Lovisa Flodin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Lovisa Flodin har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Lovisa Flodin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Flodin har haft 34 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 86 Läs vad Lovisa Flodin
2021-01-12Verifierad kund
Snabb i åtekopplingen och kommunikationen mellan köpare och säljare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra CentrumTack för rekommendationen, Andreas! Grattis till köpet! :) Ta hand om er så ses vi på tillträdet.
2021-01-11Verifierad kund
Vi köpte en bostadsrätt. Lovisa kändes väldigt trevlig och professionell och gjorde vårt bostadsköp enkelt och utan krångel. Snabb på återkoppling och levde definitivt upp till förväntningarna.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum -
2021-01-04Verifierad kund
När jag sålde min lägenhet var det ett självklart val att välja Lovisa som mäklare.
Hon har alltid varit tillgänglig, kommit med goda råd och agerat mycket proffesionellt.
Jag är väldigt nöjd!sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra CentrumBästa Anna! Tusen tack för förtroendet och för din fina rekommendation. :) Ta hand om er så syns vi på tillträdet!
2020-11-17Verifierad kund
Ett väldigt bra samarbete överlag. Lovisa var väldigt engagerad och flexibel.
2020-11-17Verifierad kund
Mycket bra bemötande och proffsighet.
Hjälpsam och lätt att komma överens med.sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum -
2020-11-16Verifierad kund
Vi har sålt vår bostadsrätt i Björkekärr via Lovisa, och har varit supernöjda med hennes insats från början till slut! Hon har varit extremt inlyssnande, professionell och flexibel, och dessutom väldigt trevlig att ha kontakt med. Hon överträffade våra förväntningar gällande pris, och fick till en jättesmidig affär. Vi kan varmt rekommendera Lovisa som mäklare!
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra CentrumBästa Naemi! Vad fint skrivet, tack snälla! Har varit så roligt att få hjälpa er med försäljningen av er fantastiska lägenhet. Stort lycka till med nya boendet, vi ses på tillträdet. :)
2020-11-02Verifierad kund
sålde 2:a i Lunden. Fick direkt stort förtroende för hennes kompetens.Väldigt nöjd
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra CentrumTack snälla Charlott för dessa fina ord :) Det har varit jätteroligt att få hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet. Hoppas du ska trivas bra i ditt nya boende!
2020-10-19Verifierad kund
Jag är en nöjd köpare som varmt kan rekommendera Lovisa. En mäklare som anpassar nivån av information till kunden.
2020-10-19Verifierad kund
Duktig mäklare som sålde vår bostadsrätt snabbt och smidigt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra CentrumTack snälla Johan! :) Det har varit jätteroligt att få samarbeta med er och hjälpa till med försäljningen av er fina lägenhet. // Lovisa
2020-10-01Verifierad kund
Jag har köpt min dröm-etta och Lovisa har varit grym under vägens gång!
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Flodin en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra CentrumTack snälla Ebba för dessa fina ord! :) Grattis till din nya fina lägenhet. Hoppas verkligen du ska trivas!