William Pernefors

William Pernefors

William Pernefors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

William Pernefors har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. William Pernefors har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.8. William Pernefors har haft 18 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

27 omdömen om William Pernefors

Sedan starten hos Reco 2024
Tom W
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Pernefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Göteborg

Det kändes rätt från början till slut och vi är nöjda med såväl bemötandet som med resultatet.

Svar från William Pernefors

Tack snälla för de fina orden. Hoppas vi hittar något fint hus till er snart!

Eva M
Strömmensberg

William Pernefors på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum har varit engagerad och lösningsorienterad från dag ett i samband med försäljningen av lägenheten för ett dödsbo. Har alltid fått en återkoppling och uppdatering. Kan varmt rekommendera William Pernefors.

Svar från William Pernefors

Tusen tack för det fina omdömet och också för ett bra samarbete! :)

Julia L
Kålltorp

Engagerad, kunnig och effektiv!

Svar från William Pernefors

Tack Julia! Lycka till i letandet av er nya bostad, så ses vi till tillträdet eller på visning! :)

Roshanak S
Örgryte

Trevlig mäklare, bra bemötande, vänlig och kunnig! Väldigt lyhörd. Duktig på sitt jobb. Rekommenderar.

Svar från William Pernefors

Stort tack Roshanak. Lycka till i husletandet nu! :)

Hanna P

Supertrevlig, alltid tillgänglig

Svar från William Pernefors

Kul att ni uppskattar tillgängligheten! Stort lycka till med nya bostaden och tack för förtroendet! :)

Torbjörn G
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Pernefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Örgryte

Trevlig och seriös, vi fick en trevlig visning när vi köpte vår lägenhet.

Svar från William Pernefors

Kul att ni gillade visningen! Stort lycka till med er nya fina bostad.

August O
Munkebäck

William var supertrevlig och lätt att ha o göra med. Tyvärr fick vi inte riktigt priset vi egentligen hade velat få, men jag köpte under en period där lägenheter värderades väldigt högt. I sin helhet är vi nöjda.

Svar från William Pernefors

Hej August! Tack för de orden och tack för bra samarbete. Kul att vi ändå lyckades få ett riktigt bra slutpris för er lägenhet nu när ni köpt nytt! Allt gott så länge så ses vi på tillträdet!

Alrik K
Munkebäck

Mycket trevlig och kunnig mäklare. Ger bra förväntningar och tips genom hela processen.

Svar från William Pernefors

Tack för ett bra samarbete Alrik! Vi ses på tillträdesdagen! :)

Marie I
Munkebäck

Mäklaren var väldigt trevlig, kompetent och återkopplade snabbt! Kändes pålitlig och hjälpsam.

Svar från William Pernefors

Tack Marie! Grattis till ert lägenhetsköp och hoppas ni ska trivas! Allt gott så länge

Maria P
Strömmensberg

Var väldigt snabb och responsiv. Överträffade våra förväntningar. Rekommenderas!

Svar från William Pernefors

Tack för det Maria! Lycka till med er nya fina lägenhet! :)