Vendela Gilbert

Vendela Gilbert

Vendela Gilbert är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Vendela Gilbert har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Vendela Gilbert har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.9. Vendela Gilbert har haft 54 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

233 omdömen om Vendela Gilbert

Sedan starten hos Reco 2018
Oskar E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Munkebäck

Kunnig och väldigt trevlig

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för din rekommendation Oskar. Övertygad om att du kommer trivas i din nya lägenhet! :)

Peter Daniel S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vendela Gilbert en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Kallebäck

Fantastisk bra mäklare! Trevlig och kunnig inom området resulterade i en snabb, smidig och bra försäljning.

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack Daniel för er fina rekommendation. Så glad att jag fått göra affärer med er igen. Lycka till i Helsingborg!

Leonard P
Olskroken

Vendela är professionell, ärlig och satte våra intressen i första rummet. Mkt bra!

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för er fina rekommendation. Lycka till i framtiden. Vi ses på tillträdet! :)

Daniel S
Olskroken

Vi fick snabb och bra kommunikation under hela processen.

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack Daniel för att ni tog er tiden att skriva en rekommendation. Grattis till en helt fantastisk fin lägenhet, hoppas och tror att ni kommer stortrivas! :)

Elisabeth O
Kallebäck

Vendela har ett väldigt trevligt bemötande är lätt att prata med , lätt att nå vid frågor och kunnig i sitt yrke Kan verkligen rekommendera Vendela vid köp eller försäljning av bostad

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack bästa Elisabeth för din fina rekommendation. Njut av din resa så hjälper jag dig att hitta något när du är hemma. Vi hörs! :)

Karolina M
Örgryte

Hade jag kunnat ge Vendela ett högre betyg än 5 av 5 så hade jag gjort det! Vendela är påläst, professionell och finns alltid där när man har några frågor eller funderingar. Hon är snabb på att återkoppla och hjälper alltid till när hon kan och kommer med tips och idéer. Det var andra gången jag sålde en bostad med Vendela nu och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare!

Svar från Vendela Gilbert

Åh bästa Karolina, stort tack för din fina rekommendation! Har varit en fröjd att få hjälpa dig tillsammans med dina försäljningar. Trivs du inte i Uddevalla så får du komma tillbaka så hjälper jag dig att hitta något. ;) Ha en magisk helg & tack igen!

Carina Å
Strömmensberg

Trevligt bemötande Infriade de förväntningar jag hade Kontinuerlig och bra kontakt under några intensiva dagar, då vår affär gick ganska fort. Rekommenderas varmt!

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack för er fin rekommendation. Glad att ni är nöjda och är övertygad om att Erik kommer stortrivas! :)

Stina N
Kallebäck

Trevlig och glad mäklare. Hade problem att sälja men tillslut gick det vägen ! Gjorde så gott hon kunde.

Svar från Vendela Gilbert

Tack för fin rekommendation. Skönt att vi löste en bra försäljning tillslut trotts lite tuffare förhållanden på marknaden. Lycka till med nya huset! :)

Ferdinand L
Bagaregården

Jag blev mycket väl bemött av Vendela från första stund. Hon visade ett genuint intresse för mina behov och var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd under hela försäljningsprocessen. Mina förväntningar var höga eftersom jag ville ha en smidig och effektiv försäljning, och mäklaren levde verkligen upp till dem. Hennes professionella och engagerade inställning, tillsammans med en djup förståelse för marknaden, gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Sammanfattningsvis var min upplevelse av...

Svar från Vendela Gilbert

Wow, vilken fin rekommendation! Så roligt att du är nöjd med försäljningen. Stort tack för att jag fick sälja din fantastiskt fina lägenhet. Ha en magisk sommar!

Lisa Ö
Kålltorp

Trevlig och gav bra och genuina råd.

Svar från Vendela Gilbert

Stort tack Lisa för din fina rekommendation & grattis till en magisk lägenhet. Hoppas du hade en trevlig studentresa så ses vi efter sommaren. :)