Kim Ullaeus

Kim Ullaeus

Kim Ullaeus är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Torslanda

Kim Ullaeus har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Kim Ullaeus har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.9. Kim Ullaeus har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

62 omdömen om Kim Ullaeus

Sedan starten hos Reco 2023
Linda Maria R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Centralt

Kim är mycket trevlig, kunnig och lyhörd. Alltid snabb återkoppling när man hade funderingar. Jag är supernöjd med mitt val av mäklare.

Inger H
Torslanda - Hjuvik

Han är professionell och snabb i uppfattningen.

Ewa U
Köpte sitt hus med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Låssby

Kompetent, kunnig, korrekt och vänlig.

Inger H
Torslanda - Hästevik

1. Vänligt och välkomnande. 2.jag hade höga förväntningar och han levde upp till dem med mer än godkänt. Jag valde honom därför för att sälja min bostadsrätt efter att en bouppteckning blir klar. 3. Lugnt och metodiskt. Vi fick i lugn och ro gå runt och titta och han fanns i vår närhet utan att vara påflugen. Fint jobb utfört. Hälsningar Inger

Per Olof Tobias E
Sålde sitt hus med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Hästevik

Hade kontakt med Kim redan innan vi tog beslut att sälja vårt hus och gillade hans energi. Kim guidade oss hela vägen genom säljprocessen och var alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade kring intresset för bostaden och vad nästa steg skulle vara. Vi fick väldigt fin respons på annonsen och huset såldes redan efter förhandsvisning till ett pris vi var nöjda med.

Niklas G
Torslanda - Hästevik

Trevlig, service minded och lyhörd

Ann Gunvor A
Torslanda - Centralt

Kim osar av tillit. Han är genomgående äkta och vänlig och ärlig. Han har stor erfaring, och det märks. Han är trygg, både på hur han bemöter människor och hur han bemöter utmaningar med hus. Från första stund kända jag att han kommer att hjälpa oss genom hela sälj prosessen. Det stämde. Han är "på", och tar initiativ och följer upp. Han kommer med smarta tips och lösningar och hejarop under processen. Kim levde upp till det man kan förvänta av en mäklare, och lite till. Tack!

Hans Lennarth L
Sålde en tomt med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Hönö

Kim har varit vänlig, tillmötesgående och lättillgänglig på telefon. Han är kompetent och professionell.

Kari Helene T
Öckerö

Han var superbra och effektiv!

Jonas Peter P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kim Ullaeus en del av HusmanHagberg Göteborg Torslanda
Torslanda - Centralt

Kim gav ett väldigt trevligt och proffsigt intryck, vilket också bekräftades vid visning av objektet och efterföljande process. Mina högt uppsatta förväntningar blev uppfyllda och kan bara rekommendera Kim.