HusmanHagberg Göteborg Torslanda

HusmanHagberg Göteborg Torslanda

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSixYears
4.8

Vi på HusmanHagberg vet hur bostadsmarknaden fungerar i området Torslanda i Göteborg! Kontakta oss om du ska göra en affär här så hjälper vi dig. Vi består av ett gäng mäklare med bred kompetens och stor passion för vårt yrke. Vare sig det är en lägenhet, villa eller ett litet fritidshus du är ute efter kan vi guida dig rätt...

251 omdömen om HusmanHagberg Göteborg Torslanda

Sedan starten hos Reco 2017

Hans G
Sålde sin stuga med hjälp av Erik Pålsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Sillvik

Vi skulle sälja familjens sommarstuga i Göteborgs skärgård. Vi tog in fyra välkända mäklarfirmor varav Erik Pålsson representerade HusmanHagberg. Vi tog Erik då han stack ut genom att tro på ett utgångspris dryga 10% över de andra, mer rutinerade mäklarna. Erik var helt klart den som var den yngste mäklaren, men han har också den som var beredd att arbeta mycket hårt och var superengagerad. Vi fick vårt utgångspris och blev Hemnet Göteborgs mest klickade objekt. Jag är supernöjd med Erik: 1. Var mycket engageread och...

Svar från Erik Pålsson

Tack Hans, för det fina omdömet och för förtroendet. Det har varit roligt att samarbeta med er!

Karin C
Köpte sin stuga med hjälp av Erik Pålsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Sillvik

Köpet av Sillvik Havskoloni har varit komplicerat under stora delar av processen. Erik har hela tiden varit kommunikativ, tydlig och guidat oss genom köpet på ett mycket kompetent och trevligt sätt. Vi har känt oss trygga med Erik som mäklare och upplevt ett stöd både för oss som köpare men även för säljarna. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Erik som mäklare.

Svar från Erik Pålsson

Tack Karin för de fina orden. Jag hoppas ni får många härliga år i stugan!

Thomas Per G
Sålde sitt hus med hjälp av Jonatan Wennberg en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Nötö

Hej! Jag träffade aldrig mäklaren själv, utan det är min bror som har haft kontakt med mäklaren på Husman Hagberg. Men vad jag har förstått av min bror så är han nöjd med mäklaren Jonatan Wennberg på Husman Hagberg.

Petra H
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Berntsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Hjuvik

Hej, Det är första gången vi köper hus och vi är såååå tacksamma över att just Daniel blev vår kontakt. Daniel har varit och är mycket professionell. Under hela resan, från första visningen till kontraktskrivning så har Daniel ingett ett stort förtroende vilket uppskattas väldigt mycket då vi är helt nya som köpare. Vi har hela tiden under resans gång fått en mycket bra bild och upplevelse av Daniel. Igår när vi skrev på kontraktet blev det ännu tydligare vilken fantastisk mäklare Daniel är. Som helt ny köpare av hus...

Ingrid B
Sålde sitt hus med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Hönö

Vi kan varmt rekommendera Kim Ullaeus på Husman Hagberg i Torslanda Kim är en Väldigt trevlig kunnig och pålitlig mäklare Kim är lätt att sammarbeta med och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor kring försäljningen.

Svar från Kim Ullaeus

Tack Ingrid! Hoppas ni kommer trivas i erat nya hus nu.

Lena Margareta S
Sålde sitt hus med hjälp av Erik Pålsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Björlanda Kile

Erik är snäll hjälpsam och försäljningen gick snabbt och lätt tack,

Svar från Erik Pålsson

Tack Lena, det har varit jättetrevligt att samarbeta med dig!

Ann-Christin L
Köpte sitt hus med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Hönö

Vi är mer än nöjda med Kim . Han höll kontakt och informerade om allt vi önskade. Korrekt och trevlig .

Svar från Kim Ullaeus

Tack Ann-Christin. Hoppas ni kommer trivas i huset!

Måns S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Centralt

Kim har varit super bra att ha å göra med. Jag har känt mig som högsta prioritet under hela processen och han har snabbt svarat på all möjliga olika frågor jag har haft. Väldigt professionell och duktigt på att få en förvirrande process att kännas trygg. Hade jag kunnat gett ett högre betyg än 5/5 så skulle jag.

Svar från Kim Ullaeus

Tack Måns. Jätteroligt att få hjälpa dig i denna affär! Stort lycka till med renoveringen.

Liv W
Köpte en tomt med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Grötö

Kim har varit genom trevligt under hela processen och sammantaget gett ett mycket proffsigt intryck. Kunnig, påläst, alltid tillmötesgående och skapar stor trygghet genom hans sätt att arbeta. Rekommenderar Kim varmt.

Svar från Kim Ullaeus

Tack snälla för dom fina orden!

Annika Marie E
Sålde en tomt med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Grötö

Proffsigt, trevligt, förtroendeingivande! Alla kontakter med Kim var väldigt positiva. Från start och genom den förvånansvärt snabba processen har vi varit väldigt nöjda med kommunikationen, initiativen och rådgivningen.

Svar från Kim Ullaeus

Stort tack Annika för dom fina orden!

Nutchaporn T
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Pålsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Centralt

Erik P. does an excellent job as a real estate agent starting with prompt response to conduct a pre-visit, giving relevant information of the house, being collaborative, and easy to work with since he has a positive mindset. With his support, the purchase goes smoothly for us in a reasonable way. Great experience so far with Erik.

Svar från Erik Pålsson

Thank you Nutchaporn, I'm sure you will have many happy years in this beautiful home.

Mikael Sven Jan M
Torslanda - Centralt

Erik är mycket serviceminded, trevlig och kompetent mäklare in i minsta detalj både byggnadstekniskt och allt det administrativa kring en bostadsaffär. Även alltid mycket god kommunikation. Alla förväntningar har hittills överträffats. Bostaden är såld över utgångspriset på kort tid.

Svar från Erik Pålsson

Tack Mikael, det har varit ett nöje att sammarbeta med er!

Eva Catrin A
Torslanda - Centralt

Erik är väldigt trevlig, kunnig och smidig att samarbeta med. Det är lätt att nå Erik både via telefon, sms och Mail. Erik har genom hela försäljningen av vårt hus haft dialog med oss och berättat hur allt fortlöper. Vi har känt oss väldigt trygga i att han är vår mäklare. Kan varmt rekommendera Erik. //Catrine

Svar från Erik Pålsson

Tack Catrine, det har varit ett nöje att sammarbeta med er!

Tobias M
Torslanda - Centralt

Behjälplig och trevlig. Fick snabba och tydliga svar på alla mina frågor och bra återkoppling så man inte missade när något rörde sig i processen.

Jim M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Berntsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Säve

Superproffsig, tydlig och enkel att ha och göra med!

Beatrice W
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Berntsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Långholmen

Daniel besitter en exceptionellt god förmåga att skapa förtroende och det känns tryggt och ärligt att arbeta med honom. Daniel ör rak, tydlig och kommunikativ. Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare genom hela fastighetsaffären. Jag kan varmt rekommendera Daniel Berntsson och Husman Hagberg.

Jonas L
Torslanda - Hällsvik

Som mäklare har Daniel Berntsson varit proffsig , hjälpsam, och lyhörd genom hela köpprocessen. Han har lyssnat på önskemål och gett bra råd. Han har också varit snabb och effektiv i sitt arbete. Vi kan rekommenderar honom till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare.

Helene R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Pålsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Centralt

Erik är en målinriktad mäklare. Hjälpsam, engagerad. Han ger ett trevligt, förtroendegivande intryck och agerar när det behövs.

Svar från Erik Pålsson

Tack Helene för de fina orden. Hoppas att du kommer trivas i din nya lägenhet!

Martin H
Torslanda - Andalen

Påläst och tar sig tid. Tillgänglig när man behöver. Kändes seriöst!

Ulf Harry E

Två affärer inom 24 timmar ger betyget exeptionellt😅

Annelie Ulrika H
Torslanda - Hällsvik

Han är lugn, tydlig, kunnig och engagerad

Stig William W
Torslanda - Långholmen

Mycket bra bemötande. Daniel har visat stor känsla för att lyssna in kundens behov och situation. Lugnt sakligt, lyssnande och fokuserat bemötande. Hans känsla för att lyssna in situationer speglas även i kontakt, hantering, förståelse för potentiella köpare situation. Han har lyckats ha en god strategi, samt att ligga på köpare på ett konstruktivt sätt utan att (vad jag tror) bli påhängsen. Daniel har tagit ett helhetsgrepp över situationen för både köpare och säljare.

Ulf Harry E
Torslanda - Långholmen

En professionell och lugn mäklare med högsta serviceanda.

Mattias G
Köpte en tomt med hjälp av Daniel Berntsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Krossholmen

Daniel var mycket bra på att följa upp och komma med proaktiva förslag. Såg till våra önskemål och förutsättningar. Prata med Daniel om du behöver bollplank och proffsig hantering från en mäklare.

Anna Helen S
Torslanda - Centralt

Är så nöjd med Daniel som vår mäklare. Han är kunnig , lugn och kan sitt jobb. Hans sätt att återkoppla och stämma av med oss löpande har varit fantastisk. Huset blev sålt 20 dagar efter vårt första möte. Svårslaget i dessa tider. Grymt jobbat Daniel.

Bengt P
Torslanda

Snabb effektiv o smidig Har stor erfarenhet o är lyhörd Bara goda vitsord

Chen H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Berntsson en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Amhult

Daniel är mycket erfaren, och tacksam för den jättefina hjälp vi fått.

Linda B
Torslanda - Amhult

Trevlig och sakkunnig. Proffsigt omhändertagande av mig som kund och hela försäljningsprocessen. Rekommenderar varmt Daniel!

Niclas B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Centralt

Riktigt bra bemötande. Ville ha en snabb försäljning och bostaden lyckades bli såld för utgångspris inom 2 veckor, kanon! Allt gick väldigt smidigt från första möte till kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt denna mäklare!!!

Svar från Kim Ullaeus

Tack Niclas! Så hoppas jag du hittar en ny lägenhet snart!

Stefan D
Torslanda - Centralt

Snabb återkoppling och fick svar på de man fråga efter under visning, smidigt o lätt som de ska vara

Svar från Kim Ullaeus

Tack Stefan! Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet!

Ralf B
Torslanda - Centralt

Kim är väldigt trevlig och ställde upp under påsken då vi letade lägenhet i Torslanda eftersom vi bor i Gävle och var på besök då Han sydde ihop affären på ett bra sätt med sitt kunnande och stabila intryck Vi kan verkligen rekommendera Kim

Anneli L
Torslanda - Centralt

Mycket bra samarbete, blev snabb och bra affär 👍

Svar från Kim Ullaeus

Tack Anneli. Det hjälper när man har en grym säljare som har en fin lägenhet :) Hoppas din flytt i sommar går smidigt.

Alf Conny N
Björkö-Bohus

Påläst, trevlig, saklig, lugn, förtroendegivsnde

Chanette Elisabeth B
Torslanda - Hjuvik

Lugn och trevlig, sansad och strategisk. Ger inte upp utan jobbar målfokuserat för alla parters bästa. Tills affären är klar och alla känner sig nöjda.

Helena Ulrika Jeanette E
Torslanda - Hjuvik

Daniel är mycket trevlig, kunnig och hjälpsam. Han är förstående och kan sätta sig in i andra människors situationer. Mycket fint bemötande. Han levde upp till mina förväntningar och mer därtill. Han gav mig hopp och energi och värdefulla tips om situationer som kan uppstå i en fastighetsaffär med alla som är inblandade.

Agneta Ellen Kristina S
Torslanda - Hällsvik

Jonatan bemötte oss med kunskap och ett gediget engagemang för att hjälpa till att sälja vår fastighet. Han levde gott upp till våra förväntningar. Höll oss hela tiden uppdaterade . Kan varmt rekommendera honom.

Stefania H
Köpte sitt hus med hjälp av Jonatan Wennberg en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Hästevik

Väldigt professionell, sakkunnig och omtänksam mäklare! Väldigt mån och omtänksam om både köpare och säljare! Efter att ha letat efter vårt drömhus i nästan ett års tid, var Jonathan en av de mäklarna som verkligen gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss hitta vårt nya hus. Han hade ett oerhört professionellt bemötande och omtanke kring hela förloppet, från det att han trodde sig ha hittatcprt drömboende, till dess att vi skrivit på. Den dagen vi ska sälja i framtiden är definitivt Jonathan den förste vi kontaktar för uppdraget.

Svar från Jonatan Wennberg

Tack för det värmande orden Stefania! Har varit kul att kunna hjälpa er.

Rickard G
Torslanda - Hjuvik

Snabba svar, bra tips kring bank och bolån. Mycket trevlig

Anne G
Torslanda - Hjuvik

Vi har varit köparen i en försäljning i vilken Daniel har varit ansvarig mäklare. Kommunikationen var väldigt smidigt genom processen, Daniel hade tålamod, har hållit oss regelbunden uppdaterat och förmedlat mellan oss och säljaren. Det är inte alla dagar i veckan man köpa hus och Daniel var mycket uppmärksam och har hjälpt oss att förstår processen så att allt gick jätte smidigt. Stort tack!

Reza R
Torslanda - Låssby

Daniel sköte denna process väldig Professionellt från start till mål.

Annette H
Torslanda - Hjuvik

Bra bemötande och bra service. Allt fungerade bra genom hela affären från början till slut.

Stig Axel Gerhard K
Torslanda - Andalen

Mycket trevliga. Kunniga och lotsar oss genom processen med tålamod, värme, humor och mycket proffsigt. Vi är jättenöjda.

Cavit K
Torslanda - Låssby

Bra första intryck. Ett varmt intryck som gav förtroende. Informativ och besvarade frågor professionellt. Dessvärre uppstod en oklarhet på objektet och där agerade Daniel inte opartiskt.

Linda Viktoria O
Torslanda - Låssby

Mycket kompetent och professionellt bemötande av vår mäklare Daniel. Han är påläst och har ett lugn som gav oss en trygg känsla trots att det är en svajig marknad. Rekommenderas starkt.

Jan L
Torslanda - Centralt

Jättebra dialog och bemötande!

Hans Peter K
Torslanda - Hjuvik

Bra och trevligt bemötande. Lugn och sansad. Vi hade samma förväntningar, jag och Daniel. Vi var samspelta. Snabb återkoppling, snabb start. Återkommande information genom säljprocessen.

Ola S
Torslanda - Björlanda Kile

Trevlig, kunnig, företagsam, tillmötesgående och redo att ta alla initiativ som kan behövas för rätt resultat. Goda råd före visning och försäljning, professionellt och smidigt agerande under visning och försäljning, och fortsatt tillmötesgående och hjälpsam nu när det i princip är klart.

Maya P

Mycket trevlig och kunnig mäklare som försöker tillgodose båda parters önskningar och se över hur man kan lösa saker på bästa möjliga sätt. Vi är så nöjda med Daniel :)

Elisabeth Ö
Säve

Jonatan är en otroligt lätt och trevlig kille. Han hjälpte oss så det blev ett snabbt och bra husköp för oss. Lätt att få tag i han när vi behövde. Allt kändes väldigt bra.

Svar från Jonatan Wennberg

Tack för de fina orden. Huset kommer bli perfekt för er:)

Linda Viktoria O
Torslanda - Björlanda Kile

Daniel är mycket kompetent och trevlig mäklare, mycket lyhörd och man får ett trovärdigt intryck av honom eftersom han är så lugn. Kan verkligen rekommendera honom.