A
Göteborg

Mycket bra, var till stor hjälp under hela bostadsköpet!

Svar från William Pernefors

Grattis till köpet av en grymt fin lägenhet Anton!

Sara I
Olskroken

Lika fantastisk som alltid! Andra gången vi säljer lägenhet med Jakob och han imponerar varje gång. En grym mäklare som håller oss nöjda och trygga genom hela processen!

Marcus H
Olskroken

Fantastiskt bemötande och stort engagemang! Alltid snabb med återkoppling och väldigt kunnig. Kunde inte varit mer nöjd.

Lars L
Örgryte

Bidrog till snabb och enkel försäljning

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Lars för din rekommendation. Glad att ni är nöjda. Lycka till i Stockholm!

Leif L
Sold an apartment with Michaela de Gooyert a part of Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kallebäck

Har blivit mycket bra bemött. Fått bra information. Försäljningen av lägenheten har hittills gått bra. Michaela är mycket professionell och trevlig. Kommer att få hjälp med deklarationen vilket är ett plus. Man kan också få hjälp med flytten på olika sätt. Känns tryggt😊!

Örjan F
Kålltorp

Mycket nöjd med mäklaren på Svensk Fastighetsförmedling som levde upp till mina förväntningar genom hela försäljningen. Professionell, engagerad och tydlig i kommunikationen. En trygg och smidig affär från start till mål.

Kristin Å
Kålltorp

Jätte trevlig och hjälpsam! Svarar och återkopplar snabbt👍🏻

Marcus F
Björkekärr

Trevlig, och saklig. Lyssnade på kund

Svar från Vendela Gilbert

Vad roligt att ni är nöjda. Tack snälla för er fina rekommendation och grattis till ett riktigt bra köp. :) Ha det gott!

Nicklas Å
Kålltorp

Trevlig och Kunnig mäklare som hjälpte oss igenom köpet av lägenhet

Erik K
Kallebäck

Trevlig, kunnig och hjälpsam! Allt gick smidigt genom affären och vi fick den hjälp och trygghet vi behövde.

Svar från Vendela Gilbert

Tack Erik! Grymt kul att få hjälpa er, grattis till ett fint köp! :)

Hilal D
Gamlestaden

Jakob har hjälpt oss med köp och inför försäljning var Jakob ett självklart val igen. Han är engagerad, lättsam & alltid positiv!

Jonathan G
Björkekärr

Trygg och professionell, hjälpt oss med första bostaden på ett super sätt