Duktig och professionell mäklare som var lätt att få tag på. Kan rekommendera!
Henning Wennberg
Henning Wennberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
.Henning Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Henning Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 116 omdömen med ett betyg på 4.9. Henning Wennberg har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
116 omdömen om Henning Wennberg
Tack Konrad! Lycka till med flytten :)
Snabb och smidig affär med en erfaren och kunnig mäklare, svarade alltid snabbt!
Tack så mycket Hannes! Du har köpt en fantastisk lägenhet
Bra bemötande. Gick snabbt och smidigt samtidigt som när köpet gjordes flöt allt på väldigt bra.
Tack! Övertygad om att ni kommer ni kommer trivas i lägenheten :)
Väldigt bra på sitt jobb och kan väldigt mycket. Väldigt bra bemötande och för mig som är ny i lägenhets branschen så har jag fått väldigt mycket hjälp. Kan rekommendera starkt 10/10.
Tack för ett fint omdöme Karlo! Grattis till lägenheten :)
Henning var lugn och pedagogisk. Det kändes tryggt som förstagångsköpare.
Tack så mycket för ett fint omdöme! Grattis till lägenheten.
Mycket bra! Professionell och hjälpsam, tryggt att köpa lägenhet med Henning
Tack så mycket! Grattis till nya lägenhet 😊
Smidigt, proffsigt och koll på läget
Tack så mycket Michael! Du kommer säkert trivas superbra i Göteborg.
Kunnig, informativ, gav bra tips, bra bemötande
Tack, Michaela! Grattis till en fantastik lägenhet 😊
Vi blev bemötta på ett mycket professionellt sätt. Henning förklarade mycket nyttig information för oss som förstagångsköpare när vi var osäkra på hur exakt allt fungerar vid bostadsköp.
Tack så mycket Andreas! Grattis till köpet av Munkebäcks finaste lägenhet 😊
Henning har kunden i fokus, positiv, engagerad ! Levde mer än väl upp till de förväntningar som vi som kund hade. Så vi rekommenderar Henning verkligen
Tack så mycket för ett fint omdöme!