Vendela har gjort ett utmärkt arbete. Proffsig, effektiv och trevlig.
Vendela Gilbert
Vendela Gilbert är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Vendela Gilbert har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Vendela Gilbert har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.9. Vendela Gilbert har haft 56 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
260 omdömen om Vendela Gilbert
Proffsigt bemötande från dag 1. Enkelt & lättförståeligt upplägg. Hennes tankar kring försäljningspris vi kunde förvänta oss stämde i slutändan väldigt väl.
Stort tack Björn för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation. Väldigt glad att ni är nöjda med försäljningen. Allt gott! :)
Vendela är kunnig mäklare som uppdaterade oss regelbundet. Smidig affär med snabb försäljning. Rekommenderas!
Åh tusen tusen tack Krister för din rekomendation! Grattis till en riktigt fin lägenhet. Vi ses på tillträdet!
Bra kommunikation, tillgänglig, rak och smidigt
Åh tusen tusen tack Alexandra för er fina rekommendation. Grattis till ett helt magiskt hus!
Jag har aldrig varit med om en mäklare som jobbar lika hårt och dedikerat för att få till en försäljning!
Åh tusen tusen tack Jens för dina fina ord!! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med processen. Vi ses på tillträdet! :)
Trevlig, kunnig, gav en positiv känsla till våran bostadsrätt. Bostadsaffären har gått smidigt och bra.
Stort tack för er fina rekommendation. Jag blir glad att ni är nöjda! :) Tack för förtroendet!
Fick bra hjälp genom processen och blev väldigt bemött! Något stressigt under visningen av lägenheten och hade önskat lite mer information/uppdatering under processen. Men sammantaget är jag/vi nöjda och kan varmt rekommendera Vendela!
Tack Hanna för din rekommendation och feedback! Grattis till en superfin lägenhet! :)
Glad, positiv och innkännande.
Tack bästa Laila för din rekommendation. :) Jag blir glad att du är nöjd med försäljningen. Allt gott!
Jag kände inte att jag fick den informationen eller uppdateringen som jag förväntade mig. Inför visning och liknande så låg det på mig att kolla om det blev av eller inte. Jag kände ofta att det var jag som bad om uppdatering och status. Jag fick känslan av att hon tyckte att jag var lite tjatig medans jag inte förstod varför det var så tyst. Kommunikationen mellan köpare, mäklare och mig kändes ibland lite konstig då jag mestadels fick kopierade / print screens på konversationer utan någon tanke eller kommentar från mäklaren....
Tack för din feedback. Jag försöker alltid hålla en god dialog och ge löpande uppdateringar, men det är tråkigt att höra att våra förväntningar på detta inte helt stämde överens. Jag gjorde mitt bästa för att hålla dig informerad och sköta allt praktiskt på ett smidigt sätt – exempelvis åkte jag själv och hämtade nyckeln inför en av visningarna för att underlätta för dig. Mitt mål är alltid att hålla mina kunder informerade och trygga genom hela försäljningsprocessen, och jag beklagar om du kände att jag inte levde upp...
Snabb och lysande affär för alla. Helt lysande helt enkelt!
Tack tack tack Albin för din fina rekommendation. Så roligt att du är nöjd. Grattis till en magisk lägenhet!