Jonatan är lika trevlig som extremt professionell och sakkunnig. Detta var andra gången Jonatan sålde för oss och är minst lika nöjd som sist. Starkaste rekommendationer, tveklöst bästa mäklaren i Torslanda!
Jonatan Wennberg
Jonatan Wennberg är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Torslanda
.Jonatan Wennberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Jonatan Wennberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonatan Wennberg har haft 19 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att arbeta som mäklare är att få träffa människor i olika situationer i livet. Att då finnas tillgänglig och hjälpa till i dessa situationer ger mig motivation och drivkraft.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är en tillgänglig mäklare som alltid kommer göra allt för dig och din affär. Vi mäklare lever på vårt rykte och det är jag väl medveten om.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
En jordnära mäklare med båda fötterna på jorden. Gör alltid mitt yttersta för att få samtliga parter nöjda.
Bästa Mäklarminnet?
När jag sålde mitt dyraste hus för 17 500 000kr hade vi kontraktskrivning klockan 12:00 på natten på populär resturang i Göteborg. Det kommer jag aldrig glömma
Vad gör du helst på fritiden?
Älskar mat! Så på min fritid umgås jag med vänner och lagar mat. Träning samt umgås med min underbara tjej är också en stor del av min vardag.
2022-10 - 2023-09
66 omdömen om Jonatan Wennberg
Tack Jacob! Har varit en rolig resa att få sälja er bostad. Nu ska vi se till att hitta nästa bostad!
Förbered och tydlig. Supernöjda!
Tack för de fina orden Anna. :)
Hej! Jag träffade aldrig mäklaren själv, utan det är min bror som har haft kontakt med mäklaren på Husman Hagberg. Men vad jag har förstått av min bror så är han nöjd med mäklaren Jonatan Wennberg på Husman Hagberg.
Snabb effektiv o smidig Har stor erfarenhet o är lyhörd Bara goda vitsord
Jonatan bemötte oss med kunskap och ett gediget engagemang för att hjälpa till att sälja vår fastighet. Han levde gott upp till våra förväntningar. Höll oss hela tiden uppdaterade . Kan varmt rekommendera honom.
Väldigt professionell, sakkunnig och omtänksam mäklare! Väldigt mån och omtänksam om både köpare och säljare! Efter att ha letat efter vårt drömhus i nästan ett års tid, var Jonathan en av de mäklarna som verkligen gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss hitta vårt nya hus. Han hade ett oerhört professionellt bemötande och omtanke kring hela förloppet, från det att han trodde sig ha hittatcprt drömboende, till dess att vi skrivit på. Den dagen vi ska sälja i framtiden är definitivt Jonathan den förste vi kontaktar för uppdraget.
Tack för det värmande orden Stefania! Har varit kul att kunna hjälpa er.
Jättebra dialog och bemötande!
Jonatan är en otroligt lätt och trevlig kille. Han hjälpte oss så det blev ett snabbt och bra husköp för oss. Lätt att få tag i han när vi behövde. Allt kändes väldigt bra.
Tack för de fina orden. Huset kommer bli perfekt för er:)
Fick ett proffsigt, sakligt och trevligt bemötande. Allt skede per given tidslinje och fick svar eller information på det som kommit överens utan försening. Uppfyllde de förväntningar vi hade på en mäklare. Kändes erfaren och kunnig.
Fantastiskt nöjd med Jonatan då han är väldigt engagerad, påläst och proffesionell. Trots en något skakig marknad lyckades vi ändå väl. Så nöjda och kan varm rekommendera!