Henning Wennberg

Henning Wennberg

Henning Wennberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Henning Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Henning Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Henning Wennberg har haft 45 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

159 omdömen om Henning Wennberg

Sedan starten hos Reco 2020
Jenny B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Munkebäck

Mycket bra mäklare som är lugn, trygg och kompetent.

Svar från Henning Wennberg

Tack Jenny! Hoppas du är nöjd med både köpet och försäljningen. Lycka till med flytten!

Mariia K
Köpte sitt hus med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Örgryte

Henning visade sig som en professionell mäklare. Han svarar snabbt på alla frågor som vi skickade via mejl, han var hjälpsam och trevlig.

Tack Mariia! Grattis till köpet av ett fantastiskt hus ☺️

John S
Sålde sitt hus med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Örgryte

Henning har varit mycket professionell under hela vår försäljningsprocessen. Uppskattar extra mycket hans kontinuerliga återkoppling, gediget arbete och stöd i alla frågor samt egenskap att skapa trygghet för både oss som säljare och köpare. Snyggt jobbat!

Svar från Henning Wennberg

Tack för ett fint omdöme! Lycka till med flytten till Stockholm.

Eva N
Björkekärr

Trevlig och hjälpsam, effektiv

Tack så mycket Gunilla! Hoppas du hittar en fin lägenhet snart ☺️

Maria S
Olskroken

Henning var toppen och hjälper oss med en smidig försäljning.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Lycka till med era husdrömmar :)

Tilda E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henning Wennberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Olskroken

Trevlig, hjälpsam och gav snabba svar på frågor.

Svar från Henning Wennberg

Tack Tilda ☺️ grattis till köpet!

Ingemar K
Örgryte

Mäklaren tog en kontakt med mig i november 2023 och därefter lite korta kontakter under första halvåret 2024. Under andra halvåret tog mäklaren fram ett avtal och visning av huset. Min fru och jag var under hösten 24 och in på 2025 också osäkra. Men vi hade en tät och bra kontakt med mäklaren. Mäklaren visade och hanterade oss på ett bra sätt - och informerade oss om olika möjligheter att på bästa sätt anpassa lägenheten. Det var viktigt för min.fru som är rullstolsburen. Betyget för mäklaren är fyra eller fem....

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket! Jag är glad att jag både kunde hjälpa er med försäljning av nuvarande bostad och köp av lägenhet. Förstår att det hade varit ett stort beslut för er att ta men är övertygad om att er nya bostad kommer passed er perfekt. Vi håller kontakten!

Felix T
Göteborg

Jag fick bra och snabb hjälp. Henning matchade ihop mig med ett objekt som föll mig i smaken och jag fick möjlighet att se det på förhand.

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket Felix! Hoppas du kommer trivas i din nya bostad :)

Canan A
Örgryte

Henning är mycket snäll, ärlig, tålmodig, med fantastisk kommunikationsförmåga!

Svar från Henning Wennberg

Tack så mycket Canan! Stort lycka till med flytten till hus.

Tomas L
Gamlestaden

Henning var precis allt du vill ha av en mäklare. Han gjorde vår affär enkel och var alltid kontaktbar. Det kändes tryggt att både köpa och sälja med hjälp a honom.

Svar från Henning Wennberg

Tack så hemskt mycket. Har varit kul att hjälpa er med både köp och sälj. Lycka till med flytten och framtida spelningar :)