Vendela Gilbert

Vendela Gilbert

Vendela Gilbert är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Vendela Gilbert har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Vendela Gilbert har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.9. Vendela Gilbert har haft 49 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

292 omdömen om Vendela Gilbert

Sedan starten hos Reco 2018
Emilia L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Bagaregården

Gör ett jätte bra jobb och hjälpsam. She’s putting in that extra effort. Really appreciate it!

Hanna L
Göteborg

Vendela har gjort alla rätt, man har känt sig prioriterad och trygg! Super trevlig!

Emma N
Kålltorp

Jag har haft en väldigt positiv upplevelse av min mäklare, som varit hjälpsam och tillgänglig hela vägen.

Jonathan J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Göteborg

Professionell och trevlig, 10/10

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla för din fina rekommendation Jonathan!

Agnes S
Strömmensberg

Duktig och full av kunskap. Hon har god koll. Jag älskar att alla har samma försäljning % och standardpapper så man känner sig väldigt trygg och omhändertagen. Hon är väldigt trevlig och jag hade rekommenderat henne till andra. Jag fick henne rekommenderad av andra och kan förstår varför! Vi hade däremot en liten "bump in the road" vilket gjorde att jag behövde leta personer och nycklar till min lägenhet och anordna överlämning 3h innan visning (vilket är extra besvärligt när man bor utomlands). I nu hade jag tur och kunde...

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende genom hela försäljningen! Det betyder verkligen mycket att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen. :) Jag vill också säga tack för din flexibilitet i samband med nyckelöverlämningen. Jag hörde av mig flera dagar tidigare angående nyckeln, men tyvärr gick sms:en inte fram som vi sedan upptäckte. Det är självklart mitt ansvar att säkerställa att kommunikationen fungerar, särskilt när man befinner sig utomlands. Jag är väldigt glad att vi tillsammans löste situationen och att slutresultatet blev så fantastiskt bra. Tack igen! :)

Marta B
Kallebäck

Vendela var välbemötande, positiv, svarade snabbt och var väl förberedd. Men vi valde henn för hon har sålt flera lägenheter i vårt hus, så är mycket kunnig om området och föreningen. Toppen mäklare

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Marta & Bruno för er fina rekommendation. Hoppas er resa till Brasilien varit bra och att ni är laddade inför husflytt! :)

ANDREAS H
Gamlestaden

Har nu både köpt av sålt med hjälp av Vendela. Mycket smidig i kommunikationen. Känner att jag var väl informerad hela vägen och kunde lämna hela försäljningen i Vendelas händer utifrån vad vi hade för önskemål. Flexibel, ställde upp och löste fotografering när jag inte kunde vara hemma.

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Andreas för din fina rekommendation, det gör mig väldigt glad att du/ni är nöjda. Hoppas att du ska trivas i Jönköping nu och hör av dig vid minsta lilla fundering. Tack igen!

Lars L
Örgryte

Bidrog till snabb och enkel försäljning

Svar från Vendela Gilbert

Tack snälla Lars för din rekommendation. Glad att ni är nöjda. Lycka till i Stockholm!

Marcus F
Björkekärr

Trevlig, och saklig. Lyssnade på kund

Svar från Vendela Gilbert

Vad roligt att ni är nöjda. Tack snälla för er fina rekommendation och grattis till ett riktigt bra köp. :) Ha det gott!

Erik K
Kallebäck

Trevlig, kunnig och hjälpsam! Allt gick smidigt genom affären och vi fick den hjälp och trygghet vi behövde.

Svar från Vendela Gilbert

Tack Erik! Grymt kul att få hjälpa er, grattis till ett fint köp! :)