Vi är så nöjda och tacksamma för Lovisas stöd och expertis, både vad gällde vår egen försäljning men framför allt stödet hon gav vad gällde vår nya bostad. Helt enkelt en helhetsmässig service som var långt över vår förväntan och vi vill därför starkt rekommendera Lovisa till andra.
Lovisa Tjernberg
Lovisa Tjernberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Lovisa Tjernberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Lovisa Tjernberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Tjernberg har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
179 omdömen om Lovisa Tjernberg
Väldigt serviceinriktad , snabb att återkoppla och påläst
Lätt att förstå vad som gäller vid försäljning
Vårat första bostadsköp och Lovisa hjälpte oss genom att va tydligen med allt sen var hon också trevlig och allmänt väldigt bra!
Fantastiskt nöjd! Alltid snabb på att svara, är professionell och med ett leende på läpparna. Vi har känt oss sedda och trygga i vårt bostadsköp och kan varmt rekommendera Lovisa!
Vi har fått väldigt bra hjälp av Lovisa! Vi är väldigt nöjda med hennes support och kan starkt rekommendera henne!
Lovisa var 10/10, vi är supernöjda, vi vill sälja nästa bostad direkt igen för det var så smidigt.
Fantastiska Lovisa! Din fenomenala kunskap inom mäklarbranschen och smittande glädje gjorde det ROLIGT för oss att inom fem dagar både sälja och köpa bostad. Du har hållit oss uppdaterade, snabbt återkopplat på våra frågor och varit ett otroligt stöd för oss. En vecka som borde känts som en berg-och-dalbana har känts som ett härligt äventyr. TACK, du är grym!
Supergrym kort och gott! Jättebra köpupplevelse.
Alltid glad och trevlig. Hon känns även både påläst och erfaren.