Henning har skött försäljningen på bra sätt och haft en bra dialog med oss under tiden
Henning Wennberg
Henning Wennberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Henning Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Henning Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.9. Henning Wennberg har haft 31 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
138 omdömen om Henning Wennberg
Tack Anders! Nu ska vi se till att ni hittar en ny minst lika fin bostad!
Jag blev bemött på ett mycket bra sätt, och Henning levde upp till dom förväntningar jag har på en mäklare. Försäljningen var en positiv upplevelse, allting gick väldigt fort och Henning skötte det mycket bra, jag skulle använda mig av Henning igen om jag behövde.
Tack så mycket Anne! Nu ska vi se till att ni hittar något fint :)
Henning har ett trevligt och rättframt sätt som jag uppskattar. Tydlig och drivande samtidigt som han är lyhörd. Detta gjorde att det blev en mycket bra och effektiv säljprocess när vi väl var igång. Mycket nöjd!
Henning är engagerad och noggrann och vi har känt oss riktigt trygga och nöjda genom hela försäljningsprocessen.
Allt gick snabbt och smidigt vid vårt möte med Henning och den bostadsrätt vi var intresserade av och senare skrev kontrakt på. Vi ville se lägenheten flera gånger och det var inget problem för Henning, han kom när vi ringde. Då vi inte bor i stan ville vi skriva kontrakt innan vi åkte hem så Henning fick ihop säljaren och sig själv en lördag. Hade inte några specifika förväntningar på hur en mäklare ska vara då vi inte haft den kontakten på urlänge. Men Henning har satt ribban högt till nästa gång vi vill köpa eller sälja en lägenhet. Tack Henning!
Tusen tack för ett fint omdöme. Hoppas allt känns bra med köpet. Vi ses på tillträdet!
Henning ställde alltid upp direkt när vi ville se lägenheten, båda gångerna. Pappersarbetet var tydligt och gick snabbt. Vi fick förtroende för honom.
Tack så mycket! Hoppas ni får det bra nu när ni kommer närmre barn och barnbarn.
Han är snabb, tillgänglig och bra! Så här långt är allt bra.
Tack Bo! Ser fram emot att träffa dig på tillträdet ☺️
Fick alltid ett trevligt, avslappnat bemötande och återkopplade alltid snabbt på våra frågor och funderingar.
Tack för ett fint omdöme! Lycka till med flytten ☺️
Tillmötesgående, hjälpsam och snabb på återkoppling!
Tack Evelina! Grattis till köpet av en fantastisk bostad :)
Positiv, trevlig och alltid snabb på återkoppla! Kände mig väldigt trygg med att sälja vis Henning.
Tack Felicia för ett fint omdöme :)