Jakob Larén

Jakob Larén

Jakob Larén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Jakob Larén har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jakob Larén har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.9. Jakob Larén har haft 50 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

254 omdömen om Jakob Larén

Sedan starten hos Reco 2017
Oscar W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Larén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Gamlestaden

Jakob ingav mycket förtroende och hade en skön inställning

Anna B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Larén en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Olskroken

Hej, mäklaren var väldigt bra. Vi fick snabba svar och bra bemötande.

Hassan M
Göteborg

Trevlig, hjälpsam och kunnig kille.

Rémy D
Gamlestaden

Det var bra att Jakob kontaktade oss för att börja process att sälja vår lägenhet. Vi fick bra stöd och fick såld en lägenhet snabbt på en ogunsam tid.

Claes B
Olskroken

Mycket nöjde med bemötandet, som skapade förtroende. Hela processen oklanderlig och alla förväntningar motsvarades. Jakob Larén skulle jag rekommendera om jag blev tillfrågad. Nu väntar jag bara på utbetalningen...

Anton E
Björkekärr

Bra kontakt och återkoppling genom hela affären. Trevligt bemötande och hjälpsam i alla frågor!

Jessica K
Bagaregården

Bra, lättsam och smidig kontakt. Jag är nöjd

Johanna A
Lunden

Bra bemötande från Jakob. Höll god kontakt inför möten och liknande.

Per H
Björkekärr

En mycket snabbt genomför försäljning.

Emma M
Björkekärr

Effektiv och bra, rekommenderar varmt vid dödsbo.